Over mij

Over mij

Hallo en bedankt dat je deze site over billenkoek bezoekt. Mijn naam is Joost, ik ben een Nederlandse man van midden veertig en woonachtig in Nederland. Ik heb een levenslange fascinatie met billenkoek en aanverwante activiteiten. Mijn fascinatie gaat terug tot mijn vroege kinderjaren, toen ik ongeveer een jaar of zes was. Ik herinner me nog dat ik merkwaardige gevoelens kreeg bij het zien van scenes waarin iemand gestraft werd op TV of in stripverhalen. In die tijd was het niet ongewoon dat kinderprogramma’s op TV billenkoek suggereerden of het zelfs gewoon lieten zien. Mijn ouders geloofden niet in slaan en als zodanig heb ik thuis nooit billenkoek meegemaakt. Maar ik herinner me wel dat klasgenootjes vertelden over hun billenkoek ervaringen thuis. Ik wist wel dat ik eigenlijk sympathie moest tonen en die verhalen vreselijk moest vinden maar eigenlijk hing ik gefascineerd aan hun lippen.

Met 15 jaar kwam ik erachter dat mijn eerste vriendinnetje mijn fascinatie deelde. Ik weet nog goed hoe we voorzichtig onze gedachtes deelden, met de veilige kennis dat de ander net zo dacht en voelde. Er was toen nog geen Internet en we hadden allebei min of meer geloofd dat we misschien wel alleen waren met onze fascinatie. Ik weet ook nog goed hoe ik haar de eerste keer over de knie nam, te verlegen en onzeker om haar billen bloot te maken. Vanaf dat moment is billenkoek een vast onderdeel van mijn leven al waren er natuurlijk ook tijden dat ik er niet mee bezig kon zijn.

Sinds 2011 heb ik op Tumblr een weblog waarop ik vooral veel mooie foto’s en video’s deel over het onderwerp billenkoek. Dat weblog heet “Bad girls need good spankings“. Als je een Tumblr account hebt en interesse in dergelijk materiaal, dan kan je er eens een kijkje nemen.

Inmiddels kan ik wel stellen dat ik zo’n 25 jaar ervaring heb met het geven van billenkoek en nog steeds geen zin heb om te stoppen!

Ik hoor graag van mensen met interesse in billenkoek of van ervaren spelers. Schroom niet om contact te leggen. Hier vind je een lijst van alle manieren waarop je dat kan doen.

Klik hier om mijn visie over billenkoek te lezen en om te kijken of we er wellicht hetzelfde over denken.

%d bloggers liken dit:

Deze site bevat materiaal voor volwassenen!

Hoewel dit geen pornografische site is, bevat deze wel inhoud voor volwassenen. Je moet ouder zijn dan 18 (21 in sommige regio's) om deze site te bezoeken. Deze site is niet veilig om te bezoeken op het werk. Kies enkel voor doorgaan als je meerderjarig bent en toestemming hebt om dit soort materiaal te bekijken. Wil je doorgaan?