Het billenkoek forum

Meldingen
Alles wissen

genezing

3 Berichten
3 Gebruikers
2 Vind-ik-leuks
111 Bekeken
Danielle s
Berichten: 30
Registered
Topic starter
(@danielle)
Eminent lid
Deelgenomen: 2 maanden geleden

Ik merk dat de pijn aan mijn billen korter aanhoud. Het lijkt of mijn billen gewend raken aan slaag. En met name de blauwe plekken sneller weer weg zijn maar ook dat de pijn dus sneller weg is. 

Vandaag stond ik in de bus met mijn billen tegen het harmonica gedeelte. Een paar maanden nog gevoelig tot een week na de sessie maar nu was het al heel goed te doen.  

 

Herkennen jullie dit? 

 

2 reacties
Mark J
Berichten: 85
Admin
(@mark)
Achtenswaardig lid
Deelgenomen: 9 maanden geleden

Dat herken ik wel, ja. Je lichaam is goed in staat om zich aan te passen aan allerlei condities. Als je meer gaat hardlopen, krijg je sterkere benen en krijg je meer uithoudingsvermogen. Als je gaat metselen, krijg je eeltige handen om je handen te beschermen. En krijg je regelmatig flink voor je billen, dan worden die ook steviger en kunnen ze meer verdragen. Tot op zekere hoogte natuurlijk.

Dat is een natuurlijke aanpassing die je lichaam doet om je te beschermen tegen schade. Je kan er niet zoveel aan doen (behalve zorgen dat je geen billenkoek verdient) maar wat wel lijkt te helpen, is goede verzorging van de huid van je billen. Ze regelmatig insmeren met een vochtinbrengende creme is sowieso een goed idee als je vaker slaag krijgt. 

Beantwoorden
Casper P
Berichten: 61
Registered
(@otje1967)
Vertrouwd lid
Deelgenomen: 2 maanden geleden

Ik wou dat ik het kon herkennen 

Beantwoorden

Deze site bevat inhoud voor volwassenen!

Dit is geen pornografische site maar er worden wel onderwerpen besproken die niet geschikt zijn voor minderjarigen. Door verder te gaan, bevestig je dat je 18+ bent en geen bezwaar hebt tegen het bekijken van deze site. Wil je doorgaan?