Martijn op bezoek bij Miss Gin

Martijn, een lid van ons forum, is onlangs op bezoek geweest bij Miss Gin, een vrouwelijke disciplinarian actief in Nederland. Hij heeft me toestemming gegeven om zijn ervaring te delen als een artikel op het blog. Dank daarvoor! Hieronder het verslag van Martijn op bezoek bij Miss Gin.

Persoonlijk verslag van mijn bezoek aan Diciplinarian Miss Gin

Een hele stap voor mij om een openhartig en eerlijk mijn verhaal te delen ook al is het veilig achter het beeldscherm. Ik hoop dat de forumleden het kunnen waarderen. Excuus bij voorbaat voor de lengte!

Het besluit

Ik wil werken aan mijn gedrag, mijn houding en denk dat de stok achter de deur met een straf in de vorm van een goed pak slaag kan helpen. Maar ja is dat wel zo, is billenkoek niet te extreem, een beetje gek, buiten de norm van het “normale” in deze maatschappij? Hoe zou het zijn als je nu eens een echte goede spanking zou krijgen van een “echte professionele” diciplinarian? Dat vroeg ik mij al jaren af. En daar kom je natuurlijk maar op een manier achter en dat is door het te ondergaan. Na de internetpagina van Miss Gin en ook haar blog te hebben uitgelezen was ik er van overtuigd dat zij voor mij de juiste diciplinarian moest zijn.

De afspraak staat en geen weg meer terug

Na wat kort en vriendelijk email contact, het beantwoorden van wat vragen, was de afspraak snel ingepland. Toen begon al een beetje de spanning en twijfel…..Ben ik niet weer te impulsief, sta ik hier wel achter en is dit echt wel oké? Of krijg ik later weer het inzicht dat ik te direct besluit en niet even iets langer nadenk? Wat als ik dagen niet meer kan zitten op het werk!
Nee, dit keer geen twijfel, ik maak momenteel allemaal mooie stappen in mijn leven en deze hoort er ook bij. Niet meer in comfort blijven hangen en alleen maar iets wensen, verlangen of naar uitkijken maar het nu daadwerkelijk doen.

Fris gedoucht, netjes gekleed en met en luchtje op en met goed vertrouwen naar de afspraak, half uurtje speling had ik wel ingepland, te laat komen leek mij niet handig. In de mooie stad waar ik jaren gestudeerd heb, belde ik uiteindelijk aan bij het aangegeven adres. De deur naar het appartement
stond open, eerst de schoenen uit; gebruikelijk in Amerika waar deze dame vandaan komt. Een vriendelijke, maar zelfverzekerde jongedame ontving mij en we praatten over van alles en nog wat. En daarna over mijn overwegingen om haar te bezoeken en ik gaf aan dat ik gewoon eens een spanking wilde meemaken, en kennismaken met wat “implements”. Om een echte straf
vragen…..hmm, dat leek mij wat te vroeg eerst maar eens wat billenkoek ervaren. Kan daarna altijd nog toch?

Ik zal het ondergaan

Als we naar het kamertje gaan waarbij niet tot de verbeelding is overgelaten wat hier de bedoeling is, begin ik hem wel te knijpen. Mijn overhemd wordt losgeknoopt, dan maakt zijn mijn riem los en trekt deze uit mijn broek en die mag meteen uit. En voordat ik weet lig ik op haar schoot en voel ik haar hand op mijn boxershort landen. Best wel te doen dacht ik. Kort daarna zei ze “you know that spankings are to be given on the bare” en trok zijn mijn boxer tot op de knieën.

Op de blote billen voelt wel even anders, deze staan als snel te gloeien van warmte. En dan voel ik een hand zacht ik mijn nek en krijg het verzoek om diep en rustig te ademen en mij te ontspannen. Zij voelde dat ik mij schrap zette en een hoge hartslag had. Ik doe wat er gezegd wordt en kom wat
tot rust. Dan wordt het wel pijnlijker maar ook een gek ontspannen relaxed gevoel, bijna als een fijne massage. Miss Gin gaat met een gestaag tempo door, en verdeeld de klappen vakkundig over het zitvlees. Ik maak weer een fout door te zeggen dat ik best relaxed vind. Direct draagt Miss Gin mij op de haarborstel aan te rijken die ik al had zien liggen. Dan is het wel even doorbijten. Ik heb tot nu toe nog geen kik gegeven, ik wil mij niet laten kennen. Het valt Miss Gin ook op, en zij geeft aan dat ik best mag reageren. Ik kan het nog even volhouden mij niet te verzetten, maar ik geef uiteindelijk een
kreun en verzet mij. De leren “Boudoir paddle” laat ze aan mij zien, het is haar favoriet en ik voel waarom. Wat een gemeen ding en ze gaat er voor mij gevoel best lang mee door……dit is even afzien.

Dan mag ik opstaan en vooroverbuigen met de handen op het bed. Ik mag mijn eigen riem gaan voelen, dat maakt best een geluid bij impact, ik schrik ervan. Er volgen er meer tot ik bijna niet meer kan, Miss Gin geeft aan dat er nog 2 slagen gaan volgen. Ik ben de volgorde van het gebeuren hierna vergeten maar ik maak nog kennis met een houten lepel, en een leren strap die ik zelf mocht kiezen. Het was er een met een stalen strip erin, Miss Gin vond het een uitstekende keuze. Een heel ander gevoel dan riem, maar evenwel zo pijnlijk. Zo langzamerhand voelde ik dat ik wel in een soort roes kwam, en ik vroeg mij af hoe kan ik dit eigenlijk kan verdragen? Maar nu ik er was wilde ik zeker niet opgeven. Op een gegeven moment lag ik op het
bed, zat Miss Gin op mijn rug, en had ik geen idee meer welke instrument zij gebruikte. Ik probeerde lang niet te reageren maar de pijn werd scherper en scherper en ik gaf op door mij kansloos wat los te wurmen. Toen mocht ik even op adem komen, de billen werden ingesmeerd met lotion.

You asked for it

Wij spraken over de gebruikte “implements” en ik presteer het weer om iets te zeggen zonder eerst na te denken. Ik liet vallen dat ik wel angstig was voor een cane, al was het al vanwege dat zwiepende geluid. Ik meende dat dit voor de “Die Hards” zou zijn maar Gin gaf aan dat we dit dan juist eens moesten gaan testen….ik wilde per slot van rekening zien wat ik aankon toch?

Het zijn lichte slagen, beetje scherp en venijnig met dat geluid, tanden op elkaar maar aardig vol te houden. Ik vertel dat aan Miss Gin en zoals verwacht sta ik even later in een grotere kamer voorover gebogen over een stoel. Zij geeft aan dan de ruimte te hebben voor een volledige slag (full stroke)
door de lucht. Dan laat zij mij een paar volle slagen voelen….de impact en dan pas een tweede pijngolf. Zo voelt dat dus! En amper bijgekomen volgen er meer. Ik meende een trots gevoel te ervaren, dit heb ik doorstaan, ik kan dit aan dus. Na het kijken in de spiegel naar mijn vuurrode billen herken ik ook de striemen van alle attributen. Wow….onder de indruk en ik vind het eigenlijk wel een soort artwork!

Terug naar het kamertje, daar ga ik ook klassiek over de knie, met de hand en de borstel. Deze positie vind ik maar niks, ongemakkelijk en ik voel schaamte opkomen, voor het eerst. Ik houd het maar beperkt vol, verzet mij en merk dat ik nu wel leeg raak. Ik adem zwaar en praat weinig meer. En het slaag gaat rustig door……ik geef mij nu pas echt over.

Keuzes maken

Als afsluiting mag ik een voorwerp kiezen, acute keuzestress maakt dat ik kies voor mijn eigen riem. Terug naar de grote kamer met de cane en de riem. Ik word in de voorovergebogen houding gezet. Ik weet dat dit het laatste zal zijn en ik ga natuurlijk niet opgeven. Op commando 1 stap naar achter, voeten bij elkaar. In een soort overgave gevoel ontvang ik deze slagen. Afzien….maar stopt en ik voel mij trots, voldaan, een beetje onoverwinnelijk. Opgelucht, opgeklaard en het voelt als het behalen van een finish terwijl het geen wedstrijd was. Mijn gehavende bottom wordt nog eens ingesmeerd en ik zeg niet veel meer. Het was goed zo, ik moet even bijkomen in het kamertje.

Het is klaar

Daarna hebben wij nog even heerlijk nagepraat en gedag gezegd en toen stond ik opeens buiten.

Met alle soort van euforisch en verlicht gevoel en met een “kick gevoel” zoals je dat krijgt van een ijsbad. En dan zit in de trein terug naar huis tussen het nietsvermoedende publiek een beetje te verbijten op een gloeiend stuk zitvlees, hoe onwerkelijk. Buiten de bekende erotische billenkoek, is
dit een nieuw hoofdstuk. Een spanking omdat ik dat wilde en misschien verdiende. Erkenning van de gevoelens die het heeft losgemaakt. Dit is een onderdeel dat bij mijn wezen als persoon hoort. Als een ontbrekende stukje van een puzzel van het mozaïek van mij leven.

De vraag van de eerste alinea is hiermee beantwoord. Maar durf ik nu de stap te zetten om verantwoordelijkheid te nemen voor mijn actie die ik hier heb opgebiecht op dit forum? Of een van de vele anderen….


5 2 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marc s
Lid
2024-04-02 07:27

Mooie ervaring.

bart s
Lid
2024-05-16 11:14
Antwoord aan  Marc s

Wat een heerlijke belevenis! Hoe lang duurde de treinrit? En ben je er wel vaker geweest of ga je binnenkort weer?
Het lijkt mij voor mij ook heel goed om eens een degelijk en stevig pak billenkoek te krijgen. Als jongen heb ik daar veel aan gehad, en ook als jongvolwassene nog wel. Je hebt eerst een pijnlijke herinnering, daardoor laat je wel uit je hoofd om weer te doen waar je de straf voor kreeg. Daarna bleef die herinnering ook nog wel een tijd, maar na nog een tijdje dacht je er niet meer aan. Dan had ik vaak zo’n bui dat je maar door blijft gaan met domme dingen doen en eigenlijk dus uit te dagen, totdat er weer billenkoek volgde. Het heeft altijd wel geholpen, en nu en dan kan ik wel weer verlangen naar ‘over de knie’, als je met spartelende benen op je nummer werd gezet. Daarna erover praten hielp altijd wel en gaf ook een goed gevoel.

MARTIJN 7
Lid
2024-06-07 21:50
Antwoord aan  bart s

Hi Bart, ik ben wel eens vaker geweest, als ik het nodig heb. Wat houdt je tegen zou ik bijna zeggen. Ik lees dat jij wel weet wat het jou oplevert. Mocht je specfiekere vragen hebben mag je een PB sturen. Groet Martijn B

3
0
Ik ben benieuwd naar jouw mening. Klik hier om te reageren!x

Deze site bevat inhoud voor volwassenen!

Dit is geen pornografische site maar er worden wel onderwerpen besproken die niet geschikt zijn voor minderjarigen. Door verder te gaan, bevestig je dat je 18+ bent en geen bezwaar hebt tegen het bekijken van deze site. Wil je doorgaan?