Het billenkoek forum

Eindelijk een stap …
 
Meldingen
Alles wissen

Eindelijk een stap gezet!

45 Berichten
9 Gebruikers
40 Vind-ik-leuks
457 Bekeken
Lina D
Berichten: 23
Registered
Topic starter
(@lina)
Eminent lid
Deelgenomen: 2 maanden geleden

Donderdagavond is ‘t me gelukt! 🍾 😀

Bij het avondeten waren V, P en M er alle drie, dus was het nu of nooit. Ik was toch te gespannen om het als grapje in de groep te gooien. Dat lukte me gewoon niet, ook niet met een wijntje op. De problemen met corvee en huur besloot ik er even buiten te laten. Ik heb het heel ernstig gebracht. Ik heb gezegd dat ik er naar verlang om billenkoek te geven, dat het belangrijk voor me is en dat het heel moeilijk voor me is om dat te zeggen. En of iemand vrijwilliger wilde zijn. Ik verwachtte dat ik uit zou worden gelachen. Maar iedereen werd stil aan tafel en toen zei M. dat ze het wel wilde! De andere twee zaten haar met grote ogen aan te kijken. Ik was opgelucht en blij, ben naar haar toe gelopen en heb haar een knuffel gegeven en haar bedankt dat ze het wil.

M. zit op de ALO en doet duursporten, wandklimmen en nog veel meer. Geen watje, beetje een durfal dus dat is gunstig. Ze klimt wel eens langs de buitenkant van de flat het balkon op 😯 Ze heeft alleen een vrij smalle kont, ik had liever een van de andere twee meiden gehad die vollere billen hebben. Maar ik ga niet zeuren , dit is al meer dan ik ooit durfde hopen!
Wat ik ook niet had verwacht: dat ze zo nieuwsgierig werden, ook V en P. Ik heb verteld dat ik zelf vroeger billenkoek heb gehad en heb uitleg gegeven over spanking, zoals over consent, zachtjes beginnen, het stopwoord geel en rood, dat ik niet te hoog moet slaan om de nieren niet te raken enz. Dat ik er veel over gelezen heb en ook filmpjes bekeken. Dat ik complete discretie vraag van iedereen omdat het zo’n teer onderwerp is. Dat hebben ze beloofd.

M. zei dat ze over bdsm had gelezen en begon te vertellen dat het allemaal nog veel heftiger kon dan spanking. Snel zei ik dat dat niet mijn bedoeling is. M zei stoer dat ze spanking als een “nieuwe sportieve uitdaging” ziet. 🙂 En dat ik niet zachtjes hoef te slaan want anders vindt ze er niks aan. (Maar ik ga echt wel zachtjes beginnen!) M wil dat alle telefoons de kamer uit gaan want ze wil niet dat er foto’s en filmpjes worden gemaakt. Goed punt, had ik zelf nog niet aan gedacht.

V en P zeiden na een tijdje dat ze erbij willen zijn!! Ze begonnen zelfs mee te denken en kwamen met ideeën. Zoals dat het in de huiskamer moet gebeuren waar ze wierook en kaarsen willen neerzetten zodat het een soort ceremonie wordt. Ik begon zelf te aarzelen, ik wilde het eigenlijk klein houden want het is wel de eerste keer voor mij. Maar alle drie willen ze er iets speciaals van maken. Het gaat vrijdagavond 9 uur gebeuren… Ze gaan alles regelen voor mij , ik hoef verder niks meer te doen zodat ik me helemaal kan voorbereiden op billenkoek geven.
De laatste tijd twijfelde ik door alle irritaties in huis of ze wel echte vriendinnen van me zijn. Daar twijfel ik nu niet meer aan. Ik voel me gesteund en ben beetje ontroerd dat ze me zo helpen.

Ook vrijdag ging het nergens anders meer over. P is de jongste van ons (net 21 geworden) en is ook helemaal vol van de spanking van M. Tijdens het eten vroeg ze of ik een meesteres wil worden. Ik antwoordde dat ik dat niet van plan ben en dat het me alleen gaat om billenkoek geven. V. zei dat ik best wel strenger mocht zijn voor iedereen, “dan zou het niet zo’n rommeltje zijn in huis”. Daar waren ze het alle drie helemaal mee eens. Ik was stomverbaasd want dat punt had ik dus zelf expres niet genoemd terwijl ‘t me al een tijd hoog zit. Ik heb gezegd dat ik er hard aan ga werken om strenger te zijn. Dat ga ik ook echt doen.

Vanochtend zat ik alleen met P aan het ontbijt, V en M zijn dit weekend weg. P zei plotseling: “Ik wil jou met u gaan aanspreken.” Ik vond het grappig maar zei neutraal dat dat echt niet hoeft. Maar dat ik ´t wel lief van haar vond. Ze zei dat ze het spannend vindt en het graag wil. “Ik hou je niet tegen” zei ik. En nou word ik dus door een vriendin van me met u aangesproken! 🙃 Het helpt me in elk geval om mijn gevoel van eigendunk een beetje op te krikken, merk ik. 😇 Dat heb ik wel nodig vrijdag.

Als je nog adviezen voor me hebt dan hoor ik ze graag! Bedankt.

Onderwerp trefwoorden
44 reacties
esmeralda
Berichten: 16
Registered
(@esmeralda)
Eminent lid
Deelgenomen: 1 maand geleden

Wow, dat is nog eens een onverwachte verrassing zeg! Wat fijn voor jou dat het zo goed is gegaan, want ik kan me voorstellen dat je er tegenop zag om erover te beginnen. Zo zie je maar weer… Ik ben benieuwd hoe het a.s. vrijdag is gegaan allemaal. Veel succes alvast. En als tip geef ik je mee om het zeker de allereerste keer simpel te houden en goed met elkaar te communiceren. Zowel voor als na de spanking!

Beantwoorden
Frank F
Berichten: 32
Registered
(@frank)
Eminent lid
Deelgenomen: 2 maanden geleden

Heel goed van je dat je het toch bespreekbaar hebt gemaakt! En ook nog met een geweldig resultaat.

Spannend hoe het nu verder zal lopen. Het scheelt wel dat iedereen er wel positief tegenover staat..

Ik denk met de manier hoe je het hebt gebracht dat het met begrip is ontvangen. 

Veel succes met verdere stappen

Beantwoorden
Mark J
Berichten: 81
Admin
(@mark)
Achtenswaardig lid
Deelgenomen: 8 maanden geleden

Dat is onverwacht goed nieuws, zeg. Door zo open en eerlijk te zijn, verdien je echt wel respect. Het was een risico maar zo te horen heeft dat onverwacht heel goed uitgepakt en wordt je droom dus werkelijkheid binnenkort. Tips heb ik niet voor je want ik zit zelf alleen aan de ontvangende kant maar ik wens je wel heel veel succes vrijdag. Ik snap dat er geen telefoons in de buurt mogen zijn maar mag ik een vlieg op de muur zijn? 😉 

Beantwoorden
Helen
Berichten: 80
Registered
(@misshelen)
Eminent lid
Deelgenomen: 5 maanden geleden

Nou Lina, dat is me nogal een ontwikkeling opeens. Heel knap dat je zo open bent geweest over je wens om billenkoek te geven. Ook verstandig om niet meteen over straf te beginnen maar om het wat luchtig te houden. Als ik je een tip mag geven: doe dat op vrijdag ook. Hou het vooral speels maar bedenk ook voor jezelf een beetje wat je van plan bent. Ga je haar over de knie leggen? Waar dan? Ga je met iets slaan of gebruik je je hand? Wordt het billen bloot of niet? Door een plan te maken, voel je je zekerder en kan je wat meer autoritair overkomen.

En niet te vergeten, overleg ook met P. Wat verwacht ze zelf? Wat wil ze zeker wel en wat zeker niet? Is het bijvoorbeeld wel oké als de anderen toekijken en jij geeft haar voor de blote billen? Ik kan me zo voorstellen dat ze dan liever iets aan houdt, al was het maar een string. Respecteer haar grenzen.

Nog iets: P wil je gaan aanspreken met u of dat doet ze zelfs al. Het klinkt mij in de oren alsof ze misschien wat onderdanige gevoelens heeft. Vraag er maar eens voorzichtig naar als de rest er niet is.

Uiteraard ben ik benieuwd naar hoe het afloopt dus het zou fijn zijn als je dat wilt delen. Maar weet de rest van je huisgenoten al dat je hier op het forum erover praat? Zijn ze daar oké mee?

Beantwoorden
Don R
Berichten: 29
Registered
(@gambit)
Eminent lid
Deelgenomen: 2 maanden geleden

@lina TOP dat je deze moeilijke eerste stap hebt gezet. Je bent een kanjer! Bedankt voor het delen. Jij boft maar met zulke huisgenoten.

Afke en ik sluiten ons aan bij alle verstandige tips van Helen. Afke heeft nog een advies vanuit haar D-rol om je autoriteitsgevoel en ‘eigendunk’ te versterken. [Het wordt tijd dat Afke zelf lid wordt van het forum]

Prent jezelf in

+ Ik ben de baas
+ Dit is mijn spanking project
+ Ik ben de oudste in huis
+ Ik ben de hoofdhuurder

In je profiel zagen we dat je directiesecretaresse bent. Je schreef dat de rest nog studeert en parttime baantjes heeft. Dan zal jij ook wel degene zijn die maandelijks veruit het meeste geld op haar rekening krijgt.

Daarom ook

+ Ik ben de financieel sterkste

Misschien kun je nog andere dingen bedenken waarin jij uitsteekt boven de andere dames. Afgaand op je mooie nieuwe profielfoto ben je misschien wel de knapste in huis?

+ Ik ben de mooiste/knapste in huis

Zet al die pluspunten op een rijtje, bekijk ze vaak op je telefoon of print het uit en hang het op in je kamer. Succes en vooral veel plezier gewenst vrijdag!

Beantwoorden
Mark J
Berichten: 81
Admin
(@mark)
Achtenswaardig lid
Deelgenomen: 8 maanden geleden

Geplaatst door: @gambit

[Het wordt tijd dat Afke zelf lid wordt van het forum]

Daar sluit ik me bij aan, Don. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. En je hoeft niet meer alles door te brieven. 😀 

Beantwoorden
Lina D
Berichten: 23
Registered
Topic starter
(@lina)
Eminent lid
Deelgenomen: 2 maanden geleden

Dankjewel Helen, Don en Afke voor alle goede tips! Ik vind het zo fijn dat jullie meedenken met mij.

@misshelen Het is M die vrijwilliger is voor de spanking, niet P.
M is absoluut geen zacht type als P, die zich na donderdag eerbiedig is gaan opstellen naar mij toe met dat ‘u’ zeggen. P heeft ook vanochtend mijn ontbijt klaargezet! Lief. Heeft ze nooit eerder gedaan. Ik ga voorzichtig peilen bij P hoe ze erin staat. Misschien wil P na de spanking van M ook wel. Geen idee. Zou fantastisch zijn want zij heeft de mooiste billen van allemaal ❤️ 
Dank je voor het advies om een plan te maken. Dat heb ik intussen al zo’n beetje in mijn hoofd. Ik ben van plan om M op de brede bank in de huiskamer over de knie te nemen. Ik ga in het midden zitten zodat ze met haar hoofd en benen op de bank kan liggen. Op jouw advies heb ik de meiden vanavond gezegd dat ik het speels en luchtig wil houden. Dat ze er dus geen grote ceremonie van moeten maken.
Ik was eerst wel van plan om bij de spanking kritiek te geven over huurachterstand en corvees ontduiken. Dat ga ik nu maar niet doen, zoals jij aangaf. Ik ga ‘t leuk houden.

M ging er in het eerste gesprek al van uit dat ze op haar blote billen krijgt. Ik heb gezegd dat ik dat liever doe omdat ik dan meteen kan zien wat het effect is op haar huid. Ik ga met de hand slaan zodat ik zelf goed kan voelen wat ik doe. Ik ga geen instrument gebruiken want ik weet echt niet wat ik dan aanricht.
Ik zal M zeggen dat ze een string kan dragen als ze wil. Daar ga ik niet van uit want we zijn niet preuts hier, we zien elkaar in de badkamer vaak bloot. M zei donderdag al dat ze ‘t leuk vindt dat de andere twee erbij zijn. (kan ze de anderen laten zien hoe stoer ze is 😉 )
De meiden weten niet dat ik er over schrijf. Ik gebruik alleen hun initialen en Lina is niet mijn echte naam. Mijn woonplaats vermeld ik ook nergens. Op advies van Don heb ik mijn profielfoto veranderd, want op de vorige was ik idd te herkenbaar. Zo heb ik alles toch genoeg afgeschermd?

@gambit Don en Afke, hartelijk bedankt voor jullie steun. Haha, dit lijkt wel privé coaching !

Ik weet echt niet of ik de knapste in huis ben. Dat moet een ander maar beoordelen, maar bedankt voor het compliment! De andere drie zijn absoluut geen lelijke eendjes hoor.

dank voor het opsommen van mijn pluspunten. Het zijn er best wel veel. Ik ga ze straks op het prikbord in mijn kamer hangen. En deze zet ik erbij:

+ Ik ben de langste van alle vier
+ Ik ben de enige die een auto heeft
+ Ik ben het best gekleed

(Van mijn werk krijg ik representatiekosten vergoed zodat ik mooie kleding kan kopen. De meiden zien mij ‘s morgens altijd tiptop de deur uit gaan.)

Ik wou dat het al vrijdag was! 😀 

Groetjes allemaal

Beantwoorden
3 reacties
Don R
Registered
(@gambit)
Deelgenomen: 2 maanden geleden

Eminent lid
Berichten: 29

@lina Goed bezig!

Geplaatst door: @lina

Ik weet echt niet of ik de knapste in huis ben. Dat moet een ander maar beoordelen, maar bedankt voor het compliment! De andere drie zijn absoluut geen lelijke eendjes hoor.

Ik wil wel komen kijken wie de mooiste is! Dat zie ik binnen een paar seconden 🤓

Om een of andere reden denk ik dat jij dat bent 🙂 Mannelijke intuïtie 😎 

 

Beantwoorden
Helen
Registered
(@misshelen)
Deelgenomen: 5 maanden geleden

Eminent lid
Berichten: 80

@lina Nou, vandaag is het vrijdag, Lina. Heel veel succes en natuurlijk ook plezier vanavond! En als je wilt vertellen hoe het ging, dan weet ik zeker dat er hier een paar mensen graag kennis nemen van je ervaring. Waaronder ik. 😊

Beantwoorden
Frank F
Registered
(@frank)
Deelgenomen: 2 maanden geleden

Eminent lid
Berichten: 32

@misshelen ik sluit mij hier graag bij aan. 😉

Beantwoorden
Lina D
Berichten: 23
Registered
Topic starter
(@lina)
Eminent lid
Deelgenomen: 2 maanden geleden

Dankjewel. Ik voel me goed, ben er klaar voor!

P heeft een taart gebakken voor na afloop 😊 

Beantwoorden
3 reacties
Don R
Registered
(@gambit)
Deelgenomen: 2 maanden geleden

Eminent lid
Berichten: 29

@lina Succes!

Beantwoorden
Frank F
Registered
(@frank)
Deelgenomen: 2 maanden geleden

Eminent lid
Berichten: 32

@lina waarschijnlijk “slag”-room taart?  😉  
succes vandaag en vooral veel plezier

Beantwoorden
Mark J
Admin
(@mark)
Deelgenomen: 8 maanden geleden

Achtenswaardig lid
Berichten: 81

@frank-fresno 🤣 🤣

Beantwoorden
Helen
Berichten: 80
Registered
(@misshelen)
Eminent lid
Deelgenomen: 5 maanden geleden

Geplaatst door: @frank

waarschijnlijk “slag”-room taart?

Oh Frank… 🙄 

Die is zo slecht dat ‘ie weer leuk is! 🤣 

Beantwoorden
1 reactie
Frank F
Registered
(@frank)
Deelgenomen: 2 maanden geleden

Eminent lid
Berichten: 32

@misshelen slechte gewoonte, die wel past in het biechthoekje

Beantwoorden
Pagina 1 / 3

Deze site bevat inhoud voor volwassenen!

Dit is geen pornografische site maar er worden wel onderwerpen besproken die niet geschikt zijn voor minderjarigen. Door verder te gaan, bevestig je dat je 18+ bent en geen bezwaar hebt tegen het bekijken van deze site. Wil je doorgaan?