Een forum over billenkoek

Een tijd geleden probeerde ik een Discord server op te starten maar dat kwam helaas niet van de grond. De server is nu weg maar daarvoor in de plaats, bied ik een forum over billenkoek.

Hoewel het forum nog niet helemaal klaar is, is het klaar genoeg om het aan te kondigen en open te stellen voor een groter publiek. Daarmee bedoel ik jou! Ik wil graag een gemeenschap bij elkaar brengen die een passie heeft voor alles wat met billenkoek te maken heeft. Een plaats voor discussie, grapjes, kletspraat, peilingen en contact advertenties. Zelf ben ik ook te vinden op het forum, natuurlijk. Mijn naam daar is Joost, net zoals hier op de site.

Heb je interesse in billenkoek en wil je graag meedoen in een gemeenschap met een interesse in billenkoek, neem dan eens een kijkje. Gebruik de optie “Forum” in het menu om rechtstreeks naar het forum te gaan. Je moet je eenmalig registreren met een geldig email adres en dat is alles. Vind je iets op het forum wat niet goed lijkt te werken? Laat me vooral weten!

Waar wacht je nog op? Schrijf je in op dat nieuwe forum over billenkoek!

Update: Helaas, het forum is voor nu buiten gebruik wegens te weinig interesse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:

Deze site bevat materiaal voor volwassenen!

Hoewel dit geen pornografische site is, bevat deze wel inhoud voor volwassenen. Je moet ouder zijn dan 18 (21 in sommige regio's) om deze site te bezoeken. Deze site is niet veilig om te bezoeken op het werk. Kies enkel voor doorgaan als je meerderjarig bent en toestemming hebt om dit soort materiaal te bekijken. Wil je doorgaan?