Waarom houden mensen van billenkoek?

Een korte blik op waarom sommige mensen graag billenkoek krijgen en waarom het een stuk minder raar is dan je misschien denkt.

Waarom houden mensen van billenkoek?

Het moeilijkste te begrijpen over billenkoek is waarschijnlijk waarom de ontvanger wil worden geslagen. Een pak slaag doet meestal pijn zelfs al is het maar een klein beetje. Er is ook sprake van een zekere schaamte bij het jezelf ontbloot presenteren aan iemand anders. En toch snakken sommige mensen naar billenkoek en zoeken ze actief naar iemand om het voor hen te doen, zelfs als het betekent dat ze moeten betalen. Wat is er aan de hand?

Goede pijn en slechte pijn

Een deel van de verklaring kan te maken hebben met hoe we pijn ervaren. We weten allemaal dat er goede pijn is en dat er slechte pijn is. Niemand vindt het leuk om zijn teen tegen de poot van de eettafel te stoten. Er zijn echter veel mensen die na een training genieten van het gevoel van hun pijnlijke spieren. Of het branderig gevoel bij het eten van sterke peper of dingen zoals Tijgerbalsem toegepast op pijnlijke spieren. Een massage kan ook een pijnlijke ervaring zijn, maar niemand ontkent dat het een fijne ervaring is. Dus waarom haten we de pijn van het stoten van onze teen maar houden we van de gewaarwordingen van pijnlijke spieren of een sterke massage?

Endorfine

Wanneer we pijn ervaren, reageert ons lichaam op verschillende manieren. Een van de manieren is het produceren van endorfine. Endorfine die door ons centrale zenuwstelsel en de hypofyse in de bloedbaan wordt vrijgegeven, werkt om pijnsignalen te remmen. Bovendien kan endorfine een gevoel van euforie en ontspanning teweegbrengen, vergelijkbaar met opioïden waarmee ze verwant zijn. Endorfine kan ook worden geproduceerd tijdens het trainen. Daarom voelen veel mensen zich ontspannen en tevreden na het sporten. Artsen in Rusland gebruiken een methode die in feite niet anders is dan billenkoek om mensen te helpen bij het bestrijden van depressie en verslaving. Vaak hebben mensen die aan deze aandoeningen lijden endorfine-gebrek en deze methoden veroorzaken de aanmaak ervan, waardoor het welzijn van de patiënt toeneemt. Net zoals veel ontvangers van billenkoek aangeven dat ze zich gelukkig, ontspannen en diep tevreden voelen nadat ze geslagen zijn.

Veel ontvangers van billenkoek zeggen dat ze zich gelukkig, ontspannen en diep tevreden voelen nadat ze zijn geslagen.

Anticipatie

Een ander element dat mensen in staat stelt van pijn te genieten, is het anticiperen op pijn. Wanneer pijn wordt verwacht, zijn we mentaal voorbereid om het te accepteren. Onverwachte scherpe pijn, zoals je teen stoten, komt als een schok voor ons lichaam. De pijn van stijve spieren na inspanning wordt meestal verwacht en bouwt zich geleidelijk op, waardoor ons lichaam dit kan compenseren. Als we pittig eten in onze mond stoppen, verwachten we ook dat er ongemak is, dus zijn we mentaal voorbereid.
Er is ook sprake van anticipatie vóór een pak slaag. Hierdoor kan de ontvanger zich mentaal voorbereiden op de komende pijn en ongemak.

Context

De context waarin een pijnsensatie plaatsvindt, is ook een belangrijke factor die bepaalt of we ervan kunnen genieten of niet. Wanneer we pijn ervaren in een context die ongemakkelijk is voor ons, zoals bij een bezoek aan de dokter of bij de tandarts, is er weinig ruimte voor plezier. Als een vreemdeling ons pijn doet of als we geen controle hebben over een situatie, leidt dat tot angst en geen genot. Daarentegen vindt een pak slaag plaats in een vertrouwde omgeving, door iemand die het vertrouwen heeft van de ontvanger. Bovendien heeft de ontvanger toestemming gegeven. Door ervoor te zorgen dat dat het geval is, kan een ontvanger de pijn op een veilige, gecontroleerde manier ervaren en is er geen angst in het spel.

Erotisch

Billenkoek is een intieme en erotische ervaring

Het valt niet te ontkennen dat een pak slaag een zeer intieme en in zekere zin erotische ervaring is. De ontvanger heeft meestal de billen bloot of is zelfs naakt. Degene die slaat legt zijn / haar handen op een intieme manier op de billen van de ontvanger. De billen zijn een belangrijke erogene zone met veel zenuwuiteinden. Bovendien liggen die zenuwuiteinden dicht bij de zenuwuiteinden van onze geslachtsdelen, dus een stevig pak voor de billen zal die ook stimuleren. Laten we niet vergeten dat billenkoek zeker niet altijd straf is. Veel spankees genieten van de sensaties om te worden geslagen zonder dat er sprake is van straf. Je hoeft niet “stout” te zijn om te genieten van een goed pak billenkoek.

Je hoeft niet “stout” te zijn om te genieten van een pak billenkoek.

Therapeutisch

Billenkoek kan een vorm van therapie zijn, indien goed gedaan. Naast het produceren van endorfine, het creëren van ontspanning en euforie, kan het ook mensen helpen om een ​​emotionele ontlading te bereiken die ze anders misschien moeilijk vinden. Sommige mensen worstelen met schuldproblemen en als ze dan billenkoek krijgen, helpt dit hen zichzelf te vergeven voor dingen waar ze zich schuldig over voelen. Een uitbrander, een serieus pak slaag en een goede huilbui later, voelen ze zich klaar om opnieuw de wereld aan te kunnen. Het is misschien niet de manier waarop de meeste mensen een emotionele ontlading willen bereiken, maar het helpt wel om catharsis te bereiken.

Conclusie

Ik hoop dat ik enig licht heb kunnen werpen op waarom mensen graag billenkoek krijgen en dat het niet langer een rare activiteit voor je lijkt. Misschien kom je zelfs in de verleiding om het nu zelf uit te proberen?

%d bloggers liken dit:

Deze site bevat materiaal voor volwassenen!

Hoewel dit geen pornografische site is, bevat deze wel inhoud voor volwassenen. Je moet ouder zijn dan 18 (21 in sommige regio's) om deze site te bezoeken. Deze site is niet veilig om te bezoeken op het werk. Kies enkel voor doorgaan als je meerderjarig bent en toestemming hebt om dit soort materiaal te bekijken. Wil je doorgaan?