Het billenkoek forum

Samen billenkoek
 
Meldingen
Alles wissen

Samen billenkoek

8 Berichten
6 Gebruikers
5 Vind-ik-leuks
157 Bekeken
Mark J
Berichten: 85
Admin
Topic starter
(@mark)
Achtenswaardig lid
Deelgenomen: 9 maanden geleden

Wie hier heeft er wel eens billenkoek gehad samen met een ander? Voor mij was het lange tijd een fantasie totdat ik het een jaar of tien geleden voor het eerst kon meemaken.

Ik had via het internet contact weten te leggen met een echtpaar die in een FLR leefden. Ze waren beide wat ouder dan ik en we hadden al snel een goede klik. Het duurde niet zo lang voordat we op het idee kwamen dat ik maar eens op bezoek moest komen. Uiteraard moest ik wel even akkoord gaan met de regels van het huis en dat was dat zij de baas in huis was en dat als ik me zou misdragen, dat best wel eens tot straf kon leiden. Daar hoefde ik niet lang over na te denken!

Nu woonden deze mensen best een eind uit de buurt en door allerlei omstandigheden, kwam ik veel te laat bij hen aan. Zo leerde ik direct bij binnenkomst al een lesje over haar knie over op tijd komen en afspraken nakomen! Ik voelde al snel dat een pak slaag van deze dame niets was om mee te spotten. Binnen een paar minuten lag ik te spartelen en op luide toon te beloven dat ik nooit meer te laat zou komen.

De rest van de middag ging voorbij zonder problemen al waren er wel een paar waarschuwingen. Pas na het avondeten ging het weer mis. Zij had gekookt maar haar man en ik moesten opruimen en afwassen. Na het avondeten zouden we samen koffie drinken maar wij twee stoute “jongens” deden veel te lang over de afwas omdat we meer stonden te praten dan dat we afwasten. En opeens stond ze daar in de deuropening van de keuken, mattenklopper in de hand.

“Jullie zouden toch opschieten?” vroeg ze scherp.

Onze excuses en beloftes voor beterschap, hielpen allemaal niks. Voor we het wisten, stonden we naast elkaar over de keukentafel gebogen, broek en onderbroek op de enkels en onze blote billen naakt en kwetsbaar onder de lamp. Ons werk werd gecontroleerd met een scherp oog. Bord niet schoon? Allebei een klap met de mattenklopper. Drie dingen wel droog maar niet opgeruimd? Allebei drie klappen. En zo ging het maar verder.

Het voelde erg speciaal om naast iemand te staan en zo straf te krijgen. We durfden elkaar niet aan te kijken of iets te zeggen. Terwijl de een klappen kreeg, voelde de ander de luchtverplaatsing van de mattenklopper over diens billen gaan, wetend dat hij als volgende aan de beurt was. Dat maakte het extra intens: je hoorde de droge klappen op de billen neerdalen, het kreunen van de ander naast je en daarna was je zelf aan de beurt terwijl de ander even opgelucht kon ademhalen.

De rest van de afwas hebben we zwijgend af moeten maken met onze broek en onderbroek nog om onze enkels. Onder haar toeziend oog, schuifelden we met rode billen door de keuken. Erg beschamend!

Wie heeft er ook eens zoiets meegemaakt? En wie zou dat een keer willen? 

7 reacties
1 reactie
MARTIJN 7
Registered
(@martijn78)
Deelgenomen: 2 maanden geleden

Vertrouwd lid
Berichten: 39

Geplaatst door: @mark

Wie heeft er ook eens zoiets meegemaakt? En wie zou dat een keer willen? 

Hi Mark, wat een bijzondere ervaring. Dat jij onderweg was wist je al dat je wat te wachten zou staan, en dan kom je nog te laat ook! Tesamen ondergaan, wat mij prikkelt is het feit omdat het met zijn tweeen te ondergaan het extra vernederend is. Alsof jullie twee pubers zijn 😉

Ik sta meestal open voor alles 🙂 dus zou het wel eens willen ervaren op zich hoor. Gedeelde smart is halve smart. Samen gestraft worden met iemand van de andere sexe net zo goed interessant. Maar je zal als man natuurlijk wel weer meer krijgen. 

 

 

Beantwoorden
Frank F
Berichten: 36
Registered
(@frank)
Vertrouwd lid
Deelgenomen: 3 maanden geleden

Het was in ieder geval geen saai visite bezoekje Mark! Uiteraard geen ervaring hiermee aangezien ik nu pas mijn eerste stapjes heb gedaan in het ontvangen van echt sireuze billenkoek. Het is wel met stip gestegen in mijn fantasie ranglijst 😉 

Beantwoorden
Mark J
Berichten: 85
Admin
Topic starter
(@mark)
Achtenswaardig lid
Deelgenomen: 9 maanden geleden

Saai was het zeker niet, dat is waar. Dit was niet gewoon even op de koffie. Ondanks dat die mattenklopper flink zeer deed, heb ik geen spijt van mijn bezoekje daar.

Beantwoorden
Danielle s
Berichten: 30
Registered
(@danielle)
Eminent lid
Deelgenomen: 2 maanden geleden

Nooit meegemaakt. Wat niet is kan nog komen. 

Beantwoorden
Helen
Berichten: 81
Registered
(@misshelen)
Eminent lid
Deelgenomen: 6 maanden geleden

Mark toch, afspreken bij een strenge dame thuis en dan ook nog te laat komen. Gelukkig werd je goed aangepakt! 😆 

Beantwoorden
1 reactie
Mark J
Admin
(@mark)
Deelgenomen: 9 maanden geleden

Achtenswaardig lid
Berichten: 85

@misshelen Ja, de aanpak was eh…grondig te noemen!

Beantwoorden
bart s
Berichten: 1
Registered
(@bartslaadorp)
Nieuwkomer
Deelgenomen: 1 week geleden

Hoi Mark. Met spanning je verhaal gelezen. Lijkt me heel apart om dat mee te maken. Het geeft vast een gevoel van verbondenheid. Ik zou het ook wel eens willen ervaren.

Beantwoorden

Deze site bevat inhoud voor volwassenen!

Dit is geen pornografische site maar er worden wel onderwerpen besproken die niet geschikt zijn voor minderjarigen. Door verder te gaan, bevestig je dat je 18+ bent en geen bezwaar hebt tegen het bekijken van deze site. Wil je doorgaan?