Een interview met Miss Chris

Nadat ik mijn eerste interview hier publiceerde, vroeg ik om suggesties over welke strenge dame ik als volgende zou interviewen. Een naam die daarbij prominent genoemd werd, was de naam van Miss Chris. Dat is een bekende naam in billenkoek-kringen maar ik ga uitdagingen niet zo snel uit de weg. Ik stuurde een snelle maar beleefde e-mail naar Miss Chris met de vraag of ze mee wilde werken aan een interview. Tot mijn verbazing kwam er vrijwel meteen een antwoord terug en dat antwoord was ronduit positief. Nieuwsgierig geworden? Lees dan mijn interview met Miss Chris!

Het interview met Miss Chris

Mark: Voor mijn Nederlandse lezers die u misschien niet kennen, wilt u zichzelf even voorstellen? Wie is Miss Chris?

Miss Chris: Hallo, ik ben Miss Chris, en professionele disciplinarian en kinky levenscoach uit Phoenix, Arizona in de Verenigde Staten. Ik geef nu al 16 jaar billenkoek aan stoute bipsen en ik ben nog lang niet van plan om te stoppen! (Lacht). Ik sta bekend om een aantal feiten: mijn lengte, mijn lange armen en benen en mijn ijzeren handpalm. Ik ben de Vrouwe van de Ruime Schoot, de Dominurtrix en de Koningin van Huiselijke Discipline. Mensen hebben me vast wel eens gezien bijvoorbeeld bij OTKMom en MomsKnee. Tegenwoordig heb ik ook een kinky Bed and Breakfast genaamd “The Disciplinarium” waar ik uitgebreide rollenspellen kan doen die een paar dagen kunnen duren. Ik maak ook speelgoed (om billenkoek te geven) en misschien heb je sommige van mijn speeltjes wel eens gezien in de collectie van bekende disciplinarians. Ik richt me op billenkoek sessies en het begeleiden van andere Tops en geef ook vaak internationaal presentaties of lezingen. Dus zeg nooit ‘nooit’ als het gaat om het maken van een afspraak met me!

Mark: Misschien wel uw meest bekende wapenfeit is uw aanwezigheid in het TV programma “The Doctors” waarbij u de drie presentatoren om de beurt billenkoek gaf om therapeutische billenkoek te presenteren. Hoe was dat en wat waren de reacties daarna?

Miss Chris: Dat was geweldig! Ik ging in op een uitnodiging van Paramount Studios waarvan ik in eerste instantie niet geloofde dat ‘ie echt was. Maar dat bleek dus wel zo te zijn en ze deden meerdere interviews met me as voorbereiding op dat optreden. Ze hebben me echt goed voorbereid maar niemand zei tegen me dat me gevraagd kon worden om de Doctors billenkoek te geven! Toen Dr. Travis op me afkwam, keek ik als een konijntje in de koplampen van een aanstormende auto want ik was compleet verrast! Maar ze hebben dat stukje goed bewerkt want in het eindresultaat lijk ik volledig kalm en professioneel. Ha, dat was dus echt niet zo maar soms moet je doen alsof. Persoonlijk vond ik dat echt een compliment. Ik kon het niet aan mijn familie laten zien maar ik ben er echt wel trots op. Ik krijg nog steeds veel reacties op dat segment en ik ontmoet nog steeds mensen en geef ze hun eerste pak voor de billen omdat ze dat programma gezien hebben.

Miss Chris op TV bij The Doctors

Mark: Voor mensen die billenkoek krijgen, zijn er een paar voordelen: vergeving, het wegnemen van schuld, het gevoel dat iemand om je geeft en natuurlijk een pijnlijk achterwerk. Wat haalt u als disciplinarian uit een sessie?

Miss Chris: Ik haal heel veel uit een sessie met discipline maar een van de belangrijkste is wel het gevoel dat ik goed werk heb verricht, een gevoel van voldoening dat ik iemand geholpen heb en dat ik een goede training voor mijn bovenlichaam gehad heb. Ik ervaar echt een soort “high” (Top Buzz) en ik hou van rollenspellen. Hoe authentieker, hoe beter. Dat geeft mij voldoening in wat ik doe en waarom ik het doe. Maar ik ben niet sadistisch en wordt niet seksueel opgewonden van het domineren.

Mark: Hoe ziet u uw rol als disciplinarian? En wat maakt u zo goed in wat u doet?

Miss Chris: De term Dominurtrix (van nurturing (Engels) koesteren, verzorgen) in plaats van Dominatrix dekt de lading het beste wat betreft mijn stijl van autoriteit. In plaats van iemand geforceerd te domineren door gebruik te maken van onrealistische, geseksualiseerde fantasieën met vernedering en degradatie, wil ik mensen juist inspireren en hen laten groeien, hen beter te maken in hun eigen leven. Ik wil niet alleen meer met mensen spelen maar ik wil ze begeleiden, koesteren, beter gedrag aanleren en hen regels en structuur bijbrengen. Ik geloof echt dat disciplinarian zijn, betekent dat je personen coacht om de beste versie van zichzelf te worden. Ik heb professionele coaching trainingen gevolgd om mijn cliënten te helpen zichzelf te verbeteren op een gedisciplineerde en gestructureerde manier om zo hun levensdoelen te bereiken.

Mark: U biedt allerlei soorten diensten aan die met billenkoek te maken hebben. Een daarvan is “billenkoek therapie”. Hoe werkt billenkoek therapie en kunt u misschien een voorbeeld geven van de goede resultaten die u er mee behaalt?

Miss Chris: Billenkoek therapie is geen vervanging voor echte therapie maar een alternatief, een aanvullende methode die niet alleen prettig kan zijn maar ook stress kan verminderen. Mijn methode is erop gericht om stress te verminderen, symptomen van ziekte te verminderen en geven mensen een ander perspectief op het alledaagse leven. Hoewel billenkoek therapie niets geneest, kan het onder de juiste omstandigheden erg therapeutisch zijn, zoals je waarschijnlijk wel weet.
Ik heb deelgenomen aan een wetenschappelijk onderzoek dat de hoeveelheid cortisol in speeksel onderzocht in relatie met billenkoek. Cortisol is een stress hormoon en de uitkomst van het onderzoek wees uit dat de hoeveelheid cortisol en daarmee aanzienlijk verminderden na een pak billenkoek, zelfs tot dagen erna. De meeste mensen die iets met billenkoek doen, weten dat er een verband is tussen billenkoek en verminderde stress. We noemen dat wel “sub space” en de meeste mensen willen dat vaker ervaren omdat het een heerlijk gevoel is en je aanzienlijk minder cortisol door je lichaam hebt gieren. Als je last heb van klachten die veroorzaakt worden door stress, kan je die dus deels wegnemen of verminderen door een flink pak voor de billen. En billenkoek therapie heeft niet alleen invloed op cortisol maar ook op andere hormonen. Endorfine, adrenaline, dopamine en oxytocine komen vrij en daar voel je je echt heel lekker door. Billenkoek therapie is dus gewoon billenkoek gebruiken om je lekkerder te voelen.

Mark: U runt “Ironwood Terrace” een bed ‘n breakfast speciaal voor billenkoek. Doet u dit helemaal alleen? En wat kunnen gasten verwachten bij een verblijf?

Miss Chris: Ja, ik ontvang mensen in mijn kinky BnB (ik noem het ook wel mijn Beat ‘n Bed). Het Disciplinarium in Ironwood Terrace is een prachtige casita met één slaapkamer, ingericht als een droom voor elke spanking liefhebber! Je kan hier helemaal opgaan in rollenspellen en ik heb er ruimte om vier “studenten” te ontvangen voor mijn “Spankademy”. Je kan allerlei arrangementen boeken en ook huisarrest. Je bent van alle gemakken voorzien gedurende de momenten dat ik niet bij je ben. Er is een bibliotheek met boeken en tijdschriften die allemaal iets met billenkoek te maken hebben, er is kabeltelevisie en Wifi met internettoegang, er is een keuken en complete badkamer, allemaal voor het comfort van de gasten. Je kan uit het zicht parkeren, er is een zwembad en ook ruimte om te werken. Je komt aan rond 15:00 uur en voor de komende twintig uur ben je dan van mij!

Het zwembad van The Disciplinarium, ook te gebruiken om je bips af te koelen!

Mark: U hebt met veel bekende mensen samengewerkt, zowel in de VS als in Europa, bijvoorbeeld met onze eigen Lady José. Zijn er volgens u verschillen in beleving tussen de VS en Europa en zo ja, hoe denkt u dat dat komt?

Miss Chris: Er zijn wel kleine verschillen, denk ik. Er is bijvoorbeeld een verschil in doelwit. Amerikanen verwachten slaag op de onderzijde van de billen en bovenkant van de dijen terwijl Europeanen liever midden en een beetje boven op de billen krijgen en juist niet op plek waar de bil in de dij overgaat.
Er zijn ook wel wat culturele verschillen. Hier in de VS lijken billenkoek feestjes echt enorm populair te zijn maar in Engeland lijkt het bijvoorbeeld wat kleinschaliger en minder georganiseerd te zijn. Taalgebruik en bekende uitdrukkingen zijn natuurlijk ook anders, “knickers” in plaats van “panties” bijvoorbeeld. En en er zijn ook regionale verschillen. Hier in het zuiden van de VS horen stouterds vaak de gevreesde woorden “go and cut me a switch”. Elders hoor je dat bijna niet.

Mark: Men zegt wel eens dat als iemand van billenkoek houdt, een pak voor de billen nooit een echte straf kan zijn omdat diegene er op een bepaalde manier toch van geniet. Wat is uw antwoord op die uitspraak? En in verband daarmee, denkt u dat billenkoek bij volwassenen echt gedragsverandering tot gevolg kan hebben?

Miss Chris: Wow, ik weet niet wie dat tegen je gezegd heeft maar dat is absoluut niet waar. Het klopt dat er wel wat controverse is. Maar ik kan je beloven dat iets waar ik controle over heb, bijvoorbeeld beginnen zonder op te warmen, verandering van tempo, verandering van intensiteit, verandering van instrument en positie, de toevoeging van andere straffen, de preek…al die dingen, dat dringt echt wel tot je door. Alles wat ik moet doen, is jou op de een of andere manier overweldigen zodat je echt wilt dat het stopt. Ik moet dat ene ding vinden dat iedereen wel heeft, dat ene ding waar je echt niet tegen kan, dat je haat en dat je kostte wat het kost wil vermijden. Misschien is dat niet eens de billenkoek zelf maar ik verzeker je dat je het echt als straf zal voelen!

Een tevreden Miss Chris!

Mark: Zoals ik vaker heb mogen voelen, kunnen blote billen echt wel wat verdragen. Maar is er voor u een grens waar u niet overeen gaat, waar het te hard is voor u?

Miss Chris: Ik sta bekend als een “blood player”. Ik sla hard genoeg om bloed te laten vloeien. Met sommige huidtypen is dat niet eens zo moeilijk zelfs als ik alleen maar mijn hand gebruik. Ik heb een reputatie als een hard iemand en ik krijg veel fervente masochisten op bezoek voor het zwaarste van het zware werk. Op mijn Fetlife profiel deel ik daar wel iets van maar niet teveel. Ik wil niet dat mensen alleen maar aan mij denken als een harde speler en dat mensen die niet zover willen gaan, afgeschrikt worden.

Mark: Ten slotte, is er een vraag die ik niet gesteld heb maar waarvan u hoopte dat ik die zou stellen? En zo ja, welke is dat dan en wat is uw antwoord?

Miss Chris: Ja, zeker. Mijn vraag zou zijn: wat is Spank University en Spank U Outreach? Ik ben een enorme voorstander van voorlichting en ik ben ervan overtuigd dat ervaren spelers de nieuwere mensen zouden moeten voorlichten. Ik organiseer sinds februari 2009 spanking educatie bijeenkomsten hier in Phoenix. Ik vind het heerlijk om demonstraties te geven en mensen uit te nodigen op mijn bijeenkomsten en billenkoek evenementen in het algemeen. Op 20 april organiseer ik mijn Spring Fling Spanking Party en ik vraag me af of mensen uit Nederland ook willen komen?

Ten slotte

Ik wil Miss Chris ontzettend bedanken voor de eer en gelegenheid haar te interviewen en voor haar boeiende antwoorden. Het was een voorrecht om haar te mogen spreken en ik ben het helemaal met haar eens: een goede disciplinarian bouwt mensen op in plaats van ze af te breken.

Heb jij een suggestie voor een strenge dame of heer die ik voor een volgend interview kan benaderen, laat dan even een berichtje achter hier onder het artikel. Ik kan niks beloven behalve dan dat ik mijn best zal doen om ze te spreken. Laat me weten wat je vindt van dit interview met de formidabele Miss Chris!


5 2 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lina D
Lid
2024-03-23 20:44

Zeer inspirerend interview voor een beginner als ik!

2
0
Ik ben benieuwd naar jouw mening. Klik hier om te reageren!x

Deze site bevat inhoud voor volwassenen!

Dit is geen pornografische site maar er worden wel onderwerpen besproken die niet geschikt zijn voor minderjarigen. Door verder te gaan, bevestig je dat je 18+ bent en geen bezwaar hebt tegen het bekijken van deze site. Wil je doorgaan?