Het billenkoek forum

coactingsgesprek
 
Meldingen
Alles wissen

coactingsgesprek

3 Berichten
2 Gebruikers
2 Reactions
108 Bekeken
Danielle s
Berichten: 75
Registered
Topic starter
(@danielle)
Achtenswaardig lid
Deelgenomen: 4 maanden geleden

Hallo allemaal.

afgelopen zondag zat ik rustig te ontbijten stond Meneer ineens voor mijn neus. Ik heb meneer een sleutel gegeven. Ik vertrouw hem en vind het goed als hij onaangekondigd op de stoep sta. Het was tijd voor een coatings gesprek. Over sport en wandelen, over mijn eten. Ik wil graag wat afvallen. Dan raak ik hopelijk van de pijn in mijn voeten af. We hadden een goed gesprek. 

Meneer deed nog even een rondje door mijn huis. Even de punten controleren waar ik vorige keer de mist was ingegaan. Meneer was tevreden met wat hij al zag. (Er is nog genoeg te doen) 

Meneer vroeg hoe het met mijn billen ging sinds de laatste keer. Ik liet het hem zien. Hij was zeer tevreden en trots op zijn kunstwerk. 

Meneer vroeg of ik nog een spanking wilde, Wat een gekke vraag. Natuurlijk wil ik dat wel. Zo kreeg ik dus ook een ontspannen spanking op mijn toch nog wel blauwe billen. Mijn billen werden weer lekker warm geslagen. meneer gebruikte alleen zijn hand deze keer. ook wel eens fijn 😀. Gelukkig deden ze geen pijn meer. Tijdens de knuffel achteraf moest ik echt nog even huilen. Meneer liet vallen dat hij er was om voor me te zorgen. Soms ben ik graag even klein en heb de behoefte om even geen verantwoordelijkheden in het leven te hebben. Ook dit ziet meneer en zorgt dan voor me. 

Ik ben grote blij. 

2 reacties
Corne H
Berichten: 41
Moderated
(@spanker58)
Eminent lid
Deelgenomen: 3 weken geleden
  • Mooi
Beantwoorden
Danielle s
Berichten: 75
Registered
Topic starter
(@danielle)
Achtenswaardig lid
Deelgenomen: 4 maanden geleden

Meneer moet hard werken om dit meisje op het rechte pad te houden. 😇

Beantwoorden

Deze site bevat inhoud voor volwassenen!

Dit is geen pornografische site maar er worden wel onderwerpen besproken die niet geschikt zijn voor minderjarigen. Door verder te gaan, bevestig je dat je 18+ bent en geen bezwaar hebt tegen het bekijken van deze site. Wil je doorgaan?