In de hoek

Voor als een pak voor de billen niet genoeg is.
Post Reply
User avatar
Lani1983
Enthusiastic Spanko
Posts: 64
Joined: Tue May 25, 2021 7:13 pm

In de hoek

Post by Lani1983 »

Hey allemaal,
Ik dacht laat ik dit forum maar meteen even optimaal benutten en er nog even een topic "tegenaan meppen". ;)
Ik heb mezelf namelijk de laatste tijd vaak afgevraagd waarom ik het zo ontzettend erg vindt om tegen mijn man te moeten zeggen dat ik met blote billen in de hoek gezet wil worden. Voor mezelf heb ik dat voorheen ook altijd ontkend. Inmiddels heeft hij het wel een paar keer gedaan. Alleen dan op zijn manier. Meestal laat hij me staand bij de bank op hem wachten. Maar de laatste keer voorover gebogen bij de keukentafel (echt heel erg vreselijk vond ik dat). Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik het op de één of andere manier gewoon een stuk beschamender vindt dan om te zeggen dat ik geslagen wil worden. Misschien omdat een pak slaag ergens ook nog wel enigzins erotisch is. In de hoek staan is gewoon "kinderachtig" en wel heel raar om te willen als een volwassen vrouw....
Maar nu ik het daadwerkelijk heb meegemaakt ben ik er wel achter wat het voor me doet. Het zorgt er namelijk voor dat ik met mijn gedachten al helemaal gefocust ben op de straf en in het moment zit. Mijn gedachten geen kans krijgen om af te dwalen. Ik kan gewoon nergens anders aan denken dan aan de schaamte van het daar staan. Dus voor mij helpt het om mijn hoofd leeg te maken en dan kan ik me er dus een stuk beter aan overgeven. Nu ben ik dus eigenlijk gewoon een beetje nieuwsgierig naar hoe anderen hier over denken.. Dusss... Wie durft? ;)
User avatar
b2s
Starting Spanko
Posts: 47
Joined: Tue May 25, 2021 9:14 pm
Location: Netherlands

Re: In de hoek

Post by b2s »

Ik vind in de hoek staan ook moeilijk! Ik heb dat zelfs wel eens gedaan met andere mensen in de kamer erbij. Daar sta je dan, billen bloot met je rug naar de kamer en je voelt de ogen van andere mensen gewoon naar je kijken. :oops:
Ik vind het beschamend, ik voel me klein en ja, het is kinderachtig. Maar het hoort er toch bij voor mijn gevoel.
User avatar
Lani1983
Enthusiastic Spanko
Posts: 64
Joined: Tue May 25, 2021 7:13 pm

Re: In de hoek

Post by Lani1983 »

:o met andere mensen erbij dat is wel echt heeeel erg! Volgens mij zou ik ter plekke doodgaan haha.
Maar voor mij hoort het er ook bij. Die keren dat ik in subspace raakte liet hij me ook zo op hem wachten. Ergens kan ik mezelf dan ook echt voor gek verklaren want ik kan elk moment gewoon weglopen, wat ik toch niet doe. Dus ik voel ook heel erg dat ik dan de controle uit handen geef door hem te gehoorzamen.
Post Reply