person using typewriter

Nieuwe schrijver

door

in

Een nieuwe schrijver voegt zich bij onze site! Ik ben blij om te kunnen vertellen dat Helen heeft aangegeven dat ze bereid is om soms een bijdrage te leveren vanuit haar eigen perspectief als disciplinarian. Daar ben ik zelf heel blij mee, alleen al omdat ik dat niet helemaal alleen alles hoef te schrijven!

Helen (of misschien kan ik beter Miss Helen zeggen) heeft geen ervaring met het schrijven van teksten voor een blog maar ze heeft wel redelijk ruime ervaring met het geven van billenkoek. Dus als nieuwe schrijver is ze misschien nog niet zo zeker van zichzelf, voor de rest hoeven we daar denk ik niet aan te twijfelen.

Ze heeft beloofd zichzelf nog wat nader voor te zullen stellen in een nog te schrijven artikel. Zoals gezegd ben ik heel blij met iemand die ook voor de site wil schrijven en wat mij betreft: hoe meer, hoe beter!

Heb je zelf ervaring met billenkoek, geven of krijgen, en wil je erover vertellen? Dan mag je ook een artikel aanleveren! Dus wil je een verslag geven van een flink pak slaag dat je ooit gekregen (of gegeven) hebt? Wil je iets vertellen over de regels die voor jou gelden? Wil je delen wat jouw stoutste daad ooit was en waarvoor je betrapt bent? Of heb je gewoon een spannend verhaal? Dan wil ik het graag publiceren hier!

Neem gerust contact op als je ook iets wil delen!


5 1 stem
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mark J
Beheerder
2023-12-01 17:56
Antwoord aan  Helen

Ik zal mijn best doen! 😀

2
0
Ik ben benieuwd naar jouw mening. Klik hier om te reageren!x

Deze site bevat inhoud voor volwassenen!

Dit is geen pornografische site maar er worden wel onderwerpen besproken die niet geschikt zijn voor minderjarigen. Door verder te gaan, bevestig je dat je 18+ bent en geen bezwaar hebt tegen het bekijken van deze site. Wil je doorgaan?