people drinking liquor and talking on dining table close up photo

Een billenkoek forum

door

in

Een van de doelen van deze site, is het maken van een gemeenschap van gelijkgestemden en laagdrempelig contact maken. Je kon je al registreren als gebruiker op de site en commentaar achter laten op blog berichten. Maar een echte discussie en een gesprek krijg je zo niet. Daarom bij wijze van experiment iets nieuws: een billenkoek forum.

Een billenkoek forum

Het forum is voor iedereen te lezen maar om iets te kunnen plaatsen, zal je een account moeten aanmaken op de site. Een account hier is gratis maar je moet je wel aan de huisregels houden.

Voor mensen die al een account hebben, is er automatisch een account gemaakt bij installatie van het forum. Iedereen die zich nieuw aanmeldt, krijgt automatisch toegang tot het forum.

Ben je nieuw, vergeet dan niet om je profiel te vullen. Dat is prettig voor jou en voor andere mensen want dan weten we wie wie is. Stel je ook even voor in het forum. Contactadvertenties zijn ook welkom en mogen in hun eigen categorie geplaatst worden.

Ik hoop dat we met een billenkoek forum een leuke nieuwe toevoeging aan de site krijgen. Voorlopig is het een experiment. Wordt het er leuk en gezellig, dan laat ik het forum staan. Staat het alleen maar ruimte in beslag te nemen en gebeurt er verder niks, dan zal ik het na verloop van tijd weer weghalen.

Maak er iets leuks van met z’n allen!


5 1 stem
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Casper P
Lid
2024-03-19 17:45

Even kort gelezen wat er geschreven is op deze site en het boeit mij enorm. Ik zal mij op een later moment meer kenbaar maken en mijn ervaringen beschrijven over mijn zoektocht naar het gevoel van billenkoek wat mij al sinds mijn 7e levensjaar beheerst en wat mij al sinds die tijd opwindt , nog steeds …
Het gevoel als een vrouw zegt ..afgelopen nu, je krijgt een pak voor je blote billen ..is iets wat nog steeds niet weg is ( inmiddels ben ik 57) en nog steeds beheerst het mij.
Ik functioneer normaal , heb ook een fijne vriendin waarin , helaas , dit stuk niet bespreekbaar is, ik kan hier goed mee leven echter , en dat is een stoute vraag .. elke keer als ik een mooie vrouw zie die wat bazig overkomt ( call it strict mature) wat zou het heerlijk zijn als ik daar eens over de knie lag… hoor graag of er gelijk gestemden zijn die dat ook hebben ..

2
0
Ik ben benieuwd naar jouw mening. Klik hier om te reageren!x

Deze site bevat inhoud voor volwassenen!

Dit is geen pornografische site maar er worden wel onderwerpen besproken die niet geschikt zijn voor minderjarigen. Door verder te gaan, bevestig je dat je 18+ bent en geen bezwaar hebt tegen het bekijken van deze site. Wil je doorgaan?