Op bezoek bij Miss Gin

Nederland kent aardig wat meesteressen maar over het algemeen zijn die niet specifiek gericht op het geven van billenkoek. Dat hoeft niet erg te zijn maar voor mijn gevoel is er toch een groot verschil tussen een SM ruimte en een meer huiselijk pak voor je billen. Al zoekend op het internet, kwam ik onlangs terecht op de site van Miss Gin. Miss Gin is geen meesteres maar een echte disciplinarian: iemand die billenkoek geeft voor straf. Na een kort contact wilde ik graag eens op bezoek bij Miss Gin.

Respectvolle benadering

Mijn goede gevoel over deze mevrouw kreeg ik door het lezen van haar site en blog. Uit alles blijkt haar liefde voor billenkoek. Hier is niet iemand aan het woord die het voor het geld doet, dit is een hobby en een passie. Een bezoek aan Miss Gin is niet gratis, ze is een professional maar haar motivatie is zeker niet alleen het geldbedrag dat je overhandigt.

Vanwege mijn goede gevoel, besloot ik contact met haar te leggen. Ik was benieuwd hoe ze zou zijn als persoon en wat er voor nodig is om een afspraak met haar te maken. Als “stoute jongen” ben ik van nature respectvol als het gaat om strenge dames. Die eis werd ook uitdrukkelijk gesteld op haar site. Er volgde een mail wisseling waarbij ze overkwam als direct en benaderbaar. Het duurde niet lang of we hadden een datum geprikt voor mijn bezoek aan haar.

Het bezoek bij Miss Gin

Op de dag van het bezoek, was ik behoorlijk nerveus. Het is niet niks om op bezoek te gaan bij een strenge dame die van plan is om je een pak billenkoek te geven. Bovendien had ze me gewaarschuwd dat te laat komen, extra straf zou betekenen. Dus nog bovenop de straf die ik al te goed had! Miss Gin ontvangt in Utrecht en ik had mijn reis er naar toe prima gepland. Precies op tijd stapte ik over de drempel en werd ik uiterst vriendelijk ontvangen. Ze was blij dat ik op tijd was (ik ook!) en ik mocht gaan zitten voor een kennismakingsgesprek. Op de tafel lag een flinke paddle klaar en ik vroeg of die bedoeld was voor te laat komen. Dat werd bevestigd!

Ik gaf aan dat ik best nerveus was. Miss Gin was heel begripvol en we spraken geruime tijd over allerlei onderwerpen die zowel met billenkoek te maken hadden als met heel andere dingen. Ze komt uit de Verenigde Staten dus het gesprek ging in het Engels. Uiteindelijk leidde ze het gesprek naar de reden voor mijn komst: waarvoor had ik straf verdiend? Ik noemde haar een aantal redenen, een daarvan was slecht taalgebruik. Met de redenen voor straf op tafel, was het tijd voor billenkoek!

Hobbit-hol

Ik moest meekomen naar het “Hobbit-hol”, de ruimte beneden. Hoewel Miss Gin niet groot is, voelde ik me daar aangekomen een stuk kleiner! Een beetje schuchter keek ik om me heen en zag me omringd door een verzameling instrumenten voor billenkoek. Verder was de ruimte gezellig ingericht, zelfs met billenkoek gerelateerde kunstwerken. Dat is een passie van haar. Terwijl ik om me heen keek, had ik niet goed opgelet maar toen ik mijn aandacht weer op haar richtte, zag ik haar met een nieuw stuk Dove zeep langskomen. Ik was al bang voor wat dat waarschijnlijk betekende…

Miss Gin begon me de les te lezen en daarna moest ik in hoek gaan staan. Ook terwijl ik daar stond, voelde ze me nog aan de tand. Het moment van de waarheid kwam steeds dichterbij. Al snel moest ik voor haar komen staan en zonder blikken of blozen begon ze mijn broek los te maken en naar beneden te doen. Ik moest over de knie maar ik had nog wel gezien dat er op de tafel achter haar, een hele collectie instrumenten lag! De eerste klappen landden en waren niet erg hard. Heel even dacht ik dat het wel mee zou vallen maar dat had ik goed mis!

Mijn onderbroek ging ook naar beneden (bad boys get spanked on their bare bottom) en ik voelde de impact van een stevig instrument, afgewisseld met haar hand. Dat deed gemeen zeer! Ondertussen werd me nogmaals de les gelezen over mijn gedrag. Na die eerste ronde, waarbij mijn billen al flink gloeiden, moest ik opstaan en terug naar de hoek.

Zeep!

Lang stond ik daar echter niet. Ik moest me omdraaien en mijn armen omhoog doen. Miss Gin trok mijn kleren over mijn hoofd en daar stond ik in mijn blootje, alleen mijn sokken nog aan. Beschaamd bedekte ik mijn geslacht met mijn handen maar dat mocht niet. Mijn armen moest ik kruisen op mijn rug. Toen aan mijn bovenarm meegesleurd naar de badkamer en daar gebeurde al wat ik vreesde: mijn mond werd uitgewassen met zeep. Mond open en tong uitsteken! Met tegenzin gehoorzaamde ik en de stevige borstel die in de buurt lag, hielp daar zeker bij. De vieze smaak van zeep vulde mijn mond en daarna moest ik In de zeep bijten en mijn handen op de wastafel doen. Alsnog kreeg ik met de borstel en dat deed flink pijn op mijn al gehavende billen!

Zeep smaakt echt vies!

Toen controle of mijn tandafdrukken diep genoeg in de zeep stonden. Dat was niet het geval dus de zeep ging terug mijn mond in en opnieuw kreeg ik met die harde borstel. Weer controle en het was nog niet diep genoeg. Miss Gin stopte de zeep gewoon weer terug en pakte de borstel weer op. Ik wist dat ik geen andere keus had dan flink mijn tanden in de zeep te zetten. Nog meer vieze zeepsmaak en stukjes zeep die aan mijn tanden bleven plakken! Maar deze keer was het gelukkig goed en mocht ik zelfs meteen spoelen. Toch bleef de smaak van de zeep nog lang hangen!

Op het bed

De straf was nog niet voorbij! Op mijn buik op het bed gelegen, kreeg ik nogmaals een pak voor mijn billen. Hierbij gebruikte ze ook zwaardere instrumenten (zelfs mijn eigen riem) en ik had niet het gevoel dat Miss Gin zich inhield. Tot overmaat van ramp “mocht” ik nog een keer de zeep in mijn mond nemen. Op een stuk zeep bijten terwijl je stevig billenkoek krijgt, is pijnlijk en beschamend!

Mijn billen waren roodgloeiend en erg pijnlijk tegen de tijd dat Miss Gin aankondigde dat de straf voorbij was. In de hoge spiegel mocht ik kijken naar de resultaten en ik zag hoe gezwollen en rood mijn achterwerk er nu uitzag. Maar eerlijk is eerlijk, ik had het wel verdiend. Met de belofte dat ik mijn gedrag zou verbeteren, mocht ik me weer aankleden en was de straf voorbij.

Na een kort nagesprek waarbij de sfeer weer heel gemoedelijk was, was het tijd voor mij om weer naar huis te gaan. Toch was de pijn nog niet voorbij want van Miss Gin moest ik de hele weg naar huis in de trein blijven zitten. En dat was op mijn pijnlijke achterwerk bepaald geen pretje!

Alle instrumenten waarmee ik voor mijn billen kreeg
(Foto genomen door Miss Gin)

Waardering

Mijn bezoek aan Miss Gin voelde als een bezoek aan een goede vriendin die weet wat stoute jongens nodig hebben. Ik voelde bijna direct een klik met haar. Ze is een vriendelijk en open iemand, benaderbaar maar wel iemand die eisen stelt. Ze nam uitgebreid de tijd voor me, zowel voor een goed gesprek maar ook flink billenkoek omdat ik dat verdiend had! Zo gauw de straf begon, had zij het voor het zeggen en dat bleef zo totdat ze zei dat het voorbij was. Ik kreeg echt een pak slaag, bij tijd en wijlen zeer pijnlijk maar ze bleef kalm en methodisch en deelde elke klap uit met beheersing en accuratesse. Ondanks de pijn en mijn kwetsbare positie, voelde ik me volledig veilig bij haar. Ik kijk met een zeer voldaan gevoel terug op mijn ontmoeting met haar en zou haar van harte aanbevelen als iemand waar je terecht kan voor billenkoek.


4.5 2 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Helen
2023-11-17 12:11

Wat een leuk verslag, Mark. Het klinkt alsof je een goed pak slaag hebt gehad. En dat blijkt ook wel uit de foto!

Lucy
Lid
2023-11-14 10:27

Amazing story but i hope in future you will upload Male spanking female story
BTW i love ypur website

4
0
Ik ben benieuwd naar jouw mening. Klik hier om te reageren!x

Deze site bevat inhoud voor volwassenen!

Dit is geen pornografische site maar er worden wel onderwerpen besproken die niet geschikt zijn voor minderjarigen. Door verder te gaan, bevestig je dat je 18+ bent en geen bezwaar hebt tegen het bekijken van deze site. Wil je doorgaan?