Het billenkoek forum

Hoi allemaal.
 
Meldingen
Alles wissen

Hoi allemaal.

9 Berichten
5 Gebruikers
14 Vind-ik-leuks
84 Bekeken
Danielle s
Berichten: 22
Registered
Topic starter
(@danielle)
Eminent lid
Deelgenomen: 3 weken geleden

Hallo allemaal. 

Ik ben Danielle. 

Ik heb mij vanavond voor dit forum aangemeld. In het verleden was ik ook aanwezig bij klaproos.

Ik heb ongeveer 1 keer in de maand een sessie met nakomen van afspraken en daaraan vast zittende consequenties. 

Ik lees nu al een paar weken mee op dit forum en vandaag dus de tijd genomen om mij aan te melden. Heel fijn dat dit forum er is. Dank je Mark. 

Graag vertel ik later meer van mij zelf. 

Groet Danielle 

8 reacties
Mark J
Berichten: 81
Admin
(@mark)
Achtenswaardig lid
Deelgenomen: 8 maanden geleden

Hoi Danielle en welkom. Graag gedaan hoor, mijn wens is dat deze site een ontmoetingsplek wordt voor gelijkgestemden en tot nog toe lijkt dat aardig te lukken. Ik kijk uit naar je volgende bericht!

Beantwoorden
Helen
Berichten: 80
Registered
(@misshelen)
Eminent lid
Deelgenomen: 5 maanden geleden

Welkom Danielle, zo te horen heb je voldoende ervaring met het ontvangen van consequenties. Ik sluit me aan bij Mark, ik lees er graag eens wat meer over.

Beantwoorden
2 reacties
Danielle s
Registered
(@danielle)
Deelgenomen: 3 weken geleden

Eminent lid
Berichten: 22

@misshelen 

ik weet niet meer wanneer ik voor het eerst in aanraking kwam met billenkoek. Ik weet wel dat ik al lang interesse heb voor billenkoek. zoeken op internet. Nieuwsgierige oortjes als ik er iemand erover hoorde of las. 

ik heb veel gelezen op de vroegere site van Huiselijke Discipline. Met als diepe wens om ook zo’n relatie te hebben. Nog steeds trouwens wel aanwezig. Ik heb de jaren voor corona een begeleider gehad met wie ik afspraken had over afvallen en mijn huishouden. Dit was ok. Hij gaf mij echter alleen billenkoek als ik straf had verdiend. Soms had ik ook billenkoek nodig gewoon om dat ik het nodig had. Dit kon of wilde hij niet geven. Ik ben dus bij hem gestopt.

Helaas een paar jaar zonder begeleider gezeten. Ik probeerde mijn wens weg te drukken en achter me te laten. Want het is toch heel gek als je pijnlijke billen wenst. De gedachte aan billenkoek spookte regelmatig door mijn hoofd. Toch wilde ik mij ervoor afsluiten. Soms kwam het weer zo sterk terug dat ik weer het internet afzocht naar filmpjes en verhalen. 

Nu ben ik heel blij met iemand die mij kan geven wat ik nodig heb. Voor straf of voor gewoon zomaar. Ook pijnlijk maar zo heerlijk. Bij haar kan ik ook gewoon huilen. Wat ik als ontspanning wel belangrijk vind.  

 

Beantwoorden
Mark J
Admin
(@mark)
Deelgenomen: 8 maanden geleden

Achtenswaardig lid
Berichten: 81

@danielle Dank je wel voor je toelichting, Danielle. Huilen is er voor mij niet altijd bij maar gebeurt soms wel. En dan kan het echt een ontlading en een bevrijding zijn. En het is altijd fijn om te weten dat het voorbij is en je lei weer schoon!

Beantwoorden
Marc s
Berichten: 16
Registered
(@marcsub)
Eminent lid
Deelgenomen: 1 maand geleden

Welkom Danielle

Beantwoorden
Casper P
Berichten: 59
Registered
(@otje1967)
Vertrouwd lid
Deelgenomen: 1 maand geleden

Welkom Danielle, ben benieuwd naar je ervaringen en zo ook je verwachtingen van dit forum. Het heeft mij tot nu tot nu toe niet verveeld en ik moet bekennen de chat die ik had met Miss Helen vanmiddag bracht een rode kleur op mijn wangen en virtueel ook ergens anders.. Schrijf gerust en het maakt je leven alleen maar leuker, denk ik … 

Beantwoorden
1 reactie
Danielle s
Registered
(@danielle)
Deelgenomen: 3 weken geleden

Eminent lid
Berichten: 22

@otje1967 

Ik lees al een paar weken mee op het open forum.

Ik zoek vooral gelijkgestemden die weten hoe het is. ook gezellig kletsen is heel fijn. 

Ik las je gesprek met helen. Heerlijk hoor. Zelf heb ik er een hekel aan om in de hoek te staan. Gelukkig heb ik dat nog niet hoeven doen. Behalve mijzelf dan in de hoek gezet. SAAI!!! (nog voor mijn nieuwe begeleidster) 

Beantwoorden
Casper P
Berichten: 59
Registered
(@otje1967)
Vertrouwd lid
Deelgenomen: 1 maand geleden

Het is de spanning die om dit onderwerp heen hangt. Dat voel je in alles (mits je natuurlijk daar iets mee hebt) in de hoek staan met je broek en onderbroek op je enkels, wachtend op de dingen die komen gaan. je voelt de koude luchtstroom rond je billen en je voelt de spanning in je lijf, dat is wat de hoek met je doet en zeker daarna als je met zere billen weer in diezelfde hoek staat. Heb het nooit mogen ondergaan dus het is nog steeds een droom maar door middel van dit forum een stuk dichterbij gekomen immers…ik praat er over en dat is een wereld van verschil. Gaaf is het om te lezen dat er anderen zijn die hun droom achterna zijn gegaan, die gezocht en gevonden hebben en inmiddels elke maand een pak billenkoek mogen ontvangen. Ik hoop dat stukje ooit te verwezenlijken, door een lieve vrouw die de taal spreekt, je kleineert , je deugniet noemt of je naam verkleint en vervolgens een pak op je blote billen geeft waardoor alle spanning in je lijf weg vloeit. Dat is hoe ik het onderwerp beleef en het is fijn om je dan veilig te voelen in een omgeving van gelijk gestemden. 

Beantwoorden

Deze site bevat inhoud voor volwassenen!

Dit is geen pornografische site maar er worden wel onderwerpen besproken die niet geschikt zijn voor minderjarigen. Door verder te gaan, bevestig je dat je 18+ bent en geen bezwaar hebt tegen het bekijken van deze site. Wil je doorgaan?