Het billenkoek forum

Chat functie
 
Meldingen
Alles wissen

[Sticky] Chat functie

2 Berichten
2 Gebruikers
3 Vind-ik-leuks
82 Bekeken
Mark J
Berichten: 81
Admin
Topic starter
(@mark)
Achtenswaardig lid
Deelgenomen: 8 maanden geleden

Hallo allen,

Vanaf vandaag heeft de site ook de mogelijkheid om privé berichten (chats) te sturen naar geregistreerde leden. Je kan een chat met iemand starten door naar diens profiel te gaan en daar op de knop “Privé bericht” te klikken. Je kan op twee manieren naar het profiel van iemand gaan.

  1. Je klikt op het portret van die persoon hier op het forum en kiest dan voor profiel
  2. Je gaat naar het menu “Over deze site” en klikt dan op de optie “Leden”. Je krijgt dan een overzicht van alle geregistreerde leden te zien.

Je kan ongewenste chat verzoeken blokkeren als gebruiker.

Ben je ingelogd op de site, dan krijg je een notificatie van een nieuwe chat melding. Stuurt iemand je een bericht terwijl je niet ingelogd bent, krijg je een mail als notificatie.

De chat functie is een experiment, net zoals dit forum. Wordt het een succes, dan blijft het. Wordt het niks, dan zal de functie t.z.t. ook weer verdwijnen. Veel plezier ermee!

Vragen? Stel ze dan hieronder.

Onderwerp trefwoorden
1 reactie
Helen
Berichten: 80
Registered
(@misshelen)
Eminent lid
Deelgenomen: 5 maanden geleden

Leuke aanvulling op de site, Mark. Hopelijk wordt het leuk!

Beantwoorden

Deze site bevat inhoud voor volwassenen!

Dit is geen pornografische site maar er worden wel onderwerpen besproken die niet geschikt zijn voor minderjarigen. Door verder te gaan, bevestig je dat je 18+ bent en geen bezwaar hebt tegen het bekijken van deze site. Wil je doorgaan?