Hoe geef ik billenkoek

Hoe geef ik billenkoek

Als je het nog nooit gedaan hebt, dan is het geven van billenkoek nog best een uitdaging. Hoe begin ik? Hoe hard kan ik slaan? Hoe hard moet ik slaan? Wanneer is een pak billenkoek klaar? Deze pagina is mijn antwoord op de vraag: hoe geef ik billenkoek.

Ik gebruik op deze pagina het woord “zij” om degene die billenkoek krijgt, aan te duiden maar dit zou natuurlijk net zo goed “hij” kunnen zijn. In mijn spel heeft doorgaans een dame de ontvangende rol dus ik ben dat zo gewend. De volgende adviezen helpen je om van start te gaan met billenkoek maar als je meer ervaring krijgt, kan je natuurlijk improviseren.

Billenkoek is geen aframmeling

Deze twee activiteiten lijken misschien op elkaar maar er zijn grote verschillen tussen een goed pak billenkoek en een aframmeling. Iedereen kan op een trommel slaan maar dat maakt je nog geen percussionist. Zo ook met een pak voor de billen; iedereen kan op billen meppen maar niet iedereen geeft je een goed pak billenkoek. Daarvoor heb je oefening en ervaring nodig.

Een ander belangrijk verschil is dat een aframmeling meestal niet iets is waar je voor kiest. Billenkoek is juist per definitie iets waar de ontvanger voor kiest. Op het moment dat het gebeurt, wil ze misschien dat het stopt omdat het pijn doet maar ze heeft in elk geval vrijwillig de keuze gemaakt om een pak voor de billen te krijgen. Bovendien kan ze op elk gewenst moment het proces stoppen.

Een belangrijk verschil tussen billenkoek en een aframmeling is toestemming. Billenkoek is altijd met toestemming.

Een derde verschil is dat een aframmeling meestal bruut is, met volle kracht gegeven wordt en met weinig of geen achting voor degene die geslagen wordt. Integendeel, vaak gaat het er juist om om zoveel mogelijk letsel toe te brengen. Billenkoek is heel anders van aard. Het doet wel pijn maar deze wordt met zorg en aandacht voor de ontvanger toegediend. De kracht achter de klappen wordt zorgvuldig gedoseerd om het tolerantieniveau van de ontvanger niet (te zeer) te overschrijden.

Ten vierde krijg je een aframmeling meestal uit woede. Ze wordt gevoed door furie en misschien zelfs door haat. Het is gewelddadig, explosief en meestal van korte duur. Ook hier is een pak billenkoek tussen volwassenen, gegeven met wederzijdse instemming, heel anders van aard. Hier gaat het niet om woede en geweld. Vaak duurt het ook veel langer. Ik heb sessies gedaan van ruim drie uur en meer. Hier zaten wel pauzes tussen maar er vielen toch heel wat klappen.

Een goed pak billenkoek heeft dus de volgende eigenschappen:

  • Het wordt gegeven met een zekere vaardigheid
  • Het gebeurt met toestemming van de ontvanger
  • Het gebeurt met zorg en aandacht
  • Het doet pijn maar is niet extreem
  • Het gebeurt op een kalme, gecontroleerde manier

Hoe te beginnen

Nu we weten hoe billenkoek hoort te gebeuren, is het tijd om aan de slag te gaan (sorry voor de woordspeling). Dit kan een oncomfortabel probleem zijn voor beginners. Hoe ga je van twee pratende volwassenen naar een situatie waar de een de ander billenkoek geeft? Daarvoor heb je een soort brugmoment nodig dat de overgang gemakkelijker maakt. Meestal verwacht de ontvanger dat de gever de leiding neemt en dat is in deze situatie heel acceptabel.

Een goede manier om deze overbrugging tot stand te brengen, is te wachten op een pauze in het gesprek. Sta dan op of zet met een air van zelfverzekerdheid je drankje neer. Vraag haar bijvoorbeeld of ze nog even naar het toilet moet of excuseer jezelf met het feit dat je naar het toilet moet maar kondig ook aan dat als zij/jij terugkomt, de billenkoek gaat beginnen. Of als haar glas leeg is, vraag of ze nog iets wil drinken of liever wil beginnen. Wat voor brugmoment je kiest is natuurlijk aan jou, maar dit geeft jou en haar de gelegenheid om je mentaal voor te bereiden.

Over mijn knie!

Een goede manier om te beginnen, is om de ontvanger te bevelen over je knie te gaan liggen. Op het moment dat ze de opdracht netjes uitvoert, heb je meteen de rollen helder gedefinieerd. Je kan het beste op een stoel of op de rand van een bed zitten. De laatste optie is meer comfortabel  en waarschijnlijk ook minder intimiderend voor haar. Met de ontvanger redelijk comfortabel in de juiste positie, kan je haar kleding rechttrekken zodat die netjes over haar billen spant. Dit is niet echt noodzakelijk maar het helpt haar om zich voor te bereiden en het sterkt je rol als gever van billenkoek. Geef haar een paar tikken op haar billen om aan te geven dat je gaat beginnen en begin dan rustig met het geven van klappen. Je slaat nu echt nog niet hard maar je zorgt er wel voor dat ze de klappen voelt.  Het moet nog gemakkelijk te verdragen zijn op dit punt.

Misschien vraag je je af of je een instrument moet gebruiken om billenkoek te geven. Maar een van de beste instrumenten om te gebruiken, vindt je aan het eind van je pols: je hand. En het grote voordeel: dit instrument kost je niks en heb je altijd bij je. Als je billenkoek geeft met je hand, heb je een perfecte controle over waar je een klap geeft en hoe hard een klap is. Je voelt de warmte van haar billen toenemen en je voelt zelf heel goed de impact van de klappen. Voor beginners en onervaren mensen is er eigenlijk niks beters dan de hand.

Voer langzaam de intensiteit van de klappen op maar las hier en daar een korte pauze in zodat je tijd hebt om de warmte van haar billen te voelen. Als het goed is, voel je al gauw een warme gloed door de stof van haar broek of rok heen. Door het slaan, neemt de bloedtoevoer naar haar billen toe en dat uit zich door toegenomen warmte en een rode gloed. Als je de warmte duidelijk voelt, is het tijd om een beschermingslaag te verwijderen. Het rokje gaat omhoog of de broek gaat naar beneden. Met die beschermingslaag minder, zal ze de klappen meer intens gaan voelen. Dit is echter geen reden om minder hard te slaan. Ze is nu opgewarmd en kan er waarschijnlijk beter tegen. Daarnaast mag billenkoek best een beetje pijn doen.

Als haar billen echt warm aanvoelen, is het tijd voor een van mijn favoriete momenten van een pak billenkoek: het ontbloten van de billen. Als je het goed gedaan hebt, zie je nu een paar rode en lekker warme billen. Ik ben van mening dat billenkoek op de blote billen het beste is, omdat ik zo goed in de gaten kan houden of ze nog meer kan hebben. En ja, het is natuurlijk ook leuk om te zien. Nu haar billen bloot zijn, is het tijd om wat harder te slaan en wat meer kracht te zetten. Bedek haar beide billen met klappen en vergeet de bovenkant van de dijen niet, zodat ze het nog voelt als ze gaat zitten later. Veel mensen houden van dat gevoel na een flink pak voor de billen.

Indrukwekkend rode en mooie billen maar niks extreems.

Waarom zo langzaam?

Wat is er mis met haar broek naar beneden trekken, haar over de knie te leggen en haar billen meteen brandweer-rood meppen? Zo lang je toestemming hebt, is dat niet echt een probleem. Het geeft haar lichaam alleen geen tijd om zich aan te passen aan de omstandigheden en maakt de billenkoek een stuk pijnlijker. Door het langzaam aan te doen, kan haar lichaam zich aanpassen en zo kan ze een langer en harder billenkoek spel verdragen en er van genieten. Dat heeft te maken met hoe het menselijk lichaam omgaat met pijn. Lees deze pagina voor meer informatie hierover.

Als je de intensiteit langzaam opbouwt, is er ook veel minder kans op blauwe plekken, zodat haar billen zich sneller herstellen. Dit kan van belang zijn als ze zich zorgen maakt dat mensen zullen zien dat ze billenkoek gehad heeft. 

De billen opwarmen is geen tijdverspilling

De basis voorbij

Als je deze basis principes onder de knie hebt,  kan je beginnen met experimenteren met deze methode. Zo ontdek je wat het beste werkt voor jou en voor je partner. Sommige mensen krijgen snel blauwe plekken dus misschien moet je langer besteden aan de opwarmfase of minder hard slaan. Of misschien wil je juist sneller hard slaan en de intensiteit eerder verhogen. Mensen die billenkoek echt als straf willen, zullen de opwarmfase misschien helemaal willen overslaan. Dat is allemaal prima, zolang je maar de juiste vaardigheden hebt, toestemming hebt, je met zorg en aandacht billenkoek geeft en dit op een kalme, gecontroleerde manier doet.

Wat je zeker niet moet nalaten, is variatie.  Een monotoon, voorspelbaar pak billenkoek is saai. Varieer met de snelheid, plaatsing en intensiteit van de klappen. Wissel af, speel ermee, maak het een spel! Wissel snelle billenkoek af met langzame maar harde klappen. Wissel niet na elke klap van bil maar geef 3 of meer klappen op dezelfde bil voordat je wisselt. Stop opeens terwijl ze een klap verwacht of geef er juist een als ze het niet verwacht of op een onverwachte plaats. Zo zorg je ervoor dat ze nooit precies weet waar ze aan toe is.

Een monotoon, voorspelbaar pak billenkoek is saai.

Maak er gerust een grapje van, speel en lach terwijl je samen ontdekt hoe leuk het is om een billenkoek spel te spelen. Billenkoek hoeft geen straf te zijn of bloedserieus te worden gedaan. Elke reden kan aanleiding zijn om te spelen en soms heb je gewoon zin. Dat is reden genoeg. Zelfs als je van plan bent om straf te geven en het wordt in plaats daarvan een grappig spel, dan is dat geen probleem. Zolang het maar niet saai wordt!

Wanneer is het tijd om te stoppen

Als je partner haar stopwoord gebruikt, dan stop je uiteraard meteen. Maar hoe weet je in andere situaties of een pak billenkoek voorbij is? Als het om straf gaat, dan zijn voor sommige mensen tranen of oprecht berouw het teken om te stoppen. Dat zijn redelijk betrouwbare indicatoren dat ze de boodschap begrepen heeft. Maar als het niet om straf gaat, dan zijn de zaken een stuk minder duidelijk. Dat is niet erg want ook al ben je gestopt, je kan altijd weer opnieuw beginnen. Ik heb behoorlijk wat sessies gespeeld waar na een pauze en een drankje, de billenkoek gewoon verder ging. Vaak vraagt de ontvanger zelf om meer, wil ze een ander instrument of een andere positie proberen. Het einde van een sessie komt vaak eerder door tijdgebrek dan omdat de ontvanger niet meer kan hebben. Met meer ervaring ontdek je vanzelf wanneer iemand echt genoeg heeft. En ik ken een paar dames die onverzadigbare billen hebben en zelfs meer willen met het rietje!

Nazorg

Superman toch, geen nazorg?

Wat je ook doet en hoe je ook speelt, een ding moet je nooit vergeten: nazorg. Doe niet als Superman hier, zorg dat je er bent voor je spel partner. Ik kan dit niet genoeg benadrukken! Een pak billenkoek kan een emotionele ervaring zijn, zelfs als het geen straf is. De vrijgekomen endorfine tijdens de slaag zorgt voor een gevoel van euforie en als dat gevoel afneemt, kan je partner zich opeens verdrietig gaan voelen. Anderen zijn echt “high” en zijn misschien wat gedesori├źnteerd. Hoe ze zich ook voelt, laat haar niet alleen direct na het spel. Verzorg haar en besteed aandacht aan haar. Praat met haar, omhels haar, knuffel wat, breng een verzachtende creme aan op haar billen, drink samen wat, dit zijn allemaal goede manieren om haar te laten weten dat je er voor haar bent.

Zelf vind ik dit een van de mooiste momenten van het spel. Vaak leg ik haar nog een keer over de knie, niet om te slaan maar om haar billen heerlijk te verzorgen met creme of lotion. Het is een teder en intiem moment dat we samen delen terwijl ze zweeft op een wolk van endorfine, prettige gevoelens en de ultieme ontspanning. Er is weinig in de wereld dat met dit moment te vergelijken is.

Vergeet nooit de nazorg!

Vragen?

Heb je nog vragen over “hoe geef ik billenkoek?” Aarzel dan niet en neem contact op!

De infographics op deze pagina zijn van de hand van Arkham Insanity en worden gebruikt met toestemming van de maker. Bedankt!

%d bloggers liken dit:

Deze site bevat materiaal voor volwassenen!

Hoewel dit geen pornografische site is, bevat deze wel inhoud voor volwassenen. Je moet ouder zijn dan 18 (21 in sommige regio's) om deze site te bezoeken. Deze site is niet veilig om te bezoeken op het werk. Kies enkel voor doorgaan als je meerderjarig bent en toestemming hebt om dit soort materiaal te bekijken. Wil je doorgaan?