Wat je kan verwachten als je contact maakt

Op deze pagina leg ik kort uit wat je kan verwachten als je contact maakt met me. Wees gerust, het is in elk geval niet eng!

Wat kan je verwachten als je contact maakt

Je hebt mijn site bezocht, een aantal dingen gelezen zoals mijn korte bio, mijn visie op billenkoek en nu staar je naar het contactformulier. Je wilt het eigenlijk wel invullen maar iets weerhoudt je. Wat gebeurt er als je het formulier invult en verstuurt?

Nou, laat ik je geruststellen: dat valt reuze mee! Natuurlijk is het spannend, maar jij houdt de controle. In eerste instantie kan je binnen een aantal dagen een email van mij verwachten. Ik ga in op de dingen die je ingevuld hebt en stel je waarschijnlijk een aantal vragen over wat je zoekt, je verwachtingen, etc. Het gesprek verloopt in eerste instantie via mail.

Of je nou veel, weinig of helemaal geen ervaring hebt, dat maakt niet uit. Ik vind het leuk om beginners te begeleiden en die eerste keer billenkoek geven, beschouw ik altijd als een speciaal privilege. Heb je al vaak voor je billen gehad en weet je precies wat je wilt? Dat is ook prima.

Vragen die je misschien hebt

Zou jij dit ook willen? Dat kan!

Moet ik nou “meneer” zeggen?
Nee, dat hoeft echt niet. Als je de behoefte hebt om dat wel te doen, dan mag het maar in eerste instantie praten we gewoon als twee volwassenen in een open en eerlijke sfeer.

Wat als ik nou toch niet durf/wil/kan?
Geen probleem. Dan geef je dat gewoon aan en dat is het dan. Je hebt het volste recht om het contact af te breken. Ik zal je nooit lastig blijven vallen.

Moet ik foto’s sturen of zo?
Dat mag maar ik zal er nooit om vragen en ik verwacht ze ook niet. Sterker nog, je hoeft me niets te vertellen over wie je bent, waar je precies woont of waar je werkt. Als je toch persoonlijke informatie met me deelt, weet dan dat die vertrouwelijk behandeld wordt.

Hoe snel na het invullen van het formulier krijg ik nou billenkoek?
Dat ligt aan je zelf. Sommige mensen willen heel snel afspreken. Sommige mensen willen eerst praten, dingen doorspreken, kennis maken. Jij bepaalt het tempo waarin de dingen verlopen. Ik zal je niet onder druk zetten.

Ik wil iets heel graag maar ik durf het niet te vragen.
Het kan natuurlijk zijn dat je je schaamt over iets dat je graag wilt en dat je het niet durft te zeggen. Ik heb nu zo’n 25 jaar ervaring en geloof me: er is niks dat ik nog niet gehoord heb. Je mag alles vragen of zeggen. Ik zal je niet veroordelen. Hoe beter je uitlegt wat je zoekt, hoe beter ik je kan helpen je fantasie werkelijkheid te laten worden.

Wat kost het?
Mijn diensten zijn gratis. Ik vraag geen geld voor billenkoek maar als ik iets moet aanschaffen voor het spel of als een locatie gehuurd moet worden, dan ga ik ervan uit dat we de kosten delen.

Durf je?

En, durf je die eerste stap te zetten nu? Vul dan het formulier in en wie weet lig je binnenkort bij me over de knie!

%d bloggers liken dit:

Deze site bevat materiaal voor volwassenen!

Hoewel dit geen pornografische site is, bevat deze wel inhoud voor volwassenen. Je moet ouder zijn dan 18 (21 in sommige regio's) om deze site te bezoeken. Deze site is niet veilig om te bezoeken op het werk. Kies enkel voor doorgaan als je meerderjarig bent en toestemming hebt om dit soort materiaal te bekijken. Wil je doorgaan?