Tumblr idioterie

Vandaag stuurde Tumblr me weer eens email om me te vertellen dat ze inhoud voor volwassenen hadden gevonden op mijn oude blog daar (je verzint het niet). Ik heb maar een kleine 8 jaar billenkoek foto’s en video’s geplaatst daar dus het is een beetje oud nieuws. Toch nieuwsgierig ging ik eens kijken en het blijkt dat de Tumblr idioterie bijna geen grenzen kent.

Aan de bovenkant van mijn Tumblr dashboard, zie ik een blauwe banner die me vertelt dat ze inhoud voor volwassenen hebben aangetroffen. Ik word ook vriendelijk uitgenodigd om deze te bekijken middels een link. Ik verwacht half bedolven te worden onder foto’s van blote, rode billen. En wat denk je:

Screenshot van een leeg Tumblr dashboard
Ze hadden wel iets beter hun best kunnen doen…

Ok, Tumblr…waar is de verfoeide inhoud voor volwassenen dan? Er staat voor 8 jaar blote billen op dat blog! Je kan ze overigens allemaal hier bekijken. Zo te zien is de bodem van de Tumblr idioterie nog niet bereikt.

Spanking Bloggers Network

En dan vrolijker nieuws. Ik ben blij om te kunnen melden dat dit blog nu onderdeel is van het Spanking Bloggers Network. Hoewel het pas 2 maanden oud is, heb ik al een lange blog-geschiedenis op bovenstaand platform en ik denk dat het aansluiten bij een collectief van bloggers me in staat zal stellen om een groter publiek te bereiken. Als je vanuit het netwerk een bezoekje komt brengen, wees dan welkom, kijk gerust overal rond en laat het me alsjeblieft weten als je woorden van aanmoediging, kritiek of tips hebt. Als collega bloggers en billenkoek-liefhebbers weten jullie als geen ander hoeveel prijs bloggers stellen op interactie met hun publiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:

Deze site bevat materiaal voor volwassenen!

Hoewel dit geen pornografische site is, bevat deze wel inhoud voor volwassenen. Je moet ouder zijn dan 18 (21 in sommige regio's) om deze site te bezoeken. Deze site is niet veilig om te bezoeken op het werk. Kies enkel voor doorgaan als je meerderjarig bent en toestemming hebt om dit soort materiaal te bekijken. Wil je doorgaan?