Het billenkoek forum

Meldingen
Alles wissen

Vroeger

3 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
114 Bekeken
Casper P
Berichten: 61
Registered
Topic starter
(@otje1967)
Vertrouwd lid
Deelgenomen: 2 maanden geleden

Wie weet zich nog de billenkoek van vroeger te herinneren en hoe voelde dat toen en wat doe je er vandaag de dag mee ? 

2 reacties
Mark J
Berichten: 85
Admin
(@mark)
Achtenswaardig lid
Deelgenomen: 9 maanden geleden

Ik zou het niet weten, Casper.Ik heb vroeger nooit billenkoek gehad, als kind dan. Pas als jong volwassene begon ik ermee te experimenteren.

Beantwoorden
Casper P
Berichten: 61
Registered
Topic starter
(@otje1967)
Vertrouwd lid
Deelgenomen: 2 maanden geleden

Ik ga steeds meer het idee krijgen dat de leden van dit forum bestaan uit 3 groepen. Groep 1 vind het fijn om billenkoek te krijgen op basis van macht verhouding (FLR of een vorm ervan ). Groep 2 laat maar wat graag de billen rood kleuren op basis van discipline ( zeg maar een stok achter de deur ) en groep 3 ( de groep waartoe ik behoor) zijn in hun jeugd of late jeugd in aanraking geraakt met billenkoek en hebben daar een levende fetish aan over gehouden. Omdat we graag in Nederland iedereen graag in hokjes stoppen en het lijkt erop dat ik dat ook doe is niets minder waar. Immers als je in hokje 1 zit met je billenkoek liefhebberij zit je voor een klein deel ook in hokje 2 of 3 of helemaal niet. Kortom het blijft voor iedereen persoonlijk. De 1 maakt zijn of haar droom waar en gaat op zoek naar een ( al dan niet commercieel disciplinarian ) de ander blijft er over lezen, schrijven en zoeken en hoopt ooit de ware tegen te komen die zijn of haar droom wil verwezenlijken. Ik zou maar wat graag over de knie willen gaan bij Miss Helen of een dame als Vivienne tegen willen komen, enfin moraal van het verhaal… leef je leven en geniet, de wereld om ons heen is al een drama genoeg, toch ?! 

Beantwoorden

Deze site bevat inhoud voor volwassenen!

Dit is geen pornografische site maar er worden wel onderwerpen besproken die niet geschikt zijn voor minderjarigen. Door verder te gaan, bevestig je dat je 18+ bent en geen bezwaar hebt tegen het bekijken van deze site. Wil je doorgaan?