Het billenkoek forum

Billenkoek zonder i…
 
Meldingen
Alles wissen

Billenkoek zonder internet

4 Berichten
4 Gebruikers
6 Vind-ik-leuks
131 Bekeken
Casper P
Berichten: 61
Registered
Topic starter
(@otje1967)
Vertrouwd lid
Deelgenomen: 2 maanden geleden

Even voorstellen. Otje1967, 57 jaar, levensgenieter, dagelijks leven boekhouder met een commercieel been . Woonachtig in Baarn, gescheiden en een ontzettende liefhebber van Billenkoek of spanking. Vroeger een paar keer ontvangen, zelfs 1 keer op de blote billen maar daarna nooit meer gehad. De herinnering blijft maar de passie ervoor werd steeds groter. Je gaat op zoek naar alles over het onderwerp. Je zoekt het in strips ( lucky Luck( billy the kid) Katzenjammer kids, familie achterop. Je zoekt het in boeken. Henriette Marwood Gouvernante, sommige sombrero strips uit de zwarte reeks, maar ook foto boeken zoals Jeux de dames Cruelles en dat allemaal zonder internet. Vandaag de dag kan je het zo gek niet bedenken of je vindt het op internet en ik moet zeggen de tijd daarvoor was eigenlijk spannender. Wie heeft er ooit wel eens een heerlijke Riesling gedronken ( straks weer bij de asperges) van Krover Nacktarsch …kijk eens goed naar het etiket …Mijn aller grootste wens ( 1 van de ) is nog eens over de knie willen liggen van een bazige vrouw, strenge make up ( jaren 60 looks ) die mij trakteert op een flink portie billenkoek. Ik ben blij dat dit forum een eerste stap biedt om samen met gelijk gestemden er over te fantaseren en wie weet meer. Ben benieuwd naar jullie reacties …liefs xx

3 reacties
Mark J
Berichten: 85
Admin
(@mark)
Achtenswaardig lid
Deelgenomen: 9 maanden geleden

Welkom op het forum, Otje1967! Ik ben ook nog van de tijd voor het internet en je hebt gelijk, in die tijd was het een stuk moeilijker om iets te vinden over billenkoek. Het internet heeft dat een stuk makkelijker gemaakt en dat heeft positieve en negatieve kanten, zoals alle veranderingen. Maar ik ben het met je eens dat het vroeger spannender was. Soms werd je er heel onverwacht mee geconfronteerd en dan stond je daar met rooie oortjes!

Beantwoorden
MARTIJN 7
Berichten: 39
Registered
(@martijn78)
Vertrouwd lid
Deelgenomen: 2 maanden geleden

Hi Casper, wat herkenbaar, voor het internet tijdperk wist ik ook wel in de bibliotheek waar je moest zijn. Het mooiste was ook wel als het zomaar in een tv serie, docu of filmp voorbij kwam. Dan droomde ik ook dat ik het slachtoffer mocht zijn. Als dit een droomwens is, zou ik zeggen google eens naar een professionele diciplinarian in Nederland. Succes

Beantwoorden
Frits
Berichten: 20
Registered
(@6bft)
Eminent lid
Deelgenomen: 2 maanden geleden

Hallo Casper, leuke intro. Ben ook net lid van dit forum en ook van de generatie die het nog een tijd zonder internet moest stellen en in boeken op zoek ging naar billenkoek-scènes, of zelfs maar de suggestie van lichamelijke bestraffing. Dat zoeken maakte het extra spannend.

Mijn voorkeur is meer het disciplineren van een vrouw. Maar het beeld dat je schetst van een bazige jaren 60 dame die uitdeelt of alleen maar streng / minachtend / hautain staat te kijken, liefst met een cane of een ander slaginstrument in de hand, kan ook mij zeer bekoren. In mijn fantasieën is de spanker (m/v) altijd correct / formeel gekleed.
Veel plezier hier.

Beantwoorden

Deze site bevat inhoud voor volwassenen!

Dit is geen pornografische site maar er worden wel onderwerpen besproken die niet geschikt zijn voor minderjarigen. Door verder te gaan, bevestig je dat je 18+ bent en geen bezwaar hebt tegen het bekijken van deze site. Wil je doorgaan?