Een interview met Jess, aka “Wicked Queen”

Een tijdje geleden was ik aan het browsen op SpankingTube en kwam ik een aantal video’s tegen van een dame waarin ze haar man een pak slaag geeft. Dit zijn geen lichte spankings waarbij hij ervan af komt met een roze achterwerk. Haar man Joey krijgt authentieke straf billenkoek! Onder de indruk van wat ik zag, dacht ik dat het misschien leuk zou zijn om meer te weten te komen en wat inzicht te krijgen in hun relatie en hoe ze ertoe kwamen om straf spanking in hun huwelijk te integreren. Ik nam contact met haar op en ze stemde meteen in met een interview. Lees verder om meer te weten te komen over de “Wicked Queen“!

Het interview

Mark: Voor mijn Nederlandse lezers die mogelijk niet weten wie u bent, wilt u zich even voorstellen? Wie is Jess, de “Wicked Queen”?

Jess: Behalve het billenkoek element dat we in onze relatie verwerkt hebben, ben ik een hele ‘normale’, liefhebbende vrouw en moeder. De meeste mensen zijn verbaasd dat ik eigenlijk een heel aardig iemand ben. De “Wicked Queen” komt alleen naar boven als het tijd is om Joey mee te nemen naar het schuurtje, of als ik op ons blog schrijf.

Mark: Als ik naar uw videos kijk dan lijkt u iemand te zijn die heel natuurlijk in de rol van disciplinarian kruipt. Veel mensen die iets met billenkoek hebben, ontdekken het al vroeg in hun jeugd. In uw geval lijkt het alsof Joey u kennis heeft laten maken met billenkoek en later ook met echte discipline. Was er voor die tijd geen interesse aan uw kant?

Jess: Klopt! Mijn belangrijkste interesse wat billenkoek betreft voordat ik Joey leerde kennen, was “hoe vermijd ik een pak slaag”! We krijgen thuis als kinderen voor onze billen en dat was mijn enige ervaring. Net zoals de meeste kinderen, had ik er een hekel aan. Toen ik Joey leerde kennen, had ik geen enkele interesse in billenkoek. Als iemand me toen verteld had dat ik mijn man echt zou straffen als hij de fout in zou gaan, had ik gezegd dat ze stapelgek waren.

Mark: Joey moet zich aan u verantwoorden. Kunt u uitleggen hoe u uw rol ziet als disciplinarian?

Jess: Dat is een interessante vraag. Eerlijk gezegd heb ik daar nooit zo over nagedacht. Zoals je misschien op ons blog hebt gelezen, introduceerde Joey billenkoek voor de lol, dat werd onze favoriete vorm van voorspel. We wisselden toen ook van rol, dus we gaven elkaar om de beurt voor de billen. Dat was voor ons allebei erg plezierig.

Met de tijd ontdekte ik dat ik billenkoek geven prettiger vond dan krijgen en hij vond vooral krijgen leuker. Dus dat was een goede match voor ons. Vanaf dat moment was het zo dat ik meestal billenkoek gaf aan hem. Maar het was nog steeds voor de lol al Joey zocht wel de grenzen een beetje op dus het was soms best intens. Maar hij had zijn stopwoord en gebruikte het als het hem teveel werd.

Toen hij me vroeg om hem echt verantwoordelijk te houden met echte billenkoek, was dat geen schok meer voor me. Ik kende de dynamiek van billenkoek al en zijn “Type A persoonlijkheid” heeft baat bij een uitstapje naar de schuur. Dus we hebben erover gepraat en hij legde uit wat hij precies wilde en hoe het allemaal zou moeten werken. We hebben over de jaren wel wat aangepast hier en daar maar vanaf dat moment was het voor ons allebei helder: als hij de mist in ging, kreeg hij van mij een echt pak slaag. Maar dat hebben we dus samen zo afgesproken.

Mark: Voor Joey, als ontvanger, zijn er een aantal duidelijke dingen die hij krijgt van de discipline die u hem geeft: structuur, een gevoel van geborgenheid en natuurlijk een pijnlijk achterwerk. Maar wat heeft u eraan?

Jess: Om te beginnen heb ik hier dan een maandje of twee een brave burger! (Lacht). Zoals ik in een van onze blog artikelen al schreef, kunnen er veel voordelen zijn voor vrouwen als ze echte billenkoek zouden toepassen in hun relatie. Zonder dat hele artikel nu te herhalen, zijn de belangrijkste voordelen toch wel…dat er geen ongemakkelijke spanning is tussen ons. Ik help hem met zijn welbevinden. Ik voel me gesterkt, zelfverzekerd. En hij doet z’n best om mij te plezieren en nog meer te verwennen na een pak slaag.

Jess met een van haar slippers

Mark: Welk advies zou u geven aan mannen of vrouwen die ook graag discipline zouden krijgen van hun partner? Hoe breng je het ter sprake? En welk advies heeft u voor partners die net beginnen met het geven van discipline?

Jess: Als eerste: veiligheid! En net zo belangrijk als veiligheid is dat het gebeurt met wederzijds goedvinden. Anders is het gewoon mishandeling en dat is iets dat Joey en ik nooit zouden goedkeuren. Hoe breng je het ter sprake? Dat is de vraag voor de jackpot. Als je partner net zo onschuldig is als ik was toen Joey erover begon, moet je erg voorzichtig zijn. De beste manier is misschien zoals Joey deed: billenkoek als voorspel.

Trouwens, nu ik het er zo over heb, Joey wist destijds helemaal niet dat hij discipline en verantwoording nodig had. Hij genoot vooral van het idee van billenkoek sinds zijn jeugd. Zo wist hij het voor elkaar te krijgen dat al zijn vriendinnetjes hem billenkoek gaven, in bepaalde mate. Hij heeft er zelfs een e-book over over geschreven: “How To Get Your Wife or Girlfriend to Spank You”. (Lacht) Zonder flauwekul, zo werkte het blijkbaar voor hem. Dus als je niet direct heel open en duidelijk wil zijn, is dat misschien een aanpak die je kan proberen. Nadeel is natuurlijk dat het dan wel even kan duren voordat je echte straf krijgt.

Als je denkt dat je partner open staat voor iets nieuws, is gewoon vragen of je het een keer kan doen als spelletje. Kijken hoe dat gaat en dat kan ook heel leuk en plezierig zijn. Op die manier raakt je partner vertrouwd met billenkoek en is de schok misschien minder als je echt over straf begint. Zoals ik al zei: toen Joey erover begon, was ik helemaal niet geschokt of verbaasd.

Ten slotte, als je denkt dat je partner heel erg open staat voor nieuwe dingen, kan je het gewoon vragen. En “may the Force be with you”, natuurlijk. Maar denk eraan, misschien vindt hij of zij het helemaal niks en zet je je relatie onder druk. Dus wees voorzichtig!

Mark: Ze zeggen wel eens dat als iemand geniet van billenkoek, een pak voor de billen nooit een echte straf kan zijn voor zo iemand. Op een bepaald niveau genieten ze er toch van. Wat is uw mening?

Jess: (Lacht) Ik zou zeggen: kijk eens naar een van onze video’s waar Joey echt een pak slaag krijgt! Joey hield er van om billenkoek te krijgen. Maar hij zal de eerste zijn die toegeeft dat er niks leuks is aan een echt pak slaag voor straf!

Mark: Stelt u zich eens voor dat u maar één instrument zou mogen houden om Joey mee te straffen, welk instrument zou dat dan zijn en waarom?

Jess: Ik vind mijn ‘Wicked Switch’ erg prettig. Maar dat is ook het gemeenste ding in mijn arsenaal. Die gebruik ik alleen als het echt verdiend is en dat is meestal niet het geval.
Dus…mijn riem van Italiaans leer. Die is behoorlijk zwaar, dik en toch buigzaam. En geloof me, daarmee zet ik die billen in vuur en vlam zodat hij het een paar dagen later nog steeds voelt. De blauwe plekken zitten er misschien een week of iets langer nog. Maar ik kan ‘m ook wat minder hard gebruiken dus ik ben er vrij flexibel. En als leuke bijkomstigheid: ik vind het ook fijn om die riem gewoon te dragen dus voor hem is het een duidelijk signaal dat hij zich moet gedragen.

Mark: Aan welk gedrag van Joey irriteert u zich het meest en krijgt hij dus strenge straf voor?

Jess: Zijn meest irritante gedrag, daar is hij al lang van “genezen”. Ik heb daar al eens over geschreven op ons blog in een artikel met de naam “Breaking His Bad Habits“. Daar schrijf ik over iets dat hij deed met klerenhangers waarmee ik dan een hoop extra werk had tijdens de was. Ik heb ‘m daar een paar keer op aangesproken en toen dat niet hielp, paste ik wat creatieve lijfstraf toe en dat werkte! Dat gedrag vertoont hij dus niet meer.

In de loop van de jaren heb ik hem met strenge hand bijgebracht dat:

  • hij me belt als hij later komt dan verwacht
  • hij de rekeningen op tijd betaalt
  • hij niet teveel drinkt
  • hij niet op z’n telefoon zit te kijken tijdens het rijden

Die laatste twee waren aanleiding voor de ‘Wicked Switch’. Hij heeft verder niet echt slechte gewoonten of vervelende eigenschappen, zeker als ik het vergelijk met de mannen van mijn vriendinnen. Maar ja, die ervaren niet de consequenties die Joey thuis ervaart, dus dat is ook wel logisch.

Het enige dat op dit moment nog speelt, is dat hij vaak net iets harder rijdt dan de snelheidslimiet. Hij is een goede chauffeur maar we zijn het niet eens over hoe snel “te snel” is. Hij houdt vol dat hij niet zo hard rijdt dat hij een bekeuring gaat krijgen. Dus ongeveer een jaar geleden heb ik hem gezegd dat als hij een bekeuring krijgt voor te hard rijden, zijn billen de prijs zullen betalen. Hij speelt dus een beetje met vuur wat dat betreft want ik weet zeker dat hij beseft dat als het zo ver is, we een goed “gesprekje” zullen hebben in de schuur met de ‘Wicked Switch’ erbij!

Mark: Op uw website zegt heel duidelijk dat u alleen billenkoek geeft aan Joey en niet van plan bent om andere mensen te straffen of als professionele disciplinarian aan de slag te gaan. Toch heeft u een website waar u dit intieme aspect van uw relatie deelt. Vanwaar toch die openheid?

Jess: Eigenlijk is Joey ooit begonnen met de website. Hij startte ermee op een ander platform, jaren geleden. Hij vertelde toen veel minder details, het was meer een dagboekachtige website.

Ik deed gewoon wat ik nu ook doe, ik was de echtgenote/disciplinarian waar hij over schreef in de verslagjes van echte straf die hij kreeg. Langzaam groeide het aantal volgers en hij vroeg me of we misschien een keer een pak slaag konden filmen, om te verkopen via zijn blog. Zijn argument was: ik krijg echt straf, er is niet zoveel goed materiaal in omloop dus als ik toch een pak slaag moet krijgen, kunnen we er dan niet wat mee verdienen? Hij was ook begonnen om zijn site te verhuizen naar een ander platform en had wat meer mogelijkheden.

In het begin voelde ik er niks voor. Maar hij beloofde dat het zou kunnen zonder onze anonimiteit in gevaar te brengen. Dus ik stond hem toe om een paar van zijn bezoekjes aan de schuur te filmen en hij gebruikte plaatjes uit die video’s als illustratie bij zijn verslag.

Op een dag maakte hij een korte clip van een van die sessies en hij maskeerde wat zaken met pixels zodat mensen niet konden zien waar het gefilmd was. Hij liet het aan mij zien en vroeg of we het op mijn SpankingTube account konden zetten. Ik heb die video een paar keer bekeken en uiteindelijk ging ik ermee akkoord. Dat was ons debuut voor het grote publiek.

In de video zie je alleen de eerste vijftien klappen met mijn riem. Hij kreeg er 53 in totaal, 27 van de ene kant en 26 van de andere, gevolgd door mijn Spencer paddle, daarna een in water gedrenkt rietje, dat niet te zien is in de video. Een stevig pak slaag!

Dat filmpje werd erg goed ontvangen op SpankingTube omdat mensen zagen dat dit echt was, geen spel. Na nog een kort filmpje te uploaden, waarin hij slaag krijgt met een “Wicked Leather Punishment Strap”, mocht hij van mij de volgende sessie filmen met in het achterhoofd dat deze voor publicatie zou zijn. Dus camera, microfoons en de kamer zelf werden ingericht. We zetten een tweede kamer in, zodat mensen de actie vanuit twee hoeken kunnen bekijken en sommige stukjes zijn in slow motion.

Dus hoewel we alles klaar moeten zetten, camera, belichting en nu ook achtergronden, als dat eenmaal achter de rug is, dan komt de “Wicked Queen” om de hoek kijken! Dan worden kijkers getrakteerd op een echt pak slaag voor straf, in de context van huiselijke discipline, zoals dat bij ons thuis gebeurt. Er is geen script, er wordt niet geacteerd, zijn billen worden niet opgewarmd met zachte klappen, niks van dat alles. Voor het pak slaag begint, zijn billen gewoon wit. De straf begint op “koude” billen en zoals mensen die bekend zijn met billenkoek wel weten: dat doet veel meer pijn en is veel moeilijker te verdragen.

Maar om terug te komen op je vraag: na die eerste paar korte video’s die we deelden op SpankingTube en de reacties die we daarop kregen, de roep om meer, vroeg Joey me opnieuw. Hij zei: “Jess, als ik toch slaag krijg…?”
(Lacht) Dus, ik ging akkoord!

Mark: Zoals ik zelf heb mogen voelen, kunnen blote billen behoorlijk wat hebben als het gaat om slaag. U slaat hard en echt, dat is duidelijk. Maar is er een grens waar u zegt, tot hier en niet verder? Waar het te hard is voor u?

Jess: Ja, ik probeer te vermijden dat de huid kapot gaat. Maar met sommige instrumenten zoals een razor strap, een rietje of de Wicked Switch, is er een risico dat de huid toch beschadigd raakt, zelfs als je voorzichtig bent. Je krijgt dan wat bloed van de billen of de achterkant van de dijen. We hebben ook eens een paddle geprobeerd met gaten er in, maar de gaten waren niet goed afgeschuind. Na een paar klappen merkte ik dat de huid kapot ging en dat Joey wat begon te bloeden. Het was niet veel, maar toch. Dat was het einde van het pak slaag voor die dag. Ik plakte wat pleisters op het achterwerk van mijn stoute “jongen” en zei hem dat hij de gaten netjes moest afschuinen die week want zo gauw zijn billen geheeld waren, zou ik verder gaan met het pak slaag waar ik gebleven was.

Kortom, zo gauw er iets van bloed begint te vloeien, dan hou ik op met slaan. Als ik een instrument ga gebruiken dat de huid zou kunnen beschadigen, geef ik ‘m meestal eerst een goed, hard pak slaag met een riem zodat als ik moet stoppen, hij in elk geval een stevig pak slaag heeft gehad.

Mark: Ten slotte, is er een vraag waarvan u hoopte dat ik die zou stellen maar die ik niet gesteld heb? Zo ja, welke vraag is dat en wat zou uw antwoord zijn?

Jess: Ja, zeker! “Omdat u zo hard slaat en zo streng kan zijn, zouden sommige mensen u beschrijven als een sadist. Wat zou uw antwoord daarop zijn?”

Mijn antwoord zou zijn: Als Joey van een ladder zou vallen en zich zou bezeren, ben ik de eerste die bij hem is om hem te helpen, hem te verzorgen, hem te troosten en hem alles te geven wat hij nodig heeft. En dat met tranen in mijn ogen omdat ik zo bezorgd over hem zou zijn.

Maar het is anders als hij een pak slaag verdiend heeft. Dus…ik sla hem niet zo hard omdat ik het leuk vind. Ik sla zo hard omdat hij een hoge pijngrens heeft, zoals ik weet van onze eerdere ervaringen. Als ik hem niet zou straffen tot een bepaald niveau, dan weet ik dat de les niet blijft hangen. Daarnaast, ik kan het ook wel waarderen als iemand diens verdiende loon krijgt. Dus, ik ben niet sadistisch, maar wel streng en serieus als het erop aankomt om hem zijn verdiende loon te geven op zijn stoute billen.

Jess en Joey

Ten slotte

Dit was het einde van een interview dat ik afnam via email. Ik wil Jess hartelijk danken voor haar tijd en openhartige antwoorden op mijn vragen. Ik vond het erg interessant om meer te weten te komen over de bijzondere relatie tussen Jess en Joey. Wil je meer lezen over hen, bezoek dan vooral hun website “Domestic Discipline“. Als je wil zien hoe Joey z’n echte straf eruit ziet, hebben ze ook een kanaal op SpankingTube: WickedQueen.

Heb je een suggestie voor een strenge dame of heer waarmee ik een volgend interview zou kunnen doen, laat dan hieronder je suggestie achter. Ik kan niks beloven maar ik zal mijn best doen om die persoon te interviewen voor een volgens artikel.


5 3 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Helen
2024-03-01 18:07

Super om te lezen dit interview, Mark! Echt een leuk idee en ook wel herkenbaar voor een deel. Vooral dat stuk waar ze die laatste vraag beantwoordt. Zo voel ik het ook: ik zie mezelf niet als sadist maar om iemand z’n verdiende loon te geven en dat ik dat dan mag doen, dat vind ik wel aangenaam. Soms jeuken mijn handen als mijn man over de schreef gaat!

En ja, soms is een hard pak slaag gewoon dik verdiend en moet er een les geleerd worden. Je kent vast het spreekwoord “zachte heelmeesters maken stinkende wonden”. Als het nodig is, is het nodig. Leuk of niet.

Ik heb geen suggestie voor een vervolg maar ben wel benieuwd naar toekomstige edities!

1
0
Ik ben benieuwd naar jouw mening. Klik hier om te reageren!x

Deze site bevat inhoud voor volwassenen!

Dit is geen pornografische site maar er worden wel onderwerpen besproken die niet geschikt zijn voor minderjarigen. Door verder te gaan, bevestig je dat je 18+ bent en geen bezwaar hebt tegen het bekijken van deze site. Wil je doorgaan?