Voorwaarden

Het plaatsen van contactadvertenties is gratis voor iedereen. Er zijn wel enkele voorwaarden.

  1. Door het plaatsen van een advertentie, bevestig je dat je meerderjarig bent.
  2. Commerciële advertenties zijn toegestaan maar uitsluitend in de categorie “Commercial”. Commerciële advertenties in andere categorieën, worden verplaatst of verwijderd.
  3. Het plaatsen van dubbele advertenties is niet toegestaan. Zo lang je advertentie nog geldig is, mag je deze bewerken maar geen nieuwe advertenties toevoegen met dezelfde inhoud.
  4. Het gebruik maken van deze dienst is een privilege, geen recht. Misbruik van deze dienst kan ertoe leiden dat je account word verwijderd.
  5. Je gebruikt deze dienst niet voor het verspreiden van ongewenste reclame, (links naar) malafide software, illegaal materiaal of fraude.
  6. Je mag deze dienst niet gebruiken om persoonsgegevens van andere mensen openbaar te maken (doxing), smaad of laster te verspreiden, onthullingen te doen over anderen of anderen op een of andere manier kwaad te doen.
  7. Heb je het vermoeden dat anderen zich bezig houden met illegale of onbehoorlijke activiteiten, of als iemand je onheus heeft bejegend, meldt dat dan bij de eigenaar van deze site.
  8. Je stemt ermee dat je mensen die reageren op je advertentie met respect zult behandelen en je zult houden aan de richtlijnen van veilig spelen met anderen.

Deze voorwaarden kunnen periodiek veranderen. Controleer ze daarom voordat je een nieuwe advertentie plaatst.

%d bloggers liken dit:

Deze site bevat materiaal voor volwassenen!

Hoewel dit geen pornografische site is, bevat deze wel inhoud voor volwassenen. Je moet ouder zijn dan 18 (21 in sommige regio's) om deze site te bezoeken. Deze site is niet veilig om te bezoeken op het werk. Kies enkel voor doorgaan als je meerderjarig bent en toestemming hebt om dit soort materiaal te bekijken. Wil je doorgaan?