Billenkoek

Alles wat je ooit wilde weten over billenkoek. Dat is misschien wat overdreven maar op deze pagina’s kan je er wel veel over leren. Lees snel verder!

Wat is billenkoek?

Het woord billenkoek duidt meestal op het herhaaldelijk slaan op de billen van een persoon. Het gaat dan vaak om klappen met de open hand op blote billen maar instrumenten worden ook vaak gebruikt. Instrumenten kunnen huishoudelijke voorwerpen zoals houten lepels, haarborstels of leren riemen zijn. Er zijn echter ook legio instrumenten in omloop die speciaal gemaakt zijn voor het geven van billenkoek, zoals plakken, “straps” of zelfs rietjes.

Plaatje van houten lepels
Amazon verkoopt deze lepels met een grappig billenkoek thema

Tussen volwassenen wordt billenkoek gegeven voor uiteenlopende redenen, van erotisch voorspel tot serieuze correctie en alle variaties er tussen in.

Het doel van deze pagina’s is onderzoeken waarom mensen van billenkoek genieten, hoe je veilig billenkoek kan toedienen en hoe je je partner erover kan vertellen.

Disclaimer: Veel van het volgende is gebaseerd op eigen ervaringen, gezond verstand, enig onderzoek en gesprekken met anderen die aan billenkoek doen. Het is niet wetenschappelijk van aard, niet volledig en mogelijk niet 100% van toepassing op je individuele situatie. Gebruik altijd je gezond verstand.

Hoe geef ik billenkoek
Als je nog nooit billenkoek hebt gegeven, dan vind je hier tips hoe je dat aanpakt

Veel gestelde vragen
Antwoorden op veelgestelde vragen.

Waarom houden mensen van billenkoek?
Een korte blik op waarom mensen van billenkoek houden en waarom het mind vreemd is dan je misschien denkt.

Wat als je partner billenkoek wil?
Wat als je partner billenkoek wil? Niet in paniek raken, eerst dit lezen.

%d bloggers liken dit:

Deze site bevat materiaal voor volwassenen!

Hoewel dit geen pornografische site is, bevat deze wel inhoud voor volwassenen. Je moet ouder zijn dan 18 (21 in sommige regio's) om deze site te bezoeken. Deze site is niet veilig om te bezoeken op het werk. Kies enkel voor doorgaan als je meerderjarig bent en toestemming hebt om dit soort materiaal te bekijken. Wil je doorgaan?