Leuk

Deze pagina bevat links naar serieuze en minder serieuze spelletjes die met billenkoek te maken hebben. Gewoon omdat het leuk is.

Wereldbillen

Wereldbillen
Bekijk de galerij van dames die hun wereldbillen spontaan ter beschikking hebben gesteld. Wil je er ook tussen staan met jouw wereldbillen? Dat kan!

Forum
Bij deze site hoort ook een forum waar je gratis lid kan worden, mee kan praten en contactadvertenties plaatsen. Neem snel een kijkje en geef je op!

Spelletjes

EZCP (download)
EZCP is heel oude software, geschreven eind jaren 1990. Het is een klein programma voor Windows dat gebruik maakt van INI bestanden die de gebruiker makkelijk zelf kan aanpassen naar eigen behoefte. Op die manier genereert het programma een passende straf. Er zijn verschillende niveaus van strengheid en zelfs een straf logboek.

Rad van Straf
Net zoals het “Rad van Fortuin” (wat ik eigenlijk al een straf op zich vond) maar dan met allerlei vormen van straf. Het Rad van Straf vertelt je wat je verdiend hebt. En vergeet niet dat de beslissing van het Rad ook uitgevoerd moet worden…

Links naar andere leuke, billenkoek gerelateerde spelletjes

De links hieronder leiden je naar andere sites die grappige, aan billenkoek en straf gerelateerde spelletjes, straf generatoren en dergelijke aanbieden. Ik kan helaas geen garantie geven dat ze goed werken op jouw apparaat.

AnimeOTK Straf Generator
Een zeer complete straf generator die je helpt bij het samenstellen van een straf voor een ander of voor jezelf, mocht je jezelf billenkoek geven.

Virtual corner time (lijkt momenteel niet te werken)
In de hoek staan terwijl je eigen webcam in de gaten houdt dat je niet teveel beweegt. Als je teveel beweegt, wordt je tijd in de hoek verlengd! Er wordt geen video over het Internet verzonden, alle bewegingsdetectie gebeurt op je eigen computer. Goed te combineren met mijn eigen Rad van Straf, mocht je daar veroordeeld worden tot in de hoek staan. Ik kan desgevraagd een straf opleggen aan je via deze site.

Write for me
Strafregels schrijven 2.0! Weet je nog van school, strafregels schrijven? Dit is hetzelfde maar dan online, modern, verifieerbaar en nog net zo saai. Ik kan desgevraagd een straf opleggen aan je via deze site.

%d bloggers liken dit:

Deze site bevat materiaal voor volwassenen!

Hoewel dit geen pornografische site is, bevat deze wel inhoud voor volwassenen. Je moet ouder zijn dan 18 (21 in sommige regio's) om deze site te bezoeken. Deze site is niet veilig om te bezoeken op het werk. Kies enkel voor doorgaan als je meerderjarig bent en toestemming hebt om dit soort materiaal te bekijken. Wil je doorgaan?