Omarm je kinky kant

Het komt niet zelden voor dat spankees wel toegeven dat ze behoefte hebben om billenkoek te krijgen maar dat ze het toch moeilijk vinden om dat van zichzelf te accepteren. Velen voelen schaamte vanwege dit brandend verlangen. En niet alleen spankees hebben er last van.

Mensen die graag billenkoek geven, ervaren dezelfde moeilijkheden. Ik kan me nog goed herinneren dat ik er moeite mee had om te accepteren dat een deel van mij het prettig vind om vrouwen billenkoek te geven, hen pijn te doen. Medische encyclopedieën noemden zo’n verlangen sadistisch, ziekelijk en pervers. Het is niet gemakkelijk om als tiener te ontdekken dat je volgens de medische wetenschap pervers bent. Zoals alle mensen, wilde ik normaal zijn.

Het zat me zo dwars dat ik op 16-jarige leeftijd therapie zocht. Tijdens het intake gesprek met een van de aanwezige psychologen moest ik uitleggen wat ik kwam doen. Ik vertelde haar dat ik het leuk vond om meisjes billenkoek te geven en dat ik er fantasieën over had. De aanwezige stagiaire was niet veel ouder dan ik en moest zichtbaar blozen. Daarop vroeg ze wat ik wilde bereiken en ik gaf als antwoord dat ik genezen wilde worden. Achteraf gezien veranderde het volgende moment waarschijnlijk mijn leven.
Ze vroeg me of ik normaal kon functioneren in de samenleving en ik antwoordde met ‘ja’. Ze vroeg me of ik andere interesses had die niks met billenkoek te maken hadden en ik antwoordde opnieuw met ‘ja’. Vervolgens vroeg ze of het meisje of de meisjes met wie ik het deed, dit vrijwillig deden en met plezier deden. Alweer antwoordde ik met ‘ja’. “Wat is dan het probleem?” vroeg ze. Ik maakte de tegenwerping dat het niet normaal is. Ze verzekerde me echter dat ik volgens haar volkomen gezond was.

Kinky zijn betekent niet dat je gek bent. Er is niets met je aan de hand als je graag een alternatieve vorm van seksualiteit beleefd. Je vindt gewoon iets anders prettig dan de norm – als er al zoiets bestaat. Helaas zijn er veel mensen in onze samenleving die veroordelen wat ze niet begrijpen of niet prettig vinden. Maar dat zegt meer over hen dan over jou.

Wat ik probeer te zeggen met dit stukje is dat kinky zijn niet betekent dat je ziek bent. Het maakt je niet pervers. Zo lang als je kink je leven niet beheerst en de mensen met wie je het doet, genieten ervan en hebben ermee ingestemd, is er geen probleem. Je bent normaal.
Je hoeft je niet te schamen voor je kink. Het is niet iets waar je voor gekozen hebt maar het is wel een onderdeel van wie je bent. Net zoals elk ander deel van je, kan je het niet negeren of doen dat het niet bestaat. Je kan niet volledig gelukkig zijn, volledig jezelf zijn, als je een deel van jezelf ontkent. Omarm je kinky kant!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:

Deze site bevat materiaal voor volwassenen!

Hoewel dit geen pornografische site is, bevat deze wel inhoud voor volwassenen. Je moet ouder zijn dan 18 (21 in sommige regio's) om deze site te bezoeken. Deze site is niet veilig om te bezoeken op het werk. Kies enkel voor doorgaan als je meerderjarig bent en toestemming hebt om dit soort materiaal te bekijken. Wil je doorgaan?