close up shot of keyboard buttons

Een nieuwe site

door

in

Billenkoek voor volwassenen? Dan denken de meeste mensen vast aan films als “Fifty Shades of Grey“. Maar dat is dus niet waar deze site over gaat. Ik wil het niet hebben over erotische spelletjes, vastbinden of blinddoeken. Deze site is voor en door volwassen mensen die billenkoek en andere vormen van “ouderwetse” straf nodig hebben als stok achter de deur of echt als straf.

“Betekent dat dus dat jij…?” hoor ik je nu denken. Ja, ik ben een volwassen man van middelbare leeftijd met een goede baan. Maar ik weet van mezelf dat ik weinig zelf-discipline heb. Ik functioneer beter als er sprake is van toezicht en iemand die mij tot de orde kan roepen. En ja, soms krijg ik dan straf. Niet omdat ik dat zo leuk vind maar omdat het nodig is en verdiend. Daar ben ik niet trots op en ook niet blij mee maar het alternatief is erger.

Op deze nieuwe site zal ik daar wel meer over vertellen maar in het kort houdt het in dat ik dus voor mijn billen krijg. En soms zit ik strafregels te schrijven, of iets dergelijks. Kinderachtig? Ja, zeker! Maar ja, als je je onverantwoordelijk gedraagt zoals een kind, dan past het wel.

Dat is een hele onthulling voor de eerste keer! Wat vindt jij daar nu van? Laat het me maar weten! Ik ben erg benieuwd.


0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Ik ben benieuwd naar jouw mening. Klik hier om te reageren!x

Deze site bevat inhoud voor volwassenen!

Dit is geen pornografische site maar er worden wel onderwerpen besproken die niet geschikt zijn voor minderjarigen. Door verder te gaan, bevestig je dat je 18+ bent en geen bezwaar hebt tegen het bekijken van deze site. Wil je doorgaan?