Over deze site

Over deze site

Deze site is bedoeld voor alle volwassen mensen die billenkoek op de een of andere manier nodig hebben om goed te kunnen functioneren. Hierbij dient de billenkoek als een stok achter de deur maar ook als straf als het misgaat. Het gaat hier dus niet over erotische billenkoek, of een spelletje. Er is niks mis mee als je daar van houdt.

Over mij

Mijn naam is Mark en ik ben de persoon achter deze site. Ik ben een man van middelbare leeftijd. In het dagelijks leven ben ik succesvol, heb een goede baan en toch heb ik van tijd tot tijd bijsturing en correctie nodig. Ik heb gemerkt dat ik beter functioneer als ik weet dat ik mij moet verantwoorden over bepaald gedrag en dat er consequenties verbonden zijn aan dat gedrag. Van nature heb ik weinig zelf-discipline en ben ik geneigd om de verkeerde keuzes te maken.

Een van die consequenties kan dus een pak voor mijn billen zijn maar ook andere “ouderwetse” vormen van straf. Dat is niet leuk maar soms nodig. De straf heeft de bedoeling mij erop te wijzen dat verkeerde keuzes leiden tot vervelende consequenties.

Deze site bevat inhoud voor volwassenen!

Dit is geen pornografische site maar er worden wel onderwerpen besproken die niet geschikt zijn voor minderjarigen. Door verder te gaan, bevestig je dat je 18+ bent en geen bezwaar hebt tegen het bekijken van deze site. Wil je doorgaan?