Introductie van billenkoek contactadvertenties

De laatste paar maanden is het voor mij erg stil geweest qua billenkoek. Met de wereld in de greep van het corona virus, heb ik geen afspraken meer gemaakt om te spelen met mensen maar ben ik zoveel als mogelijk thuis gebleven. De ontwikkeling van deze site was ook traag omdat ik maar weinig inspiratie had. Maar nu is er dan de introductie van billenkoek contactadvertenties.

Achter de schermen heb ik hier een tijdje aan zitten werken omdat ik een manier wilde hebben die eenvoudig was maar toch veilig. Voor de billenkoek contactadvertenties maak ik gebruik van een plugin en ook dat was even zoeken. In dit nieuwe gedeelte van de site kunnen mensen zoeken op advertenties en natuurlijk ook advertenties plaatsen.
De advertenties zijn gratis te plaatsen maar je moet je er wel eerst voor registreren op de site. Ook dat is overigens gratis.

Waar is dan het addertje onder het gras? Nou, dat is er eigenlijk niet. Advertenties blijven 60 dagen zichtbaar op de site. Je kan ze natuurlijk ook altijd eerder weghalen. Je hebt ook de mogelijkheid om een kleine foto van jezelf toe te voegen als je dat wilt.

Zie je een van de billenkoek contactadvertenties die je bevalt? Dan kan je op eenvoudige wijze een bericht sturen naar de plaatser van de advertentie. Je krijgt daarbij niet de gegevens van die persoon te zien maar je kan via de site reageren. Hij of zij krijgt een mailtje met daarin jouw reactie toegestuurd. Let erop dat je bij het invullen van je reactie een correct email adres gebruikt, anders kan de ontvanger je nooit een antwoord sturen!

Is dit een leuke en/of handige dienst voor je? Laat het me weten en deel deze informatie met bekenden. Succes met het zoeken van een partner!

Update: Het plaatsen van contactadvertenties kan vanaf nu op ons (gratis) forum.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.