Het billenkoek forum

Even voorstellen: L…
 
Meldingen
Alles wissen

Even voorstellen: Lina (met een lastige kwestie)

7 Berichten
3 Gebruikers
6 Reactions
203 Bekeken
Lina D
Berichten: 23
Registered
Topic starter
(@lina)
Eminent lid
Deelgenomen: 4 maanden geleden

Hoi

Ik ben lid geworden van dit forum omdat ik een lastige kwestie wil voorleggen aan jullie. Zie ´t ook maar als een soort introductie.

Ik ben 26 jr en heb 3 onderhuursters. Ze wonen bij mij in het appartement en hebben een eigen slaapkamer. We kunnen met zijn vieren mooi wonen doordat we de huur door vieren kunnen delen. Voor ieder van ons apart zou dit appartement (vrije sector) niet op te brengen zijn.

Het werd al gauw een puinhoop in huis, daarom heb ik corvees ingevoerd voor schoonmaak, afwas, de was doen en koken.

Ondanks dat ik de oudste ben, heb ik geen overwicht over de andere drie dames. dat moet ik gewoon eerlijk toegeven.

Bij een vriendin van me die ook onderhuursters heeft loopt het wel goed. Bij mij worden corvees overgeslagen of half gedaan. Een persoon zit soms te vapen in huis, ik heb een hekel aan die stank. Afspraak is dat ze dat alleen op het balkon doet. Koken draait bij twee dames te vaak uit op eten laten bezorgen. Ik erger me aan al deze ‘kleinigheden’ die bij elkaar wel opstapelen.

Het meest irritante van alles is dat alle drie constant een huurachterstand hebben. Niemand betaalt op tijd! De achterstand is 2 tot 8 weken, terwijl ik als hoofdhuurder zelf wel telkens de hele huur op de eerste van de maand moet overmaken aan de verhuurder.

Ik speel nu met het idee om lijfstraf in te voeren. Voor de half uitgevoerde of compleet overgeslagen corvees en voor vapen binnenshuis. Ook voor huurachterstand natuurlijk. Op de billen, door mij of door iemand die er ervaring mee heeft. Ik weet zeker dat ´t motiverend zou werken en het zou voor mij een mooie compensatie zijn voor alle ergernis.

Hebben jullie tips hoe ik dit kan aanpakken? Ik zit in het bijzonder met het probleem van consent. Ik wil niet het risico lopen om in de krant te komen vanwege grensoverschrijdend gedrag tegenover mijn onderhuursters 😉 

Misschien hebben jullie zo’n soort situatie al eerder bij de hand gehad?

dank voor je reactie!

PS: Zelf heb ik in mijn middelbare schooltijd op mijn billen gehad van een bijlesleraar. Dat is niet volgens het boekje gegaan, maar ik geloof niet dat ik er slechter op geworden ben.

Groetjes

Lina

Onderwerp trefwoorden
6 reacties
Helen
Berichten: 110
(@misshelen)
Achtenswaardig lid
Deelgenomen: 7 maanden geleden

Hoi Lina, welkom op het forum.

Ik ben een recht door zee iemand en zeg wat ik denk. Je wil deze situatie voorleggen aan het forum dus ik zal mijn eerlijke mening geven. Het komt op mij eerlijk gezegd over als een bedachte situatie om reacties uit te lokken. Speculeren of een “what if” discussie voeren vind ik prima maar dan weet ik dat graag op voorhand.

Je zegt dat je geen overwicht hebt op je onderhuurders. Hoe denk je dan succesvol lijfstraf in te kunnen voeren?

Het voornaamste lijkt me dat jullie met z’n vieren aan tafel gaan, de problemen open en eerlijk bespreken en dan werkbare oplossingen bedenken. Misschien betalen een of meer onderhuurders niet op tijd omdat ze financieel moeilijkheden hebben en durven ze dat niet toe te geven. Daar kan je dan het gesprek over voeren. Net zoals vapen. Als er maar een van jullie rookt en de rest vindt het vies, kan je met z’n drieën misschien de nodige druk op haar uitoefenen. Maar uiteindelijk ben je alle vier volwassen en moet je er op een volwassen manier uit komen. Als dat niet lukt en het huurcontract staat op jouw naam, kan je denk ik beter op zoek gaan naar fatsoenlijke onderhuurders. Leg betalingsverplichtingen ook schriftelijk vast zodat je je onderhuurders in gebreke kan stellen als ze niet betalen.

Als jullie met z’n vieren het gesprek aangaan en jullie zijn het unaniem eens dat billenkoek een oplossing is, dan is het probleem met consent snel uit de wereld. Maar dan moet je het wel eens worden. Het lijkt me een heel bijzonder gesprek worden. Desondanks zou je altijd in opspraak kunnen komen als een van je onderhuurders uit de school klapt of gaat beweren dat de lijfstraf onder druk tot stand kwam. Toon dan maar eens aan dat het niet zo is.

Ik zou je aanraden om een volwassen oplossing te zoeken en desnoods andere onderhuurders. En ondertussen kan je prima fantaseren over hoe je die vervelende onderhuurders corrigeert op de blote billen.

Beantwoorden
Mark J
Berichten: 102
Admin
(@mark)
Achtenswaardig lid
Deelgenomen: 10 maanden geleden

Hoi Lina, welkom op het billenkoek forum!

Moeilijke vraag die je daar stelt maar ik sluit me wel deels aan bij @Helen hierboven. Het lijkt me gewoon niet slim om billenkoek in te zetten in deze situatie. Of die echt is of niet, dat kan ik niet bepalen maar ik denk wel dat je je mogelijk meer problemen op de hals haalt dan dat het mogelijk op gaat lossen.

De basis van elke relatie met billenkoek, moet consent zijn. Ik denk dat het erg ingewikkeld wordt om toestemming te krijgen van je onderhuurders en je moet wel een heel goede relatie met ze hebben om het voor te stellen. Dus mijn advies is ook: los het op een andere manier op.

Beantwoorden
Lina D
Berichten: 23
Registered
Topic starter
(@lina)
Eminent lid
Deelgenomen: 4 maanden geleden

Dank Helen en Mark voor het welkom en jullie reacties. Dat was nuttig, ‘t is me helder dat ik niet om consent heen kan, om ellende te voorkomen.

Alle drie meiden komen uit mijn vriendinnenkring. We woonden apart op kamers waar we belachelijk veel voor moesten betalen. Twee jaar geleden hebben we samen besloten om bij elkaar te gaan wonen. Omdat ik toen de enige was met een baan en de rest studeerde ben ik hoofdhuurder geworden. Nu hebben ze alle drie pt baantjes naast hun studie en twee zijn net een week naar de wintersport geweest. Ze hebben dus echt wel geld , maar de huur heeft blijkbaar geen prioriteit. Over de onderhuur staat niks op papier, dat hebben we gewoon mondeling afgesproken met elkaar. Dat het vriendinnen van me zijn maakt het voor mij juist moeilijk om mijn irritaties te spuien. Zucht.

In elk geval bedankt voor jullie advies om dat toch te doen. Het idee van de dames (met consent!) billenkoek geven of laten geven laat me niet los. Dat kan natuurlijk ook gewoon zonder de problemen met huur en corvees er bij te halen. Ik ga moed verzamelen om dat ook in de groep te gooien. Ik denk dat ik ‘t ga verpakken in mijn eigen ervaringen die ik gehad heb met spanking. Daar heb ik nog nooit iets over verteld tegen mijn vriendinnen.

Groetjes
Lina

Beantwoorden
Mark J
Berichten: 102
Admin
(@mark)
Achtenswaardig lid
Deelgenomen: 10 maanden geleden

Misschien kan je het idee van billenkoek gewoon eens in de groep gooien als een “grappige opmerking” en kijken of het opgepikt wordt. Ik denk persoonlijk dat dat meer kans van slagen heeft omdat het niet beladen is. Mocht het tot positieve reacties leiden, kan je misschien later altijd nog billenkoek als straf opperen. Succes en laat maar weten hoe het verlopen is! 👍 

Beantwoorden
Lina D
Berichten: 23
Registered
Topic starter
(@lina)
Eminent lid
Deelgenomen: 4 maanden geleden

Dankjewel! Ik houd je op de hoogte.

Groetjes

Beantwoorden
1 reactie
Helen
(@misshelen)
Deelgenomen: 7 maanden geleden

Achtenswaardig lid
Berichten: 110

@lina Dat zou fijn zijn. Wie weet is misschien een van de onderhuurders te vinden voor je snode plannen. 😉

Beantwoorden

Deze site bevat inhoud voor volwassenen!

Dit is geen pornografische site maar er worden wel onderwerpen besproken die niet geschikt zijn voor minderjarigen. Door verder te gaan, bevestig je dat je 18+ bent en geen bezwaar hebt tegen het bekijken van deze site. Wil je doorgaan?