Huisregels

Een site als deze moet natuurlijk een aantal huisregels hebben, liefst met bijbehorende straffen. Deze staan hieronder opgesomd.

  1. Leden en gasten mogen commentaar achter laten op deze site. Echter, doe dit wel met respect.
  2. Discussie over billenkoek voor kinderen of andere straffen voor kinderen zijn uitdrukkelijk niet toegestaan! Hierop is slechts 1 uitzondering: het betreft een persoonlijke jeugdherinnering. Alle andere discussies hierover worden verwijderd.
  3. Het plaatsen van ongewenste reclame, promoten van eigen sites en commerciële uitingen zijn niet toegestaan.
  4. Sommige onderdelen van de site zijn alleen beschikbaar voor geregistreerde leden. Lidmaatschap is gratis maar het is een privilege, geen recht. Overtreed je de huisregels dan kan je account geblokkeerd worden.
  5. Je moet meerderjarig zijn om hier een account aan te maken. Dit dien je te bevestigen bij het aanmaken van een account.
  6. Gebruik van deze site en het forum is een privilege, geen recht. Als je misbruik maakt van dat privilege, kan het afgenomen worden.

Deze site bevat inhoud voor volwassenen!

Dit is geen pornografische site maar er worden wel onderwerpen besproken die niet geschikt zijn voor minderjarigen. Door verder te gaan, bevestig je dat je 18+ bent en geen bezwaar hebt tegen het bekijken van deze site. Wil je doorgaan?