Wat als je partner billenkoek wil?

Wat als je partner billenkoek wil? Wat doe je dan? Is het normaal? Raak niet  in paniek, maar lees deze pagina eerst rustig door!

Wat als je partner billenkoek wil?

Als je partner de wens heeft uitgesproken om billenkoek te krijgen, onthoud dan de onderstaande belangrijke punten. Ik kan je natuurlijk geen exacte informatie geven over hoe je dit in je relatie zou moeten aanpakken, maar als je dit onthoudt, zou dit je kunnen helpen om dit verzoek een plaats te geven. Begrijpen waarom sommige mensen graag geslagen worden, kan ook helpen.

Geen paniek

Allereerst, geen paniek. Denk in plaats daarvan dat je partner iets heel moois heeft gedaan. Ze heeft iets met je gedeeld dat hoogstwaarschijnlijk intiem en belangrijk voor haar is. Behandel het op die manier.

Praat erover

Het is van vitaal belang dat je hierover met haar praat. Je hoeft geen diep psychologisch gesprek met haar te hebben, probeer het licht te houden en laat haar zien dat je geïnteresseerd bent in wat ze je heeft verteld. Dat betekent niet dat je geïnteresseerd moet zijn in het billenkoek geven, alleen in haar verzoek. Probeer uit te vinden wat ze verwacht te halen uit billenkoek. Waarom wil ze het? Voor de lol? Is ze alleen geïnteresseerd en wil ze experimenteren? Wordt ze opgewonden bij het idee om billenkoek te krijgen? Wil ze een rollenspel spelen, baas en slechte secretaresse, bijvoorbeeld? Of heeft ze behoefte aan discipline? Of misschien wel een combinatie van dit alles? Het belangrijkste voor jou is om haar verwachtingen te begrijpen, zodat zij (en jij) niet teleurgesteld worden.

Zou je het kunnen doen?

Je moet jezelf afvragen of je bereid bent om mee te gaan met haar verzoek. Zodra je iets weet over waarom ze billenkoek wil, kun je er over nadenken of jij hier aan kan meedoen.

Wat als ik haar pijn doe?

Je angst om haar pijn te doen is volkomen normaal. De tijd dat het normaal was dat mannen hun vrouw slaan (zonder hun toestemming), is gelukkig voorbij. Dus wanneer je partner naar je toekomt en verzoekt om geslagen te worden, ben je waarschijnlijk een beetje uit je comfort zone. Een pak voor de billen doet pijn, een beetje of veel. Dat is prima en je partner wil waarschijnlijk dat het een beetje pijn doet, of misschien zelfs heel veel. Als het goed wordt gedaan, veroorzaakt het slaan geen enkele blijvende schade. Dat is waarom ik billenkoek met de hand zou aanbevelen. Op die manier voel je ook de kracht van de impact op je hand.
Denk ook aan het motto “safe, sane and consensual”. Veilig, want je gebruikt geen ongeschikte middelen om te slaan, onveilige posities of je volle kracht tijdens het slaan. Verstandig, in de zin dat je geen alcohol en drugs gebruikt die je oordeel vertroebelen, je doet geen dingen waarvan je niet zeker weet of het veilig is en ten slotte: met toestemming. Dat betekent dat jullie het beiden eens moeten zijn met wat er gaat gebeuren. Uiteindelijk is het je partner die beslist wanneer het genoeg is, wanneer het langzamer moet, enz.
Vergeet ook je eigen grenzen niet. Als iets niet goed aanvoelt, doe het dan niet. Onthoud dat met de hand slaan wel pijn doet maar je moet wel heel erg hard slaan om daadwerkelijk schade aan te richten met je open handpalm.

Wat zullen anderen denken?

Wat jullie beiden doen, in de privacy van je eigen huis, op een veilige, verstandige en afgesproken manier, gaat verder niemand aan. Als jullie het leuk vinden, is het niet verkeerd, vreemd of wat dan ook. Gewoon twee volwassen mensen die plezier hebben. Sommige mensen spelen bridge, jullie genieten van billenkoek, nou en? Bovendien zijn er miljoenen mensen in de wereld die iets met billenkoek doen. Studies die ik heb gezien, zetten het aantal op ongeveer één op de twaalf mensen die een bepaalde vorm van spanking genieten. Er zijn waarschijnlijk minder mensen die van bridge houden.

Gefeliciteerd

Je moet jezelf feliciteren dat je in een relatie zit waarin je partner zich veilig genoeg voelt om hierover te praten. Dat alleen al is veel waard. Je bent duidelijk intiem en dit kan je intimiteit verder vergroten als je het toelaat.

Veel plezier ermee!

Probeer er veel plezier aan te beleven. Het is prima om in lachen uit te barsten tijden het spelen. Maak het niet te serieus. Het is mij ook overkomen en misschien komt het dan niet eens van billenkoek, maar je zult een dierbare herinnering hebben die jullie beiden delen! Uiteindelijk zal het opnemen van billenkoek in je liefdesleven je dichter bij elkaar brengen. En is dat niet waar het bij een relatie om draait?

%d bloggers liken dit:

Deze site bevat materiaal voor volwassenen!

Hoewel dit geen pornografische site is, bevat deze wel inhoud voor volwassenen. Je moet ouder zijn dan 18 (21 in sommige regio's) om deze site te bezoeken. Deze site is niet veilig om te bezoeken op het werk. Kies enkel voor doorgaan als je meerderjarig bent en toestemming hebt om dit soort materiaal te bekijken. Wil je doorgaan?