Huisregels

Een site als deze moet natuurlijk een aantal huisregels hebben, liefst met bijbehorende straffen. Deze staan hieronder opgesomd.

Algemeen

  1. Leden en gasten mogen commentaar achter laten op deze site. Echter, doe dit wel met respect.
  2. Ga respectvol met elkaar om. We hoeven het niet met elkaar eens te zijn maar als we het oneens zijn, doen we dat op een volwassen manier, zonder schelden en dreigen.
  3. Discussie over billenkoek voor kinderen of andere straffen voor kinderen zijn uitdrukkelijk niet toegestaan! Hierop is slechts 1 uitzondering: het betreft een persoonlijke jeugdherinnering. Alle andere discussies hierover worden verwijderd.
  4. Het plaatsen van ongewenste reclame, promoten van eigen sites en commerciële uitingen zijn niet toegestaan.
  5. Discussie over politiek, geloof en andere controversiële onderwerpen is niet welkom. Daar zijn andere fora voor. Deze website gaat over billenkoek en aanverwante activiteiten onder volwassenen. Blijf bij dat thema.

Account

  1. Sommige onderdelen van de site zijn alleen beschikbaar voor geregistreerde leden. Lidmaatschap is gratis maar het is een privilege, geen recht. Overtreed je de huisregels dan kan je account geblokkeerd worden.
  2. Je moet meerderjarig zijn om hier een account aan te maken. Dit dien je te bevestigen bij het aanmaken van een account.
  3. Inactieve accounts worden na verloop van tijd gedeactiveerd. Accounts die al geruime tijd gedeactiveerd zijn, worden uiteindelijk verwijderd.

Deze site bevat inhoud voor volwassenen!

Dit is geen pornografische site maar er worden wel onderwerpen besproken die niet geschikt zijn voor minderjarigen. Door verder te gaan, bevestig je dat je 18+ bent en geen bezwaar hebt tegen het bekijken van deze site. Wil je doorgaan?