Het billenkoek forum

Nog een Martijn hie…
 
Meldingen
Alles wissen

Nog een Martijn hier

5 Berichten
4 Gebruikers
7 Reactions
176 Bekeken
Martijn L
Berichten: 5
Registered
Topic starter
(@martijnlft)
Actief lid
Deelgenomen: 4 maanden geleden

Goedemiddag,

Gisteren ben ik lid geworden van dit mooie forum, en ik wil me graag voorstellen. Ik ben Martijn, 43 jaar en al sinds de kleuterschool gefascineerd door billenkoek. Al was dast destijds omdat ik zelf nog billenkoek kreeg, wat ik toen uiteraard niet fijn vond. Vanaf het jaar 2000, toen ik op internet kwam, ging er echt een wereld voor me open en heeft mijn spanking leven een aanvang genomen. In het begin was dat via yahoo groups en Amerikaanse fora, later kwam daar o.a. Stichting Daphne bij wat me erg aansprak. Ik ben in de eerste plaats dominant, en heb een voorliefde voor discipline en begeleiding, in de hoek van domestic discipline vooral. Mijn vrouw is vanilla maar gelukkig kan ik mijn voorliefde buiten mijn huwelijk beleven. Ik heb de afgelopen 20 jaar een aantal leuke en lieve vrouwen mogen spanken. En voor wie het weten wil, ik ben 8 jaar geleden een keer zelf over de knie gegaan toen ik zelf echt vond dat ik het verdiend had. Ik vind het leuk om weer eens een echt Nederlands spanking forum tegen te komen waar open over billenkoek in al zijn facetten van gedachten kan worden gewisseld. Ik heb al een aantal interessante threads gelezen en kijk er naar uit om met jullie gedachten en ervaringen uit te wisselen. 

Groeten, Martijn

4 reacties
Helen
Berichten: 133
Auteur
(@misshelen)
Achtenswaardig lid
Deelgenomen: 8 maanden geleden

Dag nog een Martijn en welkom op het forum. Zelf ben ik ook meer van het billenkoek geven, hoofdzakelijk mijn man maar ik heb een goede vriendin die ook wel eens een pak slaag krijgt. Blij dat er nog een streng iemand bij komt hier, anders nemen die stouterikken hier nog het forum over. 😉 

Beantwoorden
Mark J
Berichten: 136
Admin
(@mark)
Achtenswaardig lid
Deelgenomen: 11 maanden geleden

Welkom op het forum, Martijn. En trek je niks aan van Helen, de stouterikken runnen hier zelfs het forum 😉 

Beantwoorden
1 reactie
Helen
Auteur
(@misshelen)
Deelgenomen: 8 maanden geleden

Achtenswaardig lid
Berichten: 133

@mark 🤨

Beantwoorden
MARTIJN 7
Berichten: 70
Registered
(@martijn78)
Achtenswaardig lid
Deelgenomen: 4 maanden geleden

Welkom naamgenoot! 🙂 

Beantwoorden

Deze site bevat inhoud voor volwassenen!

Dit is geen pornografische site maar er worden wel onderwerpen besproken die niet geschikt zijn voor minderjarigen. Door verder te gaan, bevestig je dat je 18+ bent en geen bezwaar hebt tegen het bekijken van deze site. Wil je doorgaan?