Het billenkoek forum

Meldingen
Alles wissen

Frits

5 Berichten
4 Gebruikers
7 Vind-ik-leuks
152 Bekeken
Frits
Berichten: 20
Registered
Topic starter
(@6bft)
Eminent lid
Deelgenomen: 2 maanden geleden

Ik zag dat dit forum tot leven was gekomen en ben daarom lid geworden. Mooie belevenissen zijn hier al gepost, die ik met veel genoegen heb gelezen.

Ben een man van 60+ die zijn hele leven al fantasieën heeft over billenkoek geven, zonder dat ooit in praktijk te hebben gebracht. En misschien gebeurt dat wel nooit. De fantasieën blijven echter komen. De bron droogt blijkbaar niet op. Ik ben van plan om ze op schrift te gaan zetten. Dit forum kan wel eens een extra inspiratiebron voor mij worden.

Onderwerp trefwoorden
4 reacties
esmeralda
Berichten: 16
Registered
(@esmeralda)
Eminent lid
Deelgenomen: 3 maanden geleden

Welkom, Frits, fijn dat je erbij bent gekomen! Ik ben vorige week lid geworden en heb het prima naar mijn zin hier!

Mag ik je vragen waarom je je fantasieën nooit in de praktijk hebt gebracht?

Ik ben benieuwd naar wat je gaat schrijven. Veel plezier en inspiratie toegewenst in ieder geval!

Beantwoorden
Mark J
Berichten: 85
Admin
(@mark)
Achtenswaardig lid
Deelgenomen: 9 maanden geleden

Welkom op het forum, Frits. Inderdaad, er komt hier al aardig leven in de brouwerij en daar ben ik erg gelukkig mee. Verhalen schrijven over billenkoek is een leuke hobby. Misschien wil je hier eens een keer een verhaal van je delen? Hoeft niet natuurlijk maar ik wel best even kijken hoe we dat hier kunnen organiseren.

Beantwoorden
Frits
Berichten: 20
Registered
Topic starter
(@6bft)
Eminent lid
Deelgenomen: 2 maanden geleden

Dank voor het welkom, blij hier te zijn. Als ik een verhaal klaar heb, zal ik een gil geven @mark

Geplaatst door: @esmeralda

Mag ik je vragen waarom je je fantasieën nooit in de praktijk hebt gebracht?

Zonder in te veel persoonlijke details te treden op dit openbare forum, voor een belangrijk deel door gebrek aan lef. Daarnaast heb ik de gevoelens lange tijd verstopt in een klein kamertje in mijn hoofd, omdat ik de wens om een vrouw te slaan een verwerpelijk soort lust-uiting vond. Ik wilde ‘normaal’ zijn. Gelukkig ben ik nu zover dat ik de fantasieën in elk geval volop toelaat. Het kamertje in mijn hoofd blijkt een enorm spanking-gebouw te zijn waarin zich veel spannende dingen afspelen.

Beantwoorden
Helen
Berichten: 81
Registered
(@misshelen)
Eminent lid
Deelgenomen: 6 maanden geleden

Welkom op het forum, Frits. Jammer dat je zo lang hebt geworsteld met je fantasie en het niet hebt kunnen accepteren. Het is goed dat je nu in elk geval de fantasie kan toelaten. De wens om “normaal” te zijn, die kan ik wel plaatsen. Maar ja, wat is normaal? 

Wellicht dat je ooit nog de moed verzamelt om je fantasie in werkelijkheid om te zetten. Ook met 60+ kan je nog een stevig pak slaag geven en er zijn voor iemand die dat nodig heeft.

Beantwoorden

Deze site bevat inhoud voor volwassenen!

Dit is geen pornografische site maar er worden wel onderwerpen besproken die niet geschikt zijn voor minderjarigen. Door verder te gaan, bevestig je dat je 18+ bent en geen bezwaar hebt tegen het bekijken van deze site. Wil je doorgaan?