Het billenkoek forum

maintenance spankin…
 
Meldingen
Alles wissen

maintenance spanking

5 Berichten
3 Gebruikers
3 Reactions
107 Bekeken
Danielle s
Berichten: 75
Registered
Topic starter
(@danielle)
Achtenswaardig lid
Deelgenomen: 4 maanden geleden

Hallo allemaal. 

ik wil en moet jullie vertellen over de laatste 2 keer dat Meneer op bezoek kwam. Ik had ongeveer een 1,5 daarvoor straf gekregen. Voor het huishouden en zo nog een paar dingen. Ik merkte dat ik weer een stimulans nodig had om met goede moed verder te gaan met de dingen waar Meneer mijn mee coacht. Dit vind ik heel fijn en heb ik duidelijk nodig. Meneer is heel lief voor me maar neemt ook maatregelen als ik het te bond maak. Ik had Meneer dus gevraagd om een maintenance spanking. Dit is een spanking met de zelfde kracht als voor straf alleen zit er geen preek bij. Je kan even ervaren hoe het is als je straf krijgt. Dit vond Meneer goed. We spraken af dat hij aan het eind van de middag langs zou komen. 

Meneer was gekomen, ik had netjes thee gemaakt. Dat standje van de vorige keer wist ik nog wel. Na de thee en een gesprek die een beetje anders verliep was Meneer best wel boos. De maintenance spankind die ik wilde was een straf spanking geworden. een van de afspraken is dat ik goed voor mezelf zorg. Daar hoort ook sporten bij. Meneer heeft een hekel aan afspraken die door ‘geen zin’ hebben verwaarloost worden. Ik had die week geen zin gehad om te sporten. Daar hadden we een gesprek over. Hierna werd meneer boos. Ik wist niet dat Meneer een matten klopper had meegenomen. ik moest over de tafel buigen en Meneer haalde dat ding tevoorschijn. Een opwarming zat er deze keer niet in merkte ik wel. Meneer sloeg gelijk hard door. Meneer heeft zich inmiddels goed ontwikkeld. Ik vond het moeilijk om te blijven liggen en staan. Ik vind de matten klopper in vergelijking staan met de bad borstel maar dan wel anders natuurlijk. Ik kan ze allebei moeilijk hebben.

De afdrukken die het achterlaat zijn goed aanwezig. De mattenklopper brengt de boodschap goed over. Dit is soms wel wat ik nodig heb. Meneer weet dit en luistert hier ook naar. 

Ik ben niet bang voor de mattenklopper maar ik heb er wel respect voor. 

4 reacties
Mark J
Berichten: 136
Admin
(@mark)
Achtenswaardig lid
Deelgenomen: 11 maanden geleden

Als iemand die regelmatig met de mattenklopper heeft gehad, heb ik een gezond respect ontwikkeld voor dat ding. Dus ik snap dat jij dat ook hebt 😆 

Beantwoorden
2 reacties
Danielle s
Registered
(@danielle)
Deelgenomen: 4 maanden geleden

Achtenswaardig lid
Berichten: 75

@mark inmiddels is de strap met dubbele tong daar bij gekomen. Daardoor kan ik de mattenklopper makkelijk hebben.

Beantwoorden
Mark J
Admin
(@mark)
Deelgenomen: 11 maanden geleden

Achtenswaardig lid
Berichten: 136

@danielle Die heb ik nooit gevoeld. Maar doet vast gemeen zeer!

Beantwoorden
Corne H
Berichten: 41
Moderated
(@spanker58)
Eminent lid
Deelgenomen: 3 weken geleden

Ja klopt daarom wil ik dat nu ook andere dat geven

Beantwoorden

Deze site bevat inhoud voor volwassenen!

Dit is geen pornografische site maar er worden wel onderwerpen besproken die niet geschikt zijn voor minderjarigen. Door verder te gaan, bevestig je dat je 18+ bent en geen bezwaar hebt tegen het bekijken van deze site. Wil je doorgaan?