Een interview met Lady José

In een rijtje met strenge dames te interviewen, mag onze eigen Lady José natuurlijk niet ontbreken. Zij is een echte disciplinarian zoals je die in Nederland zelden tegen komt. Ook Lady José was direct bereid om mee te werken aan een interview door ondergetekende. Nieuwsgierig? Lees dan hieronder een interview met Lady José!

Het interview met Lady José

Mark: Voor de mensen die u misschien niet kennen, wilt u zich even voorstellen alstublieft? Wie is Lady Jose?

Lady José met een geduchte slipper

Lady José: Ik ben dus José, 49 jaar oud, single en geen kinderen. Ik woon in Zuid Holland waar ik veel tijd doorbreng op mijn race fiets. Ik hou erg van de natuur maar ook van lunchen in de stad.

Ik luister graag naar neo klassieke piano muziek of, wanneer ik me voorbereid op een feestje, dan naar deep house. Ik woon in een super leuk huisje met mijn 3 katers, die alles voor me zijn. Ik ben gek op dieren, vandaar dat ik ze ook niet eet.

Ik word gelukkig van het ontmoeten van mensen van overal ter wereld, met verschillende achtergronden, culturen, religies en uit alle lagen van de samenleving. Ik voel me rijk door omringd te zijn met zoveel verschillende mensen!

Mark: U schrijft dat u al van jongs af aan interesse had in billenkoek. Hoe uitte zich dat? Wat zijn uw eerste herinneringen die met billenkoek en straf te maken hebben?

Lady José: Ik heb altijd al een fascinatie voor billen gehad en wilde er vaak een tik of pets op geven. Die drang heb ik heel lang. Niet perse in de over de knie positie maar wanneer iemand mij passeerde of zo. Totdat ik daadwerkelijk iemand over de knie kreeg, toen ging er een vlammetje in me branden die niet meer is uitgegaan. Daarnaast heb ik nooit een kinderwens gehad, wel had ik een soort opvoed drang naar anderen. Nu kan ik beide combineren en dat is een voorrecht.

Mark: U bent “The Dutch Disciplinarian” maar u komt ook veel in het Verenigd Koninkrijk en de VS. Zijn er verschillen qua beleving, houding of aanpak van billenkoek tussen bijvoorbeeld het VK en Nederland? Wat zijn die verschillen volgens u?

Lady José: Ik ontmoet veel mensen uit verschillende landen met verschillende culturen, en we spreken verschillende talen. Wat we allemaal gemeen hebben is dat we dezelfde spanking taal “spreken”. Ongeacht religie, cultuur, land. En dat vind ik mooi om te ervaren. Wat mij opvalt is dat in Nederland de mattenklopper erg geliefd/gevreesd is. Bijvoorbeeld je komt te laat thuis en je wordt opgewacht door een moeder/tante type met de mattenklopper in haar hand. Je moet voorover buigen en je krijgt er 10 zo op je spijkerbroek. In de UK zijn er veel school scenario’s. En dan met de cane of de slipper. De meeste mensen die bij mij komen willen de ouderwetse over de knie en met mijn blote hand. Ongeacht uit welk land ze komen. Ik sta bekend om mijn harde hand spanking en daar komen ze ook voor.

Mark: U omschrijft zichzelf als een professionele disciplinarian. Hoe ziet u die rol?

Lady José: Dat wil zeggen dat ik investeer in mezelf, mijn spullen en dus ook geld vraag voor mijn diensten. Een afspraak kun je maken maar op professionele basis.

Ik weet wat ik doe, het is veilig bij me, ik ben geen bedreiging voor je (vanille) relatie. Het is puur het stukje billenkoek en straf wat ik bied wat de ander vaak nergens anders kan krijgen. Het vindt plaats in huiselijke omgeving, geen sm kelders of zo. En vooraf laat ik je mijn inschrijfformulier invullen zodat ik wat meer over je te weten kan komen.

Mark: U komt in aanraking met allerlei mensen die behoefte hebben aan billenkoek en u wordt vast vaak benaderd. Wat zijn de do’s en don’ts voor iemand die graag een afspraak met u wil maken? Wat trekt u aan in een potentieel contact en wat is voor u echt een rode vlag als het gaat om afspreken?

Lady José: Ik vind een nette e-mail wel het minste wat je kunt sturen. Stel je in het kort voor. Geef me tijd om te reageren, stuur niet ongeduldig een tweede e-mail als ik nog niet gereageerd heb.

Een rode vlag kan ik zo niet benoemen, over het algemeen zijn de berichten die ik krijg allemaal respectvol en beleefd.

Mark: Voor degene die de discipline ontvangt, zijn er een aantal zaken die degene uit een sessie haalt: structuur, verantwoording afleggen maar ook een gevoel van geborgenheid, boetedoening, etc. Maar wat haalt u als disciplinarian uit een sessie? Wat maakt dat een sessie er echt met kop en schouders bovenuit steekt?

Lady José: De connectie. Ongeacht dat we elkaar nauwelijks kennen, is een connectie vaak meteen al voelbaar. We zijn vreemden maar we delen dezelfde behoeftes. En dat schept een band. Ik krijg energie als iemand zich durft te geven en ik merk dat ze zo hun best doen het te ondergaan. En wanneer ik voel dat ze zich op hun gemak voelen bij me. Dat mag ook, ik ben iemand die het beste uit een sessie wil halen en dat die persoon weggaat met het gevoel dat dit de beste sessie ooit was. Ik ben streng jazeker. Ook ben ik liefdevol en verzorgend.

Maar jij en ik weten donders goed waarom je hier bij mij bent…

Mark: Er wordt wel eens gezegd dat als mensen van billenkoek houden, een pak voor de billen nooit een echte straf kan zijn. Wat zou u zeggen als antwoord op die uitspraak?

Lady José: Een stevige pak voor je billen kan wel degelijk straf zijn. Het doet namelijk erg veel pijn. Vaak is het een rollercoaster van angst, paniek, maar ook het houden van. En er zijn meerdere manieren om iemand straf te geven.

Mark: Stelt u zich eens voor dat u al uw instrumenten weg moest doen en er maar 1 mocht houden. Welk instrument zou u dan houden en waarom?

Lady José: Mijn ebony haarborstel. Ze wordt vaak onderschat, maar wacht maar tot de eerste pets op je billen landt, je bent meteen in paniek, want dit is serieus! Wat mijn borstel zo bijzonder maakt, is dat het een borstel is van ca 110 jaar oud,. De haren zijn als nieuw en ongebruikt, maar het merkteken in het handvat is weggevaagd. Dus de borstel is vaak gebruikt maar niet om haren mee te borstelen…

Mark: Welk vergrijp of soort overtreding zorgt ervoor dat u de persoon in kwestie echt flink onderhanden wil nemen? Met andere woorden, welk gedrag werkt op u als een rode lap op een stier?

Lady José: Ik kan er niet een noemen, dat zijn er vele!

Mark: Zoals ik persoonlijk vaker heb mogen ervaren, kunnen billen behoorlijk wat incasseren. In uw video’s is ook duidelijk te zien dat u niet aait maar serieuze klappen uitdeelt. Waar ligt voor u de grens, wanneer is het voor u te hard?

Lady José: Dat ligt aan degene die een billenkoek ondergaat. Ik probeer goed de lichaamstaal te lezen en op tijd te stoppen. Voor de een is mijn hand al te hard, voor de ander kan het niet hard genoeg zijn. Maar mijn doel is niet om de huid kapot te maken. En het is ook geen wedstrijd hoe hard iemand een billenkoek aankan. Het is de connectie samen op dat moment, dat telt. Niet hoe rood, hoe hard, hoe lang. Dat is zo persoonlijk namelijk.

Mark: Zonder persoonlijke details te noemen, wat is voor u een van de mooiste billenkoek momenten? Zo’n moment waar u nog steeds emotioneel van kan worden of u juist een heel warm gevoel geeft?

Lady José: Om heel eerlijk te zijn, allemaal! Ik vind het altijd zo bijzonder om iemands vertrouwen te krijgen, om samen iets te delen wat toch vaak stiekem gebeurt, waar iemand zoveel over fantaseert. Om dat waar te mogen maken, dat vind ik altijd weer een eer! Ik ben mijn spankees ook enorm dankbaar. En ik ben super trots op ze.

Mark: Tot slot, is er een vraag waarvan u wou dat ik die gesteld had maar niet heb gesteld? Wat zou die vraag zijn en wat is uw antwoord erop?

Lady José: Ik kan er zo direct geen bedenken.

Ten slotte

Uiteraard wil ik Lady José hartelijk danken voor haar tijd en voor het beantwoorden van mijn vragen en het delen van haar inzichten. Het was me een eer om onze eigen Nederlandse disciplinarian te mogen interviewen. Wil je meer weten over Lady José, dan kan je haar website bezoeken. Lady José is ook te volgen op X (voorheen Twitter) onder de naam @LadyJoseSpanks. Tenslotte heeft ze ook een eigen fansite op Loyalfans.

Heb je een suggestie voor iemand die ik zou kunnen interviewen, laat dan de naam van diegene achter als commentaar op dit artikel. Ik kan niks beloven behalve dat ik mijn best zal doen om die persoon te interviewen. Wat vond je van dit interview? Laat het weten met een commentaar en geef je waardering.


5 3 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
MARTIJN 7
Lid
2024-03-28 08:01

Hoi Mark, wat een leuk en informatief interview om weer te lezen. Goede vragen ook. Duidelijk een echte diciplinarian die weet wat ze doet. Als suggestie misschien the Rose Acadamy?

2
0
Ik ben benieuwd naar jouw mening. Klik hier om te reageren!x

Deze site bevat inhoud voor volwassenen!

Dit is geen pornografische site maar er worden wel onderwerpen besproken die niet geschikt zijn voor minderjarigen. Door verder te gaan, bevestig je dat je 18+ bent en geen bezwaar hebt tegen het bekijken van deze site. Wil je doorgaan?