Mijn visie op billenkoek

Om een idee te geven hoe ik over billenkoek denk en wat ik belangrijk vind, vertel ik op deze pagina iets over mijn visie op billenkoek. Let wel, dit is mijn persoonlijke visie en als zodanig niet iets wat iedereen voor de volle 100% zal onderschrijven. Misschien ben je het er zelfs helemaal niet mee eens. Als dat zo is, dan passen we qua visie niet bij elkaar. Het kan ook zijn dat je het na het lezen helemaal met me eens bent. Dan moeten we misschien maar eens praten!

Wat is billenkoek niet?

Om duidelijk te maken wat billenkoek voor mij is en hoe ik er over denk, is het misschien goed om kort te vertellen wat het voor mij in elk geval niet is.

  • Het is geen oplossing voor serieuze problemen.
    Als iemand serieus kampt met gedragsproblemen of verslaving dan ga je dat niet oplossen door die persoon billenkoek te geven. Zo iemand heeft professionele hulp nodig die ik niet kan leveren. Ik ben geen therapeut.
  • Billenkoek is geen ernst.
    Hoe hard je ook speelt en hoezeer je ook de diepte in gaat, billenkoek blijft voor mij altijd een spel, iets dat je speelt als volwassenen. Je kan daarbij ver gaan maar uiteindelijk speel je beiden een rol en is het belangrijk om dat niet uit het oog te verliezen. Daarmee bedoel ik niet dat het voor mij altijd een rollenspel is (zoals meester en schoolmeisje) maar dat we uiteindelijk twee gelijkwaardige mensen zijn die er voor kiezen om met ongelijkwaardigheid te spelen.

Mijn visie op billenkoek

Tot zover wat billenkoek niet is, wat mij betreft. Maar wat is het dan wel? Hieronder leg ik kort uit wat mijn visie op billenkoek is.

Respectvol

Wat mij betreft is billenkoek altijd respectvol. Ik ben geen voorstander van vernedering of schelden. Iemand is bij mij nooit dom, waardeloos, een slet of meer van dat soort bewoordingen. Ben je daar naar op zoek, dan moet je niet bij mij zijn. Mijn partner is nog altijd een mens van vlees en bloed, iemand met gevoelens en als zodanig verdient die persoon dus respect. En zo zal ik die persoon dus ook behandelen. Daar hoort wat mij betreft dan ook bij dat je wederzijds afspraken nakomt of tijdig laat weten als dat niet gaat lukken.

Discreet

Discretie is voor mij van groot belang en ligt dicht tegen respect aan. Ik bied mijn partners 100% discretie. Niemand zal van mij ooit te horen krijgen dat je mijn site bezocht hebt, dat je me gemaild hebt of dat je van mij een pak voor je billen gehad hebt. Wat mij betreft heeft niemand daar iets mee te maken. Discretie verwacht ik ook van mijn partners.

Veilig

In mijn visie is billenkoek altijd veilig. Dat gaat zowel over hoe er gespeeld wordt als ook over het respecteren van grenzen. Er wordt gespeeld met veilige en schone instrumenten en er zal je niets gebeuren waar je niet mee ingestemd hebt. Sterker nog, ook al bedenk je je ter plaatste, dan is dat jouw goed recht. Het is immers jouw lijf.

Plezierig

Voor zover je plezier kan hebben terwijl je een pak voor je billen krijgt, natuurlijk! Maar laten we eerlijk zijn: uiteindelijk doen mensen aan billenkoek omdat ze het op een of andere manier prettig vinden. Wat mij betreft is er dan ook bijna altijd wel tijd voor een grapje of om toch nog even dat ene instrument uit te proberen. Het leven is al moeilijk genoeg dus laten we het tijdens een fantasie-spel vooral leuk hebben!
Dat wil niet zeggen dat het niet heel serieus kan zijn. Als jij behoefte hebt aan straf, reken dan maar dat je het zal voelen!

Spannend

Billenkoek is ook spannend, in mijn visie. Spannend omdat je niet precies weet wat je te wachten staat, spannend omdat je (vrijwillig) de controle uit handen geeft, spannend omdat je zeer waarschijnlijk voor je blote billen krijgt en dat doet zeer. Spannend ook omdat billenkoek erotisch is. Wat mij betreft is het in elk geval nooit saai, want dan doe je het verkeerd!

Zelf ervaren?

Herken je jezelf in bovenstaande visie? Klinkt het goed en zou je het misschien ook eens willen meemaken? Dat kan! Kijk eens op deze pagina en leg contact.

%d bloggers liken dit:

Deze site bevat materiaal voor volwassenen!

Hoewel dit geen pornografische site is, bevat deze wel inhoud voor volwassenen. Je moet ouder zijn dan 18 (21 in sommige regio's) om deze site te bezoeken. Deze site is niet veilig om te bezoeken op het werk. Kies enkel voor doorgaan als je meerderjarig bent en toestemming hebt om dit soort materiaal te bekijken. Wil je doorgaan?