Het billenkoek forum

Meldingen
Alles wissen

In de hoek staan

7 Berichten
4 Gebruikers
6 Vind-ik-leuks
62 Bekeken
Frank F
Berichten: 32
Registered
Topic starter
(@frank)
Eminent lid
Deelgenomen: 2 maanden geleden

Ik heb geen ervaring met in de hoek staan. Is dat saai? Of beschamend? Of juist heel spannend niet wetend wat nog zal komen? Voor zover ik mij kan voorstellen is het vooral beschamend.

6 reacties
Danielle s
Berichten: 22
Registered
(@danielle)
Eminent lid
Deelgenomen: 3 weken geleden

Ik vind het vooral heel saai. 
Ik moest vaak met blote billen boven op de gang klaar gaan staan. Tot hij er klaar voor was.  

Ik kan mij voorstellen dat het best beschamend kan zijn om met rode billen in het volle zicht te moeten staan. Handen op het hoofd lijkt mij dan heel ongemakkelijk. 

Beantwoorden
1 reactie
Frank F
Registered
(@frank)
Deelgenomen: 2 maanden geleden

Eminent lid
Berichten: 32

@danielle moeten wachten is ook wel heel vervelend. Dat zou met mijn ongeduld al een straf opzich zijn 😋

Beantwoorden
Mark J
Berichten: 81
Admin
(@mark)
Achtenswaardig lid
Deelgenomen: 8 maanden geleden

Ik ben bang dat ik alles bij elkaar vele uren in een hoek heb doorgebracht… 😳 

Een vorige disciplinarian was een groot fan van de hoek. Voorafgaand aan billenkoek, tussendoor, en achteraf nog een keer. Ik kan bevestigen dat het saai is, stomvervelend, beschamend en soms ook pijnlijk. Je kan het in de hoek staan namelijk nog erger maken door de toevoeging van allerlei extra elementen. Een kaartje op je rug met de tekst “Stout”. Absoluut niet mogen bewegen is er ook zo eentje. Om te zorgen dat ik op mijn plek bleef, moest ik mijn handen in mijn nek leggen zodat mijn ellebogen recht uitstaken. Dan kreeg ik op elke elleboog een klein stapeltje munten. Als er een muntje viel, begon de tijd opnieuw. Was ook een goede manier om te zorgen dat ik bleef staan terwijl ze er niet bij was. Je kan die stapeltjes namelijk niet zelf terugleggen dus vals spelen is er niet bij.

Uiteraard meestal met blote billen. Dat is om de een of andere reden extra beschamend als je broek en onderbroek nog om je enkels zitten. Ook wel eens gebeurd dat er net het moment dat ik zo in de hoek stond, iemand anders even op bezoek kwam en daar sta je dan te kijk. Die persoon wist er overigens wel vanaf maar het is toch niet niks om zo te kijk te staan terwijl iedereen in de kamer ziet hoe rood je billen zijn.

In de hoek staan: leuk is anders!

Beantwoorden
2 reacties
Frank F
Registered
(@frank)
Deelgenomen: 2 maanden geleden

Eminent lid
Berichten: 32

@mark dat is inderdaad wel een heel afschrikwekkend voorbeeld. Moet wel zeggen dat het slim bedacht is met die muntjes, maar dat maakt het niet minder erg. Hoe lang duurde dat meestal?

Beantwoorden
Mark J
Admin
(@mark)
Deelgenomen: 8 maanden geleden

Achtenswaardig lid
Berichten: 81

@frank Niet zo heel lang, 15 – 20 minuten maximaal. Maar dat is erg lang als je daar staat en niet kan bewegen!

Beantwoorden
Helen
Berichten: 80
Registered
(@misshelen)
Eminent lid
Deelgenomen: 5 maanden geleden

In de hoek staan is vooral bedoeld om na te denken over waarom je daar staat en hoe je kan voorkomen dat je er weer komt te staan. En natuurlijk voor mij om te genieten van dat gloeiende resultaat!

Beantwoorden

Deze site bevat inhoud voor volwassenen!

Dit is geen pornografische site maar er worden wel onderwerpen besproken die niet geschikt zijn voor minderjarigen. Door verder te gaan, bevestig je dat je 18+ bent en geen bezwaar hebt tegen het bekijken van deze site. Wil je doorgaan?