Het billenkoek forum

Billenkoek in de me…
 
Meldingen
Alles wissen

Billenkoek in de media?

7 Berichten
6 Gebruikers
4 Reactions
149 Bekeken
Helen
Berichten: 133
Auteur
Topic starter
(@misshelen)
Achtenswaardig lid
Deelgenomen: 8 maanden geleden

Hallo allemaal,

Ik ben benieuwd of jullie ook zo heftig reageren als jullie een keer onverwacht geconfronteerd worden met billenkoek in de media. Maakt me niet uit of dat een film, serie of boek is. Zelf heb ik dat wel altijd, ik merk dat ik lichamelijk reageer en ga blozen op het moment dat ik het zie of lees. Gewoon zomaar, bij een artikel in een tijdschrift bij de kapper. Soms heb je van die ingezonden brieven, bijvoorbeeld. Of laatst, ik was door oude muziek CDs aan snuffelen en mijn ook valt op een CD van “The Pretenders”, geloof ik. Staat daar een nummer op met de titel “Bad boys get spanked”. Ook dan slaat mijn hart een keer over!

Hebben jullie dat ook? En hebben jullie daar een voorbeeld bij?

Onderwerp trefwoorden
6 reacties
Steffi V
Berichten: 28
Registered
(@spanklover95)
Vertrouwd lid
Deelgenomen: 3 maanden geleden

Dat is heel herkenbaar. Het is door spanking tegen te komen in een film dat mijn interesse (als kind) gewekt was. Ik herinner me de film niet meer.

Wel krijg ook ik het telkens warm als ik er onverwachts mee geconfronteerd wordt. Ik heb dit dan meestal voor in boeken. De serie “wheel of times” momenteel aan het lezen en daar zitten telkens kleine verwijzingen in naar spanking. Ik moet het boek dan telkens toch even weg leggen 🫣😅

Beantwoorden
MARTIJN 7
Berichten: 70
Registered
(@martijn78)
Achtenswaardig lid
Deelgenomen: 4 maanden geleden

Zeer zeker herkenbaar! Maar dan nog wel meer dan media alleen natuurlijk. In Turks Fruit bijvoorbeeld. Die ik heel stiekum via de videorecorder bij hem thuis was al hij afwezig was. Dan gaat zo ook even over de knie. En de little house on the prairy? En ook bij Siske de Rat dacht ik. Man…..ik was echt nog jong 10 of 12 oid. Dat ik toen al dacht….hoe zou dat zijn? Serie van de Hornblower, 18de eeuwse flogging op een schip. Ik gruwelde ervan naar te kijken, maar toch zo nieuwsgierig. Geen media danwel, maar Er is een opmerking van een tante die mij niet losliet vroeger. Ik paste op haar kinderen, iedere keer liet zij voor de grap de mattenklopper zien en grapte dat ik die evt kon inzetten….met een lach en knipoog. Man….ik dacht erover om die lieve tante eens boos te maken, en niet gedaan. Maar ik bloosde als een gek als zij dat zei. Zou zij het ooit gezien hebben?? 

 

Beantwoorden
Frank F
Berichten: 49
Registered
(@frank)
Vertrouwd lid
Deelgenomen: 5 maanden geleden

Ja, dat is wel herkenbaar. Laatst werd er als grapje onder collega’s iets gezegd over billenkoek van een nogal pittige dame bij een overleg. Het voelde mijn hart even overslaan en was me heel even heel erg bewust van mijn houding (warm!) Het is toch een beetje een geheim wat je bij draagt..

Beantwoorden
Casper P
Berichten: 73
Registered
(@otje1967)
Achtenswaardig lid
Deelgenomen: 4 maanden geleden

Heel herkenbaar dit. Je krijgt gelijk een warm gevoel en hier en daar wat kriebel bij het horen, lezen of zien van bijvoorbeeld commercials op de TV of radio. Ik moest onmiddellijk weer terugdenken aan de reclame van een billendoekjes merk, Hakle vochtig of zo. In de radio reclame hoor je een jongen stem(puber) zeggen tegen zijn moeder…mam, mag ik een pak voor mijn billen..De moeder in kwestie is verbaasd en vraagt om uitleg waarop de jongen zegt ..bij Bas thuis hebben ze ook van die billendoekjes en ze zijn heel zacht..aha zegt de moeder in kwestie, …Hakle vochtig ??? een pak voor je billen?! ja hoor! 

Beantwoorden
Helen
Berichten: 133
Auteur
Topic starter
(@misshelen)
Achtenswaardig lid
Deelgenomen: 8 maanden geleden

Leuk dat dit voor veel mensen zo herkenbaar lijkt! Ik dacht dat ik hier misschien wat meer uniek in was maar dat blijkt dus niet zo te zijn.

En @otje1967, die reclame die je noemt, volgens mij kan ik me die heel vaag herinneren en inderdaad, dat was ook zo’n moment dat ik met rode oren luisterde naar de radio!

Beantwoorden
Marc s
Berichten: 21
Registered
(@marcsub)
Eminent lid
Deelgenomen: 5 maanden geleden

Kwam ooit eens een mooie zwart/wit film tegen Duits. Bleef kijken en er komen twee straf scenes in voor. Mooie sfeer en heb in een keer uitgekeken. Pakte me op een of andere manier.

Beantwoorden

Deze site bevat inhoud voor volwassenen!

Dit is geen pornografische site maar er worden wel onderwerpen besproken die niet geschikt zijn voor minderjarigen. Door verder te gaan, bevestig je dat je 18+ bent en geen bezwaar hebt tegen het bekijken van deze site. Wil je doorgaan?