Introductie van billenkoek contactadvertenties

De laatste paar maanden is het voor mij erg stil geweest qua billenkoek. Met de wereld in de greep van het corona virus, heb ik geen afspraken meer gemaakt om te spelen met mensen maar ben ik zoveel als mogelijk thuis gebleven. De ontwikkeling van deze site was ook traag omdat ik maar weinig inspiratie had. Maar nu is er dan de introductie van billenkoek contactadvertenties.

Achter de schermen heb ik hier een tijdje aan zitten werken omdat ik een manier wilde hebben die eenvoudig was maar toch veilig. Voor de billenkoek contactadvertenties maak ik gebruik van een plugin en ook dat was even zoeken. In dit nieuwe gedeelte van de site kunnen mensen zoeken op advertenties en natuurlijk ook advertenties plaatsen.
De advertenties zijn gratis te plaatsen maar je moet je er wel eerst voor registreren op de site. Ook dat is overigens gratis.

Waar is dan het addertje onder het gras? Nou, dat is er eigenlijk niet. Advertenties blijven 60 dagen zichtbaar op de site. Je kan ze natuurlijk ook altijd eerder weghalen. Je hebt ook de mogelijkheid om een kleine foto van jezelf toe te voegen als je dat wilt.

Zie je een van de billenkoek contactadvertenties die je bevalt? Dan kan je op eenvoudige wijze een bericht sturen naar de plaatser van de advertentie. Je krijgt daarbij niet de gegevens van die persoon te zien maar je kan via de site reageren. Hij of zij krijgt een mailtje met daarin jouw reactie toegestuurd. Let erop dat je bij het invullen van je reactie een correct email adres gebruikt, anders kan de ontvanger je nooit een antwoord sturen!

Is dit een leuke en/of handige dienst voor je? Laat het me weten en deel deze informatie met bekenden. Succes met het zoeken van een partner!

Update: Wegens te weinig interesse is het plaatsen van advertenties niet langer mogelijk.

3 antwoorden op “Introductie van billenkoek contactadvertenties”

 1. Hallo,
  Kan iemand me misschien vertellen hoe ik me hier kan registreren? Ik heb alles wat maar klikbaar was nu wel zo’n beetje geprobeerd geloof ik. Ik zou graag de contact advertenties bekijken, maar dat vindt meneer (of mevrouw) website niet goed ­čść

  1. Hallo Anne,

   Dat kan kloppen. De contactadvertenties werden nauwelijks gebruikt, net als het forum. Beide zijn daarom gedeactiveerd. Iemand verdient waarschijnlijk een goed pak voor de billen omdat dit bericht niet is bijgewerkt om dat duidelijk te maken. Sorry voor het ongemak!

   Joost

  2. Hallo Anne! Interesse in een pak billenkoek? Ik ben Johan 32 jaar uit midden van het land. Ik ben op zoek naar vrouwen die graag over de knie willen voor een ouderwets pak billenkoek! Heb je interesse? Mail mij dan snel!

   billenkoeker89@outlook.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:

Deze site bevat materiaal voor volwassenen!

Hoewel dit geen pornografische site is, bevat deze wel inhoud voor volwassenen. Je moet ouder zijn dan 18 (21 in sommige regio's) om deze site te bezoeken. Deze site is niet veilig om te bezoeken op het werk. Kies enkel voor doorgaan als je meerderjarig bent en toestemming hebt om dit soort materiaal te bekijken. Wil je doorgaan?