Het billenkoek forum

Meldingen
Alles wissen

Drempel vrees

6 Berichten
3 Gebruikers
4 Reactions
250 Bekeken
Casper P
Berichten: 73
Registered
Topic starter
(@otje1967)
Achtenswaardig lid
Deelgenomen: 4 maanden geleden

Terwijl je een ochtend wandeling maakt door de diverse onderwerpen van het forum denk je, mooi dat het kan, dat je erover kan spreken en dat je je mening kan geven. Er rust een taboe op het onderwerp maar is het dezelfde taboe als op het uitspreken van sex met je partner. Hoe vaak doe je het, welke standjes komen aan bod enz . Persoonlijk zie ik het een los van het ander en volg ik daardoor een 2 sporen beleid. Enerzijds een lieve vriendin waarbij dit onderwerp niet bespreekbaar is en anderzijds volg je het forum waarbij er in je hoofd een drempel wordt opgeworpen die steeds lager gaat worden. Ik denk dat ik dat even moet uitleggen. Billenkoek staat los van het bedrijven van de liefde met je partner, zo beschouw ik het. Billenkoek is een deel van je leven of heeft het grootste deel van je leven beheerst terwijl je partner die tijd niet gaat halen. Na de zoektocht op het internet, de vele boeken, plaatjes, dvd’s en andere zaken is het nu tijd om er over te praten, te delen en te lezen en hiermee wordt die drempel, om het eindelijk eens een keer zelf te ondergaan steeds lager. Toch lees ik ook de mogelijkheden om het binnen je relatie te doen, (FLR) lees ik net is zo’n voorbeeld, en er zijn ook andere voorbeelden. Ik lees ook dat er leer methoden bestaan waarbij billenkoek centraal staat ( Daphne foundation ) hoewel ik dat laatste ernstig in twijfel trek. Zou het niet gestoeld zijn op 1 iemand die er een gelikte pagina van maakt en zijn fantasie de vrije loop laat ( ben benieuwd hoe jullie daar over denken. Food for thougt voor de goede week. Ik ga naar buiten, mijn hardloopschoenen roepen mij , mooi weekend allen. 

5 reacties
Lina D
Berichten: 27
Registered
(@lina)
Eminent lid
Deelgenomen: 5 maanden geleden

Hoi Casper, een van de presentatrices van de podcast Meet the kinksters noemt zichzelf Daphne omdat ze bij stichting Daphne heeft rondgelopen. In de podcasts vertelt ze er af en toe over. Bv. hier vanaf 43:00

https://meetthekinksters.nl/podcasts/discipline-s07e03/

Ik heb die podcast pas geleden ontdekt. Gaat meestal over bdsm, soms over spanking.

groetjes

Beantwoorden
2 reacties
Casper P
Registered
(@otje1967)
Deelgenomen: 4 maanden geleden

Achtenswaardig lid
Berichten: 73

@lina thx lina , ik zal deze beluisteren

Beantwoorden
Lina D
Registered
(@lina)
Deelgenomen: 5 maanden geleden

Eminent lid
Berichten: 27

In een andere aflevering van die podcast (ik kan helaas niet terug vinden welke) vertelt Daphne uitgebreider over de bijeenkomsten die door de Daphne Foundation werden georganiseerd waar ze telkens geen billenkoek kreeg omdat ze zich keurig aan de afspraken hield.

Beantwoorden
Lina D
Berichten: 27
Registered
(@lina)
Eminent lid
Deelgenomen: 5 maanden geleden

De dames van Meet the kinksters hebben een podcast gemaakt speciaal over spanking. Ik vond het leuk en interessant.

Ook wordt er vrij uitgebreid over stichting Daphne gesproken.

https://meetthekinksters.nl/podcasts/s07e10-spanking/

Groetjes

Beantwoorden
1 reactie
Lizzy
Registered
(@lizzy)
Deelgenomen: 3 maanden geleden

Actief lid
Berichten: 5

@lina 

wat een leuke podcast. Heb hem beluisterd! 

Beantwoorden

Deze site bevat inhoud voor volwassenen!

Dit is geen pornografische site maar er worden wel onderwerpen besproken die niet geschikt zijn voor minderjarigen. Door verder te gaan, bevestig je dat je 18+ bent en geen bezwaar hebt tegen het bekijken van deze site. Wil je doorgaan?