Doel van de site

Er zijn al zoveel sites in de wereld dus waarom deze site? Daar zijn een aantal redenen voor en die zal ik hieronder wat nader toelichten. Dat wordt dan meteen het doel van de site.

Doel van de site

Het eerste doel: een eigen plek

Ik merk dat er weinig Nederlandstalige sites zijn die zich richten op de doelgroep van mensen voor wie billenkoek vooral straf is. Eigenlijk vond ik er maar 1 die er echt puur over leek te gaan. Dat kan natuurlijk liggen aan mijn beperkte zoek talenten. Vooruit, er is er nog een maar ook die richt zich alleen op vrouwen die billenkoek krijgen. Dat is op zich niet erg natuurlijk. Maar voor een man als ik, die ook billenkoek nodig heeft, is het wat lastig om me daarmee te identificeren. Dus een doel van de site is het maken van een eigen plek waar iedereen zich thuis kan voelen.

Het tweede doel: contact

Hoewel er best wel wat mensen zijn die rondlopen met dit soort noden, lijkt er qua Nederlandse taal niet echt een plek te zijn waar je het erover kan hebben. Ook lijkt er niet zoveel begrip te zijn. Op zich kan ik daar deels wel begrip voor opbrengen.Je bent immers volwassen en je hebt nog steeds straf en discipline nodig? Toch is dat niet zo raar. Nog niet zo heel lang geleden kregen ook volwassen nog wel lijfstraf en mannen sloegen thuis hun vrouw.

Natuurlijk wil ik niet terug naar die tijd! Ik wil het hier hebben over mensen die er bewust voor kiezen. Mensen die weten dat ze het nodig hebben omdat het voor hen werkt. En dat kan soms best eenzaam zijn. Misschien denk je wel dat je alleen bent met dit soort gevoelens. Mocht je dan deze site vinden, dan weet je nu zeker dat het niet zo is.

Het derde doel: voorlichting

Onbekend maakt onbemind, zegt het spreekwoord. Dat geldt in dit geval ook wel. Mensen houden nou eenmaal niet van dingen die ze niet begrijpen. Als ik hier wat uitleg kan geven over hoe het werkt, dan schept dat misschien wat meer duidelijkheid en daardoor meer begrip. Ik kan in elk geval een poging wagen.

Zijn er specifieke vraagstukken die je aan bod zou willen zien komen, laat het dan even weten via het contactformulier.

Deze site bevat inhoud voor volwassenen!

Dit is geen pornografische site maar er worden wel onderwerpen besproken die niet geschikt zijn voor minderjarigen. Door verder te gaan, bevestig je dat je 18+ bent en geen bezwaar hebt tegen het bekijken van deze site. Wil je doorgaan?