close up shot of keyboard buttons

Wat gaan we doen?

door

in

De grote vraag bij het opzetten van een nieuwe site is altijd: “Wat gaan we doen?” Natuurlijk kan ik de site volstoppen met grote lappen tekst. Maar gaat iemand die ook lezen? En waar moet het over gaan? Plaatjes en foto’s doen het ook altijd goed maar ik wil voorkomen dat mensen alleen maar komen om te kijken naar blote billen. Niet dat daar iets mis mee is, maar daar zijn al genoeg sites voor.

Wat gaan we doen?

Die vraag wil ik vooral aan jou stellen als bezoeker van de site. Je bent hier vast gekomen met een bedoeling. Je was op zoek naar iets via een zoekmachine, waarschijnlijk. Wat hoopte je te vinden? Heb je dat ook gevonden of was je teleurgesteld?

Op dit moment is de site nog erg kaal, dat weet ik. Helaas heb ik niet zoveel tijd om de site te vullen, anders deed ik dat. Maar ik zou ook graag zien dat de site meer wordt dan alleen een feestje van mij, met mijn meningen, mijn artikelen, etc. Ik zou heel graag zien dat er een kleine gemeenschap groeit op deze site. Dat is de reden dat je een gratis account moet maken om te reageren. Dat heb ik ook beschreven in wat ik zie als het doel van de site.

Daarom heb ik jullie input nodig, als bezoekers. Wat gaan we doen? Wat zou jij willen zien als je deze site opent? Laat het me weten!

0
Laat hier een reactie achterx

Toekomstplannen

Natuurlijk heb ik zelf ook wel wat ideeën. Er komen hier vast artikelen van mij over het hoe en waarom van billenkoek als straf bij volwassenen. Ik werk aan een interview met een strenge dame die bereid is om uit leggen hoe zij de dingen ziet. Voor geregistreerde leden komt er misschien een logboek waarin je kan laten weten welke straf je hebt gehad. Misschien toch een foto galerij. Contactadvertenties is ook een mogelijkheid. En wil je zelf iets schrijven over billenkoek, heb je een leuk filmpje, een mooi plaatje dat je wilt delen, laat het me dan vooral weten.

Het antwoord op de vraag “wat gaan we doen?” hangt namelijk voor een groot deel van jullie af. Alleen maar informatie zenden is nuttig maar ook saai. Interactie maakt deze site beter. Dus laat je horen!


5 1 stem
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Ik ben benieuwd naar jouw mening. Klik hier om te reageren!x

Deze site bevat inhoud voor volwassenen!

Dit is geen pornografische site maar er worden wel onderwerpen besproken die niet geschikt zijn voor minderjarigen. Door verder te gaan, bevestig je dat je 18+ bent en geen bezwaar hebt tegen het bekijken van deze site. Wil je doorgaan?