Nieuw: Wereldbillen!

Om de succesvolle migratie naar de nieuwe host te vieren, voeg ik vandaag iets nieuws toe. Eerlijk gezegd is het niet helemaal nieuw. Er was ooit op Tumblr een blog dat een grote collectie foto’s tentoon stelde van vrouwenbillen, verzameld van over de hele wereld. Helaas kan ik dit Tumblr blog niet meer vinden. Wellicht is het verwijderd nu Tumblr zoveel problemen maakt over naaktheid.

Ik zou het fantastisch vinden om een dergelijke collectie hier opnieuw op te bouwen. Om dat te kunnen doen, heb ik jullie hulp nodig! Help me alsjeblieft om de nieuwe galerie te vullen door jouw billen ter beschikking te stellen (je hoeft niet uit de kleren!). Uiteraard geen foto’s van minderjarigen of met auteursrecht belaste foto’s. Doe je de upload namens iemand anders, wees dan zeker dat je diens expliciete toestemming hebt.

Schaam je niet en toon je wereldbillen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:

Deze site bevat materiaal voor volwassenen!

Hoewel dit geen pornografische site is, bevat deze wel inhoud voor volwassenen. Je moet ouder zijn dan 18 (21 in sommige regio's) om deze site te bezoeken. Deze site is niet veilig om te bezoeken op het werk. Kies enkel voor doorgaan als je meerderjarig bent en toestemming hebt om dit soort materiaal te bekijken. Wil je doorgaan?