Nieuwste berichten

 • Strafregels

  Strafregels

  Bijna iedereen heeft ze wel eens gehad op school vroeger: strafregels. En bijna iedereen had en heeft er een hekel aan en dat is volledig terecht. Strafregels zijn namelijk een echte straf. Hieronder leg ik uit waarom ik ze zo prettig vind en hoe ik ze gebruik.

 • Martijn op bezoek bij Miss Gin

  Martijn op bezoek bij Miss Gin

  Martijn, een lid van ons forum, is onlangs op bezoek geweest bij Miss Gin, een vrouwelijke disciplinarian actief in Nederland. Hij heeft me toestemming gegeven om zijn ervaring te delen als een artikel op het blog. Dank daarvoor! Hieronder het verslag van Martijn op bezoek bij Miss Gin.

 • Een interview met Lady José

  Een interview met Lady José

  In een rijtje met strenge dames te interviewen, mag onze eigen Lady José natuurlijk niet ontbreken. Zij is een echte disciplinarian zoals je die in Nederland zelden tegen komt. Ook Lady José was direct bereid om mee te werken aan een interview door ondergetekende. Nieuwsgierig? Lees dan hieronder een interview met Lady José!

Nieuwste commentaren

 1. Ja dat zou bij mij helpen denk ik ligt denk ook wie dat doet ik zou dat bv van me…

 2. Mark J
 3. Helen

  Niet iedereen is hetzelfde. Dus wat voor de een werkt, hoeft niet voor de ander te werken. En jochies die…

 4. MARTIJN 7

  Ik heb geen hekel aan schrijven, vind schoonschrift zelfs wel leuk. Ik weet niet of ik er zo een les…

Deze site bevat inhoud voor volwassenen!

Dit is geen pornografische site maar er worden wel onderwerpen besproken die niet geschikt zijn voor minderjarigen. Door verder te gaan, bevestig je dat je 18+ bent en geen bezwaar hebt tegen het bekijken van deze site. Wil je doorgaan?